Orbán Viktor: A bevándorlók nemcsak dörömbölnek, hanem ránk törik az ajtót

Több millióan készülnek a már megérkezett százezrek után

Hirado.hu

A bevándorlók nemcsak dörömbölnek

“Lerohannak bennünket” – így kommentálta a tömeges bevándorlást a miniszterelnök hétfőn a parlamentben. Orbán Viktor napirend előtti felszólalásában Magyarország történelmi és erkölcsi kötelességének nevezte Európa megvédését.

A bevándorlók “már nem csak dörömbölnek, de ránk is törik az ajtót” – jellemezte a bevándorlási helyzetet Orbán Viktor, hangsúlyozva, hogy több százezer, sőt millió bevándorló ostromolja Magyarország és Európa határait. Az utánpótlás pedig bőséges, milliók készülnek útra kelni – hívta fel a figyelmet, példaként említve, hogy csak Irakban és Szíriában több millióan szorulnak humanitárius segélyre. Hozzátette, hogy “az észak-afrikai védvonal” is összeomlott, az arab tavasz káoszt eredményezett, mivel a Nyugat által egyedül üdvözítő államformának tartott képviseleti demokrácia intézményei működésképtelenek ott, ahol nincs erre irányuló akarat. A kormányfő kifogásolta, hogy Európa “nemhogy tárva, nyitva hagyta az ajtókat és ablakokat, még meghívókat is küldözgetett a bevándorlóknak”.

Szerinte egyébként a bevándorlók rossz politikai döntések áldozatai, “a világ valójában hátat fordított ezeknek az embereknek”. Érthetőnek is tartja, hogy sokan közülük, akik nehéz körülmények között élnek, elindulnak Európába, egy “gazdag, de gyenge világrégióba”, ám világosan látszik: Európa nem képes magára venni a világ összes baját, nem képes eltartani az összes gazdasági bevándorlót, ráadásul “az sem biztos, hogy mindannyian dolgozni akarnak”. Elgondolkodtatónak nevezte ezzel kapcsolatban, hogy valaki még Németországban is azért tüntet, hogy Svédországba mehessen.

A miniszterelnök felszólalásában a világ legtermészetesebb dolgának nevezte, ha az ember megvédi a családját, és – mint mondta – “mi most éppen ezt tesszük”. Kifejtette: Magyarország ezer éve a nagy európai család megbecsült tagja, történelmi és erkölcsi kötelessége megvédeni Európát, ezáltal ugyanis Magyarország önmagát is védi. Amikor Magyarország határait védjük, akkor Európát is óvjuk – tette hozzá.

Orbán Viktor szavait nagy taps fogadta az ülésteremben, amikor köszönetet mondott a magyar határokon szolgáló, fegyelmezett, emberséges teljesítményt nyújtó rendőröknek, katonáknak.

Kétfrontos küzdelem

A miniszterelnök azt mondta, Magyarországnak kétfrontos küzdelmet kell folytatnia: meg kell védenie az ország és Európa határait, de meg kell küzdenie “a rövidlátó európai politikával is”, amely szembefordult az európai emberek akaratával.

Vitában állunk Brüsszellel, mást azonosítunk problémaként, a megoldás eszközeiként, a probléma következményeiként – fogalmazott a kormányfő, hozzátéve, újra kell gondolni számos európai intézményrendszert, egy sor európai vívmányt. Mivel Európa nem tudja megvédeni saját külső határait, újabb és újabb belső határok záródnak le – hívta fel a figyelmet.

Szerinte az érthető, hogy az európai baloldal lehetőségként tekint a bevándorlásra, ezzel ugyanis beteljesítheti történelmi célját, a nemzetek felszámolását. Nem véletlen, hogy rotációban szidják Magyarországot, mert az kiáll nemzeti függetlensége mellett – mondta Orbán Viktor.

Az európai politikát kritizálva azt is kiemelte, hogy az az Európa, amely félmilliárd polgárától követeli meg a törvények tiszteletét, képtelen rábírni a bevándorlókat egy egyszerű regisztrációra. Bírálta továbbá, hogy Brüsszel menekültnek tekinti azt is, aki valójában illegális gazdasági bevándorló. Ezek alapján azt mondta: “így jutottunk oda, hogy veszélybe kerültek a határaink, veszélyben van a törvények tiszteletére épülő életformánk, veszélyben van Magyarország és egész Európa”.

Az országot meg kell védeni

Amíg pedig Európa nem lesz képes egységes cselekvése – folytatta -, a nemzetállamoknak kell védekezniük e “brutális fenyegetéssel szemben”. “Mi eddig is megtettünk mindent, amire jogszerűen lehetőségünk volt. Ezután is erőnkön felül fogunk teljesíteni” – mondta. A magyar emberek döntöttek: az országot meg kell védeni – hivatkozott Orbán Viktor a nemzeti konzultáció eredményére, jelezve, hogy a kormány lépései ebből a parancsoló kötelességből vezethetők le.

Megjegyezte továbbá, hogy Magyarország nem jókedvéből épít műszaki határzárat és alkalmaz saját megoldásokat, “egyszerűen megpróbáljuk betartani szerződéses kötelezettségeinket”.

A kormányfő szerint hosszú küzdelemre kell készülni, a kormány azonban kitart, nem enged, de amíg nem lesz egységes európai cselekvési terv – ismételte meg -, a problémát nem lehet megszüntetni.

A magyar kormánynak vannak javaslatai – folytatta, ezek között említve Európa déli határainak közös megvédését, a menekülttáborok EU-n kívüli elhelyezését, valamint azon országok segítését, amelyek már így is több millió háborús menekültet telepítettek le.

Az uniós kvótarendszer tervét bírálva megerősítette álláspontját: az csupán a következményekre vonatkozik, nem az okok megszüntetésére, csak “szétterítené a problémát”. Először vegyük elejét a népvándorlásnak, majd a határok megvédése után beszéljünk arról, mi legyen azokkal, akik itt vannak vagy ide akarnak jutni – szorgalmazta.

Világos szabályai vannak az együttélésnek

A kormányfő azt mondta, világossá kell tenni mindenkinek, hogy Európa attól Európa, hogy itt világos szabályai vannak az együttélésnek. A törvények uralma Európában nem elnyomást, hanem védelmet és biztonságot jelent – fogalmazott.

Le kell szögezni – folytatta Orbán Viktor -, hogy itt mindenki megdolgozott azért, hogy nyugalomban és biztonságban élhessen; megdolgoztak külön-külön az emberek és együtt a nemzeti közösségek is. Európában nem alanyi jog a jólét, azért meg kell dolgozni – hangsúlyozta.

Végül párthovatartozástól függetlenül kérte a képviselőket a kormány támogatására a tömeges bevándorlás elleni küzdelemben, mert “hazánk csak egy van, és azt mindannyiunknak kötelessége megvédeni”.

Forrás: Hirado.hu

Hatalmas tömegek indulhatnak el Európa felé, mondja a szakértő

Milliós iraki, vagy akár nigériai tömegek kelhetnek útra Európába. Ha az uniós országok megvédik határaikat, csökkentik a nemzetközi elfogadottságukat, ha átengedik őket, összeütközésbe kerülnek a törvényekkel és a polgáraikkal – véli Kiszelly Zoltán politológus.

További, az eddigieket is meghaladó méretű tömegek indulhatnak el Európa felé – mondta Kiszelly Zoltán politológus vasárnap az M1 aktuális csatornán. A szakértő szerint ez nagyban köszönhető a német és a svéd befogadó politikának.

Miután azonban az akár milliós iraki, vagy akár nigériai tömegek elindulnak, akkor az európai országok dönthetnek, vagy megvédik a határokat, ahogy Magyarország, viszont ezzel csökkentik a nemzetközi elfogadottságukat, vagy átengedik őket, ezzel pedig összeütközésbe kerülnek az uniós törvényekkel és saját polgáraikkal – mondta.

Forrás: Hirado.hu

 

61 hozzászólás “Orbán Viktor: A bevándorlók nemcsak dörömbölnek, hanem ránk törik az ajtót” bejegyzésre

  1. bonifác szerint:

    Nagyon, nagyon hülyének kell lennie annak, aki ezeket az erőszakos, álarcos banditákat
    “menekülőknek” nevezi. Bizonyosan kevertek közéjük mit sem sejtő nőket, kis gyerekeket,
    de nagy részük inkább terroristának néz ki. Hibbant liberálisok könnycsorgatva mutogatnak
    beállított jeleneteket, és habzó szájjal gyalázzák az egyetlen kormányfőt, aki lát a sötétített
    pályán. Néhány ballíb párt sajnos a hazaárulás síkos lejtőjén bukdácsol. Egyszer már
    majdnem Magyarország halálát okozták (Obstrukció 1908-1912?) Ne hagyjuk!!!

  2. nagyapó szerint:

    bonifác igen! Az eetásak nagyon, nagyon hülyék!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. Tarjányi László szerint:

    Jól beszélt! Az eszes parasztgyerek örömmel állapítja meg, hogy a 2002-es gázár-veteménye szépen növekszik! 😉

    Örökké éljen a magyar nemzet!

  4. GONDOLKODÓ! szerint:

    Milyen érdekes? A folyamatokat visszafordítani akarók “lecsendesedtek?”
    Gondolom hallgatták a ME. úr teoratikus beszédét, s nem kevésbé kissé megkésve (nem 19:30-kor hanem 20:10-kor az M1-en az elöljárójuk mondandóját, aki a Kormány és a ME. védelmében tett nyilatkozatot.) Amelyet a nyugati sajtónak közölt, s fura mód azt nem adták le, mert ő védelmébe vette a cselekedetei alapján a Magyar Kormányt, s annak ME.-t.

  5. GONDOLKODÓ! szerint:

    Migráns cunami és Gyurcsány hazaárulása Torgyán első blogposztjában

    Torgyán szerint “a magyar kormány ebben a helyzetben jól tette, hogy kerítéssel (is) igyekszik megvédeni határainkat”, aki pedig ezért támadja Orbán Viktort és kormányát az az ő szemében hazaáruló.
    Meg is nevez egyet: „A hazaárulással nevesítve az a baloldali-globalizátor-ultra-liberális nemzetrontó erő vádolható, melynek legfőbb képviselője Gyurcsány Ferenc, Magyarország volt kormányfője.” A volt miniszter végül azzal zárta blogposztját: “Magyarország a magyaroké! Ezért azt meg kell védenünk mindenkivel szemben! Aki ezzel szembeszegül, elköveti a hazaárulás bűntettét!”

  6. GONDOLKODÓ! szerint:

    Társadalmi folyamatokat visszafordítani akarók csapatának!

    http://newsda.reblog.hu/migrans-cunami-es-gyurcsany-hazaarulasa-torgyan-elso-blogposztja-001

  7. GONDOLKODÓ! szerint:

    Okulni illenék már, a társadalmi folyamatokat deviáns módon visszafordítani akaróknak is.
    Ez a Torgyi ismét kimondta a róluk kialakult véleményét.

  8. Tarjányi László szerint:

    2002-ben Pokorni Zoltán a választás legnagyobb eredményének tartotta a MIÉP kiesését a Parlamentből. Miközben a MIÉP-es eszes parasztgyerek gázár-kampánytanácsa húzta ki a gödörből a Fideszt a második fordulóban! Az én tanácsom nélkül nem lett volna Orbánnak sem második, sem harmadik miniszterelnöki ciklusa! A Fidesz egy középpárttá zsugorodott volna!

    Az eszes parasztgyerek köszöni Orbán Viktor és Kövér László közömbösségét vele szemben, ÉS KÖSZÖNI A NAGY SEMMIT, AMIVEL AZ ELMÚLT TIZENHÁROM ÉVBEN EZT VISZONOZTÁK!

    Ettől függetlenül hordják csak a nyugati határ melletti befogadó állomásokra a migránsokat, ahogy a legutóbbi tanácsomban javasoltam!

    http://csepel.info/?p=43770#comment-248597 “Magyarország csak észhez térítette a nyugatot a menekültvonatokkal?” 2015. szeptember 02., szerda – 22:34

    http://csepel.info/?p=43798#comment-248760 “Bicskén pattanásig feszült a helyzet – megdöbbentő videó” 2015. szeptember 03., csütörtök – 22:44

  9. ebihal szerint:

    Ti most versenyeztek a seggnyalásban?

  10. felix szerint:

    Hallottam, hogy megint széthazudta magát a GONDOLKODÓ által szétnyalt segg gazdája.

  11. nagyapó szerint:

    A proli komcsik ismét röfögnek. Ennyi telik tőlük!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  12. GONDOLKODÓ! szerint:

    Ennyi a ti értelmetek, s nem több. Most boldogok vagytok, hogy felforgattátok szinte az egész világot? Cél: Tönkre vágni Európát, és N. O.-t, Merkel lehallgatása, Volkswagen botrány kirobbantásának időzítése.Miközben itt is tereltek, csúsztatnak az agyamentek.

  13. GONDOLKODÓ! szerint:

    “Orbán Viktor: A bevándorlók nemcsak dörömbölnek, hanem ránk törik az ajtót”
    Holnap, holnapután rátok (Csepeliekre) is rátörhetik az ajtók, mint bárki másra. Az agyalágyultaknak erről kellene gondolkodni, de ők erre képtelenek, mert küldetés tudatuk van! De vajon milyen, s kinek az érdekében?
    Olvassátok Torgyán véleményét is, magatokról!!!

  14. GONDOLKODÓ! szerint:

    ajtót

  15. ebihal szerint:

    vén barom!
    Szar dolog az igazság?

  16. ebihal szerint:

    Te szerencsétlen fébemaradt!
    Még mindig adós vagy a koncepcióval!

  17. Grün Izidor szerint:

    “Orbán Viktor fogadkozott, hogy megakadályozza a kvóták bevezetését, az EU belügyminiszterei azonban nem így döntöttek. A 28 tagállamból 23 támogatta a javaslatot, így minősített többséggel megszületett a szabályozás.”
    ,
    Ősi dakota mondás: “A túlzott önbizalom az az érzés ami közvetlenül a pofára esést előzi meg!” 😀

  18. GONDOLKODÓ! szerint:

    Bár tegnapi parlamenti beszédében utalt a várható szavazás eredményére, miszerint azt végre kell hajtanunk, ellenkező esetben eljárást kezdeményeznek MO. ellen. Ezt nem hallottad, vagy szándékosan csúsztatsz?
    Hangulatot akarsz kelteni? Máshol tedd!

  19. felix szerint:

    Szegény GONDOLKODÓ kénytelen sorozatban hozzászólni mert csak 3 mondatos a memóriája.
    Lesz ez még rosszabb is.

  20. Vazul néni szerint szerint:

    Addig jó amíg a folyamatokat visszafordítok szerint pofára esik az Orbán.

  21. Grün Izidor szerint:

    Vazul néni!
    Orbán meglepetéssel készül a szerdai EU-csúcsra
    “A meglepetés a következő lesz: minden EU-s ország fizesse be egy alapba EU-s bevételei, illetve befizetései 1-1 százalékát. Ez Magyarország esetében például 1 milliárd eurót (310 milliárd forintot) tenne ki.”
    .
    Lenni nagy meglepetés?!
    Vigyázz Vezírem mert kapsz egyet balkézről, ott nem állítanak minden pofon mellé egy forgalmi rendőrt . …! 😛

  22. felix szerint:

    Vazul néni!
    Mit jelenet a “folyamat visszafordítók” ?

  23. nagyapó szerint:

    8+1 vérlázító idézet a bevándorlásról
    2015. szeptember 21. 12:00
    1. „A bevándorlás álprobléma, amit a Fidesz kreált, az igazi gondot a magyarok kivándorlása jelenti. […] Vesztébe rohan az az ország, amely falat húz határainál és ezzel gettóba zárja magát.” (Kunhalmi Ágnes, MSZP, 2015. 06. 18. hir24.hu)
    2. „A város lakosságát egyáltalán nem zavarták a menekültek, nem is találkoztak velük az utcákon, hiszen a migránsoknak nem célországuk Magyarország.” (Botka László, MSZP, 2015. 06. 18., nol.hu)
    3. „Szeretnék mindenkit emlékeztetni, hogy azért a népvándorlás vagy a migráció, hát, az – hogy mondjam – együtt van az emberiség megjelenésével.” (Mesterházy Attila, MSZP, 2015. 06. 18., ATV)
    4. „Nem talált célba a kormányzati gumicsont: a külföldre távozó barátok és a szétszakadt magyar családok ezrei sokkal inkább zavarnak minket, mint a miniszterelnöki uszítás középpontjában álló pár száz koszovói gyermek és háború elől menekülő – majd továbbálló – család.” (Gyurcsány Ferenc, DK, 2015. 05. 24., Vasárnapi Hírek)
    5. „Ne azzal foglalkozzanak, milyen a bevándorlás Magyarországon, ami egy jelentéktelen probléma, hanem azzal, hogy 1956 után most van a legnagyobb kivándorlási hullám Magyarországon.” (Pápa Levente, Együtt, 2015. 02. 04., mandiner.hu)
    6. „500 emberről beszélünk. Hát ez a rettenetes, hihetetlen, borzalmas nagy menekülthullám, amivel riogat a kormány. 500 darab ember tavaly. Lehet, hogy idén lesz 540 mondjuk. Hát ez a fantasztikus növekedés mondjuk, körülbelül erre lehet számítani.” (Fodor Gábor, Magyar Liberális Párt, 2015. 06. 15., ATV)
    7. „Tehát például amikor a spanyol hódítók meghódították Amerikát, hát az ottani indiánok szemében a kereszténység nevében fellépő spanyolok, az pont olyan öldöklő fenevadnak, tán még inkább tűnhettek, mint ahogy most nekünk ugye az iszlamisták. Tehát a vallásokhoz ezek valójában nincs köze. Ezek mind hatalmi, gazdasági megfontolásból jövő dolgok.” (Szanyi Tibor, MSZP, 2015. 06. 27., Hír TV)
    8. „Az iszlám az emberiség utolsó reménysége a globalizáció és a liberalizmus sötétségében.” (Vona Gábor, Jobbik, 2013.11.08., islametinfo.fr)
    +1 (Idézet az idézettekről) „A majmok az ő városuknak nevezték ezt a helyet, s úgy tettek, mintha lenéznék a Vadon Népét, amiért az erdőben él. Pedig hát fogalmuk se volt arról, mire valók ezek az épületek, és hogyan kellene hasznukat venni. Körbeültek a király tanácstermének padozatán, bolhászkodtak, és embernek hitték magukat, vagy ki s be szaladgáltak a tetőtlen házakban, vakolatot és régi téglákat gyűjtöttek össze egy sarokba, aztán elfelejtették, hogy hová dugták, csapatostul összeverődtek, kiáltoztak – aztán egyszerre, uzsgyi, játszani mentek, föl s alá futkosva a király kertjének teraszain, s mulatságból rázogatták a rózsafákat, a narancsfákat, csak azért, hogy a virágot, a gyümölcsöt lehullani lássák. Kikutatták a palotának minden folyosóját, sötét alagútját, száz meg száz sötét kis szobáját, de sohasem emlékeztek arra, hogy mit láttak, mit nem, így jöttek-mentek, egyedül, kettesben vagy seregestül, s mondogatták egymásnak, hogy azt cselekszik, amit az emberek. Ittak a víztartókból, s beszennyezték a vizet, aztán verekedtek érte, aztán csoportokba verődtek, s azt kiáltották: »Nincs az egész Dzsungelban olyan bölcs, jó, okos, erős és nemes nép, mint a Bender-log, a Majmok Népe!« aztán újrakezdték az egészet, amíg meg nem unták a várost, és vissza nem tértek a fák tetejére, remélvén, hogy a Vadon Népe észreveszi őket.” (Rudyard Kipling: A dzsungel könyve)
    Azért ez a Kipling tudott valamit.
    (http://888.hu/article-bevendorlas-idezetek)
    A megszólalásokból “kisötétedik” a szocik viszonya a hazához!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  24. GONDOLKODÓ! szerint:

    Már nem is tudtok csúsztatások, terelések nélkül hazudozni ti, akik deviáns módon akarjátok a társadalmi folyamatokat visszafordítani! Igen visszafordítani!
    Visszafordítók csapata!!!
    Ti akarjátok az idióta agyatokkal megfordítani a társadalmi folyamatokat? Azt a folyamatot előidézni, visszahozni amit az átkos és az utána következő “élcsapatotok” búsás haszonszerzés ellenében, reményében a seggnyalóival kényszerített rá a népre? Horntól a
    hibbant néróval bezárólag, aki felforgatta az egész országot, a társadalmi folyamatokat, ahol uralkodóvá lett a káosz szinte minden szinten. Aki a polgárháború esetleges kirobbantásától sem riadt volna vissza. S ti azt a folyamatot támogattátok, azért lelkendeztek, azért ácsingóztok, most is. Normálisak vagytok ti? Hiszen az idióta “nagy tudású vezéretek” írta, “csak szeretném visszafordítani a ma meglévő folyamatokat, ami a társadalmat illeti.” Már az idióta nem is emlékszik mikor és hol és kinek írta! S ő akar másokat orvoshoz küldeni, miközben neki,(k) lenne a legnagyobb, legsürgősebb szüksége arra.

  25. GONDOLKODÓ! szerint:

    Íme az egyik emberetek, aki “felhomályosítja” azokat, akik felfogják, megértik.
    Kertész Imrétől néhány intelem?
    “Még a politikáról kellene egyet s mást mondanom, de az igazán fölösleges és unalmas időfecsérlés lenne. Arról volna szó, ahogyan a muzulmánok elárasztják, s majd birtokukba veszik, magyarán elpusztítják Európát; ahogyan Európa mindezt kezeli,

    az öngyilkos liberalizmusról és az ostoba demokráciáról; demokráciát és szavazási jogot a csimpánzoknak.
    Mindig ez a vége: a civilizáció eléri azt a túltenyésztett állapotot, amikor többé már nemcsak hogy képtelen rá, de már nem is akarja megvédeni magát; amikor, látszólag értelmetlen módon, a saját ellenségeit imádja.”

  26. GONDOLKODÓ! szerint:

    Folytatva:
    “Kezdem megérteni a kényszert, amelyből az általános nagy hazugság táplálkozik; egyszerűen lehetetlenség megvívni a kényszerrel, a politikusnak azért, mert elveszíti népszerűségét, az írónak ugyanezért; a jó modor, a hazugság és a totális önfeladás.”

    “Az ok a liberális bevándorláspolitika

    Lemondtam a Neue Zürchernek írandó cikkemet, holott szívesen elmondanám a véleményemet az előttünk álló várható változásokról.

    Gyilkos világ kezdődik, rasszizmus, nacionalizmus; Európa kezdi felismerni, hová juttatta őt liberális bevándorláspolitikája. Hirtelen ráébredtek, hogy olyan állatfajta, amelyet multikulturális társadalomnak hívnak, nem létezik.”

  27. GONDOLKODÓ! szerint:

    Folytatva:
    “Az általános félelem és hisztéria keltette indulatok által felkavart mélységekből előbukkanó politikusok inkább

    a saját hatalmuk javára akarják fordítani a helyzetet, semmint hogy valódi megoldásokon törnék a fejüket.
    Magyarán: megnyílt a lehetőség új diktatúrák előtt, amelyek a veszélyhelyzet ürügyén elsősorban a saját állampolgáraikra hoznak veszedelmet.”

    Nem oly régen istenítettétek, s ma? Kimondja a valót, hogy milyen folyamatokat akartok elérni. “Deviáns módon” meglévő társadalmi folyamatokat visszafordítani!
    Akár tudatosan, ösztönösen teszitek, be v. nem beismerve, az emberiség ellen teszitek a gyakran vérlázító írásaitokat közzé!
    Igaza van teljes mértékben Torgyán Jocónak is, amikor rólatok elmondja a véleményét.
    http://newsda.reblog.hu/migrans-cunami-es-gyurcsany-hazaarulasa-torgyan-elso-blogposztja-001

  28. GONDOLKODÓ! szerint:

    Ne a Vazul nénit kérdezd? Hiszen te írtad, a te agyamentedből ered. Jé, már nem tudja miket mond, miket ír?!

  29. GONDOLKODÓ! szerint:

    A „megbízók” által kitervelt, mesterségesen megkonstruált „szeptember tizenegyedikék”, „színes forradalmak”, „arab tavaszok” és más hasonló szemfényvesztő globális diverzánsmutatványok során felépített apokaliptikus masinéria, mint az al-Kaida, a tálibok vagy most az iszlám állam, ugyanannak a pusztító gépezetnek a „csúcstechnológiai” gyártmányai.

    A „megbízók” világa lényegében a formális és informális politikai hatalmasságokat, legfőképpen a birodalmi eliteket foglalja magába. Bár feladatuk a népük szolgálata volna, ehelyett, tisztelet az igen kevés számú kivételnek, ennek éppen az ellenkezőjét teszik. Nem szolgálják, hanem kiszolgáltatják népeiket. Ráadásul mivel a globális véleményhatalmi rendszer tetszés szerinti hangerőre erősítheti fel megnyilatkozásaikat, a beszéd-tér állandó brutális manipulációjával óriási intenzitással mérgezik meg folyamatosan a diskurzus egészét. A humánumra, az emberi jogokra való cinikus hivatkozással a világtörténelem legkegyetlenebb népirtását szervezik meg.

    A „láthatatlan” szuper struktúra, ami nem más, mint az a saját létét is tagadó pusztító világerő, amely az emberi létezés öngyilkosságát konstruálja, pontosabban destruálja. Az egész bevándorlás fedőnevű, valójában inkább tudatos „bevándoroltatást” jelentő komplexum megoldása, ha és amennyiben egyáltalán létezik ilyen, kizárólag e szuper struktúra felszámolásával lehetséges.

  30. ebihal szerint:

    Csak nem rossz a lelkiismereted, hogy nem tudsz aludni? DE, ha már írsz, írhatnál
    valami értelmeset is!

  31. ebihal szerint:

    vén barom!
    Ezek a kiragadott idézetek /ugyan úgy, mint az “el lehet menni”/, csak a magához
    hasonlók hergelésére szolgálnak! Szigorúan vigyáznak arra, nehogy gondolkodjanak!

  32. felix szerint:

    GONDOLKODÓ!
    Már hazudsz is.
    Soha sem írtam, hogy megfordítanánk társadalmi folyamatokat.
    Azért kérdeztem Vazul nénitől, hogy mit jelent, mert tudtam, hogy a te baromságodat vette át.
    Sajnos hülyét csináltál a szerencsétlenből.

  33. felix szerint:

    GONDOLKODÓ!
    Ne legyél szerénytelen! Nyugodtan tedd ki az idéző jeleket.
    Úgyis tudjuk, hogy az értelmes mondatok nem a te agyad szüleményei.

  34. GONDOLKODÓ! szerint:

    Tudod, hogy ki hazudik állandóan? Elsősorban te vagy a nagy hazudozó! Már magad is meghazudtolod, a csillagokat is letagadod az égről.
    Íme a fő hazudozó, aki ezt írta egykoron, a közelmúltban!

    “Tudod a belterjesség korcsosít.
    Mi csak vissza akarjuk fordítani a folyamatot.”

    Ugye, nemcsak hazudik, terel, csúsztat, hangulatot kelt(rendkívül rosszat) befolyásol embereket negatív irányba, győzködi őket, hogy kire szavazzanak, a rosszat a jó ellen fordítja. Soroljuk még? Minek, hiszen egész Csepel lakossága tudja!

  35. GONDOLKODÓ! szerint:

    “Folyamatfordítók 🙂 ez nagyon vicces”
    Sokak szerint már bocsánat, nem is annyira vicces, amit itt is művelnek! Sőt!
    Mit várjunk az olyantól aki az egyik legfőbb idiótának az egyik leghívebb seggnyalója, különösen akkor, amikor az kakis! Cselekedetei, megnyilvánulásai alapján, szinte állandóan az, de Csepel legnagyobb hazudozójának, mégis az a legédesebb! Teszi is a dolgát, csak a többiek undorodnak tőle, jóérzésűek lévén.

  36. felix szerint:

    Te csúcs geci /GONDOLKODÓ/
    Hol van az általad idézetben társadalmi folyamatokról szó?
    A belterjességről van szó abban amit mondtam. Arról én nem tehetek, hogy fogalmad sincs arról, mit jelent a belterjesség.
    Tudod a befogadottak jelentik a vérfrissítést és ő általuk nem jön létre az elkorcsosulás.
    Látod akkora f@sz vagy, hogy az eget vered.

  37. GONDOLKODÓ! szerint:

    Ahogyan olvasom, látom elborult az agyoniskolázott zseni agyad! Sokkal több empátiára volna szükség a részedről, embertársaid felé. Sajnálom, hogy neked csupán ennyire adatott meg!

    “Ahogy romlasz, úgy nőssz a tieid
    Egyikében attól, amit ma vesztesz;
    S mit ifjan adsz, véred friss cseppjeit
    Visszakapod, mikor tested öreg lesz.

    Így élni szépség, okosság, erő,
    Másképp vénség, hülő kor, őrület;
    Hinnénk neked, meghalna az idő:
    Még hatvan év, s eltűnnénk, emberek.

    Kit a Természet nem folytatni gyártott,
    Száradjon, vesszen a nyers, durva, torz;
    Téged dúsaknál dúsabban megáldott:
    Becsüld jótettét, s jóval viszonozd;

    Pecsétté vésett s megszabta a munkád:
    Üsd le sokszor, s ne hagyd veszni a mintát.”

  38. GONDOLKODÓ! szerint:

    Ja, szándékosan nem idéztem a teljes szövegedet, agyaljál, ha van mivel. Látod én fejből tudom mikor és hol írtad, te arra is képtelen vagy, hogy megtaláld, írásod nyomát.
    Azért mégis csak van valami haszon belőletek, mert megmutatjátok milliók számára, hogy kik azok akiket örökre el kell feledni. Zsugorodtok is elég rendesen! “marovnyikok”

  39. GONDOLKODÓ! szerint:

    Adaptálom az alapokat, a kultúrát, tanulmányozzátok, talán még nem késő. Nem mondhatjátok, hogy nem vagyok türelmes veletek szemben, már hosszú-hosszú évek óta.
    Mint, „Mondottam ember: Küzdj, és bízva bízzál!”

  40. felix szerint:

    Szóval direkt csinálsz hülyét magadból.
    Erőfeszítésedet teljes siker koronázza.
    A vérnyomásom tökéletes.
    A hülyeséged szórakoztat.
    Folytasd kérlek. Néha többen is ülünk a gép előtt, hogy röhögjünk rajtad.
    Sajnos ez mostanában az akadozó megjelenés miatt nem működik.

  41. felix szerint:

    Látod te hazug disznó?
    Itt a teljes szöveg.
    félix szerint:
    2015. augusztus 18., kedd – 12:49
    yoda!
    Tudod a belterjesség korcsosít.
    Mi csak vissza akarjuk fordítani a folyamatot.
    Szóval mit hagytál ki?
    Nem kell agyalni, csak be kell ütni a keresőbe a szöveget.
    Gondolom, hogy a szemed sem rebben az újabb geciséged lelepleződése miatt. Vastag a bőr a pofádon.

  42. GONDOLKODÓ! szerint:

    Igazán csak sajnálni tudlak, hogy a kultúra igen jeles nagyjaitól mejelenítettek, már nem tudják egy zseni érdeklődését felkelteni. Tudomásul vesszük, hogy e sorok, már neked nem tudnak mondani semmit. Hiába, te a zsenik zsenije vagy! Most már én is tudom.

    “Lenni vagy nem lenni: az itt a kérdés.
    Akkor nemesb-e a lélek, ha tűri
    Balsorsa minden nyűgét s nyilait;
    Vagy ha kiszáll tenger fájdalma ellen,
    S fegyvert ragadva véget vet neki?
    Meghalni – elszunnyadni – semmi több;
    S egy álom által elvégezni mind
    A szív keservét, a test eredendő,
    Természetes rázkódtatásait
    Oly cél, minőt óhajthat a kegyes.”

  43. felix szerint:

    Arra nem emlékeztem, hogy a belterjesség a Csepel Infóra vonatkozott.
    A társadalomról szó sem volt.
    Sajnos az a hazug GONDOLKODÓ helyzetét rontja.

  44. felix szerint:

    Szerinted melyik kultúra tesz téged tisztességessé?
    Terelsz ezerrel és még magadat sem vállalod fel.
    RICSI vagy te a rosszabbik fajtából.

  45. ebihal szerint:

    Azért elég pofátlanság, ha valaki társadalmi folyamatnak tekinti saját elkorcsosulását!
    Tudhatná pedig, hogy a belterjességet megakadályozni korábban kellett volna, pl.
    megbeszélni a családban, hogy ki kivel és kivel nem. De miért veri ezt nagydobra?

  46. GONDOLKODÓ! szerint:

    Igazán sajnállak! Amiről te írsz, az nem az a valóság amit írtál! Azt mondtad, egy helyütt, hogy az Orbán általi rossz folyamatokat (nem részletezem amiket írtál) akarod(játok) megfordítani. Azokat a jelzőket, amiket használtál a ME.-re, nos azt sem írom. Amikor a fletód regnált én rá sem írtam ami volt valójában. Te már egy őrült gyűlölködő vagy, s nem vagy képes kontrollálni magad, amelyeket az írásaid egyértelmű bizonyítékai.
    “Mi csak vissza akarjuk fordítani a folyamatot.” De, ha már csak az általad ideböffentettet nézzük, akkor nem a folyamatok visszafordításáról írsz? Nem te csúsztatsz? Ne háborogj, mert csak azt kell vállalnod amit írtál. De te soha semmit soha nem vállaltál. Utólag csúsztatni bárkire, akárhová már nem ildomos, s jobb, ha te húzod meg magad! Látod? Én nem használok olyan ordenáré sértő szavakat, amelyekkel közbotránkozásokat okozol. Mekkora a különbség emberileg is! Te azt sem akarod észre venni.

  47. GONDOLKODÓ! szerint:

    “Arra nem emlékeztem, hogy a belterjesség a Csepel Infóra vonatkozott.” írod!
    Meséld már el, tényleg ki hazudozik, miről szól az a cikk is, amiről te írsz, és terelsz a Csepel.Infóra.
    Ahonnét te idéztél az itt alant olvasható!
    “Németh Szilárd az Echo TV műsorán”
    Keresgélhetsz tovább! Az igazadat, már úgy sem fogod megtalálni, mert azt rég magad mögött tudhatod. Akkor ki a hazug? A jelzőket amit másnak, másoknak szoktál szánni, az mind téged jellemez nem gondolod?! Gondolkodj te zsenik, zsenije!
    Látod arra amit te ide másoltál nem is tudtam, de azokat az írásokat most végig futottam, hát mit mondjak?
    -hányni valóak amiket írtál ott is!
    -mások sem értelmezik azt, másként, amit írtál, csak most miután kakiba kerültél gyorsan keresed a kapaszkodókat, a specifikus hazugságaid talaján, a csúsztatásaidat sorakoztatod mindhiába! Égsz mint annak idején a Reichstag! Vedd észre és nyugodj bele!

  48. GONDOLKODÓ! szerint:

    Ismétlés, de csak neked! A zsenik, zsenijének! Miután látom a múltkorit sem értetted meg!

    “Nézd, mikor emeli égő fejét
    Keleten a kegyes fény, a szemek
    Feléje fordulnak s a visszatért
    Szent felségen hódolva csüggenek;

    S mikor, mint erős, érett ifjú, a
    Meredek égi ormon halad át,
    Még mindig földiek imádata
    Figyeli arany zarándoklatát;

    De mikor a csúcsról, mint gyönge agg,
    Fáradt szekerén éjnek dől megint,
    Alacsony útjára már nem tapad
    A régi hűség, s másfelé tekint:

    Dél s este közt téged is megtagad
    A tisztelgő szem, ha nem lesz fiad.”

  49. GONDOLKODÓ! szerint:

    No lám, megérkezett a kétdiplomás is. Meg is látszik az agyoniskolázottsága, hiszen naponta olvasható “rendkívül értelmes” megnyilvánulásainak sokasága. “Szerzett diploma” a Kádár érában, mégpedig kettő is! Jönnek, jönnek. Vagytok még? Valaki hiányzik a táncból.

  50. ebihal szerint:

    Te szerencsétlen félbemaradt magömlés!
    Ennyire hiányzom? Mondtam már ne irigykedj, meg el is dönthetnéd, hogy mit akarsz!
    A múltkor érettségi bizonyítványt kerestél, mond, hol akadtál el? Az alsóban?
    Na mesélj a koncepcióról!

  51. felix szerint:

    Gondolkodó!
    Nem elég, hogy hazudsz mint a vízfolyás, de még segg hülye is vagy.
    Ne hadoválj mellé. Tudod ha igaz lenne amit hazudsz, akkor a kereső azt is kiadná, de nem teszi.
    Most te jössz.
    Add meg a linkjét annak amit itt összehordasz.
    Ugye nem tudod, mert nincs.
    Értelmezési gondjaidra meg kapjál be valamit.
    A sok nyalás után már az sem esne nehezedre.

  52. felix szerint:

    Te hazug nyalgép.
    Erre válaszoltam.
    yoda szerint:
    2015. augusztus 18., kedd – 12:35
    X/2: ti miért nem a népszava, magyar narancs, atv és egyéb szarok oldalán posztolgattok? Én sem megyek oda-az ő szemszögükből, mint ellenzéki-hiszen mi a lóf.szt keresnék ott. Ti miért nem tesztek hasonlóképpen? Nem érzem magam akkora hülyének, hogy az általam nem kedvelt politikai oldalakon írkáljak baromságokat. Köszi

  53. krapulax szerint:

    “Tudod a befogadottak jelentik a vérfrissítést és ő általuk nem jön létre az elkorcsosulás.”
    A degenerált zsidó fajtára igen csak ráférne a vérfrissítés mégsem akaródzik elvegyülniük az arabokkal, valami többezer éve megírt fércműre hivatkozva.

  54. felix szerint:

    Krapulax.
    Már megint hülyeséget beszélsz.
    A zsidók között is sok náció van. Feketétől a fehérig.
    Na ülj le hülye gyerek.
    Vas szorgalmadra való tekintettel egyketted.

  55. felix szerint:

    Látod királyerdei.
    Vagy korcsosodsz, vagy hülyülsz.
    Tudtad, hogy a zsidó vallás felvehető.
    Igaz a fejedet körbe kéne metélni.

  56. királyerdei szerint:

    Fel,mi?
    Olvasd el erről “Naftali Krausz” alias “Göndör Ferenc” (a “Néphazugság” jeruzsálemi tudósítója
    véleményét!

Itt lehet hozzászólni !