Bicskén pattanásig feszült a helyzet – megdöbbentő videó

Mandiner

Bicske 20150903

Egy önuralmát vesztett menekült férfi a sínekre rántott egy kisbabájával kezében kiáltozó nőt Bicskén, végül a rendőrök vitték el. Felkavaró képsorok.

De nem mindegy az ellátás. Egy olaszországi menekülttáborban tüntetni kezdtek a migránsok, mert nem találják elég jónak a szállásul szolgáló sátrakat. Egyikük szerint egyenesen haldokolnak emiatt. A videót lásd alább.

Forrás: Mandiner

20 hozzászólás “Bicskén pattanásig feszült a helyzet – megdöbbentő videó” bejegyzésre

  1. krapulax szerint:

    ezeket az állatokat kellene befogadnunk, hát köszönöm nem kérek belőlük.

  2. szigetország szerint:

    A második videón az hallható és olvasható angolul, hogy az Afrikából érkezett migránsok a körülményekre panaszkodnak. “Gyertek, nézzétek, mi ez?! Ez lakhely? Húsz embert zsúfoltak egy sátorba! És beázik… Ebben a sátorban nyolcan vannak. Az olaszok sokkal jobb körülményeket biztosítottak nekünk. Ők segítettek. Segítsetek ti is! Itt fogunk elpusztulni… Itt szenvedünk… Én Ghánából jöttem. Sokan vagyunk Afrikából. Gambia, Elefántcsontpart…. Ez a sátor is beázott. Tessék, nézzétek meg, minden csupa víz. Rossz körülmények között élünk… Ki vagyunk merülve. Lebetegszünk. Milyen hely ez? Hát lehet itt aludni? Adjatok iratokat, hogy itt éljünk. Segítsetek nekünk!”

  3. GONDOLKODÓ! szerint:

    Egyre inkább alakul a “helyzet” amelyért ismét “lábra kaptak” az igét hirdetők. Tapsolnak, dörzsölgetik a tenyerüket, miután fel-fel üti fejét a káosz. Európára zúdították, mi ez ha nem az Internacionálé szelleme? “és nemzetközivé lesz holnapra a világ!”

  4. felix szerint:

    Te szerencsétlen ezeregy nevű.
    Már ezerszer mondtam neked, hogy ne fogalmazz egyedül, mert éktelen hülye mondataid vannak.
    “Egyre inkább alakul a “helyzet” amelyért ismét “lábra kaptak” az igét hirdetők.”
    Milyen helyzetér kaptak lábra.?
    Ez még sváb germanizmusnak is durva.
    Keres egy slágerszöveget és kínlódj az aktualizálásával.

  5. felix szerint:

    Egy önuralmát vesztett menekült férfi a sínekre rántott egy kisbabájával kezében kiáltozó nőt Bicskén, végül a rendőrök vitték el. Felkavaró képsorok.
    Nem egy nőt és egy gyermeket, hanem a feleségét és a gyermekét, tiltakozásul a sinekre feküdt velük.
    Kevered a szart?

  6. Tarjányi László szerint:

    Baj akkor van ha egy fideszes gondolkodni kezd, mert akkor mindent elront!

    Tegnap este javasoltam annak akit illet, hogy minden Röszkénél belépő menekültnek adjanak egy papírt, hogy menedékkérelmét a Győr-Sopron megyei Vámosszabadi befogadó állomásán fogják elbírálni, s ezzel az igazolással ingyen utazhassanak a célállomásra!
    Vámosszabadi egyébként határátkelőhely Szlovákia felé, pár perc gyalog a befogadó állomástól, a többit meg majd megoldják a menekültek! Kértem a javaslat továbbítását az illetékes felé.

    Mit tesz erre a fideszes döntéshozó? Gondolkodik! Bár ne tette volna, az eszes parasztgyerek javaslatát változtatás nélkül kellett volna megvalósítani! Akárcsak 2002-ben! Akkor is gondolkodtak, aztán változtattak az eredeti javaslaton (azonnal gázárcsökkentést ígérjenek!), csak a gázár változatlanul hagyását ígérték, vesztettek is!

    Az illetékes mégsem valósíthatta meg az eszes parasztgyerek javaslatát a menekültválság megoldására, mert akkor NEM ADHATTA VOLNA ELŐ SAJÁT ÖTLETEKÉNT (!), ezért a vámosszabadi befogadó állomást a bicskei befogadó állomásra változtatta! Persze oda nem mentek volna önként a migránsok, így EL KELLETT RABOLNI ŐKET A MEGTELT VONATTAL! Annyi eszük a migránsoknak is van, hogy a célállomást megkeressék okostelefon térképapplikáción! Vámosszabadi a szlovák határon van, át lehetett volna sétálni gyalog, a szlovákok meg úgyis továbbengedték volna a migránsokat Csehországba, a csehek meg Németországba!

    Kedves fideszes ILLETÉKES, ez jól elrontottad! Felesleges szerencsehozó talizmánnak tekinteni az eszes parasztgyerek ötleteit, ha gondolkodással azt elrontjátok!

    Apropó, a liberális média és politikai közösség kérte, szíveskedjék jelentkezni annak az idiótának, aki ezt a bicskei vonatmegállítást kitalálta!
    Kedves ILLETÉKES, illene ennek a kérésnek eleget tenni!

  7. GONDOLKODÓ! szerint:

    Hetek óta írom ennek a féleszűnek, és pártoló tagságának, hogy a Csepelen kószálóak közül fogadjanak be amennyit csak tudnak, majd lássák el őket minden földi jóval.
    Látod, arra is képtelen vagy már, hogy a seggnyaló kötelezettségedet teljesítsed.
    Íme a példa, amelyet nem szócsépléssel, hanem a konkrét tettek mezején kell cselekednetek. Mi igyekszünk követni a mindenható útmutatásait.
    Ti meg az idióta elméjűnek cselekedeteit, úgy ahogyan szoktátok. Bőséges a paletta, nem kell feltétlenül specifikálódnotok.
    http://www.origo.hu/itthon/20150903-gyurcsany-ferenc-a-cnn-en.html

  8. GONDOLKODÓ! szerint:

    Itt az alkalom a még nagyobb hírverésetekre, együtt és külön, külön is. Amennyiben szükségetek van némi segítségre, hírközlések tekintetében, szóljatok tudok segíteni.

  9. felix szerint:

    GONDOLKODÓ!
    Te aki mindig a nyerő ló seggét nyaltad és nyalod ne szólj bele a nagyok dolgába.
    Inkább tanulj meg értelmesen kommunikálni.

    “Itt az alkalom a még nagyobb hírverésetekre, együtt és külön, külön is”

  10. felix szerint:

    A szemét kormány a tegnapi vonatos trükkjével megbontotta azt a bizalmi hálót, amely a menekültek és az önkéntesek között alakult ki. Ennek eredményeként a menekültek már senkiben sem bíznak igazán. Egy bizalmát vesztett tömeg már nehezebben kezelhető. Remélem, hogy a kormány nem éri el a célját és nem lesz tragédia.

  11. nagyapó szerint:

    1/2eszű1/2x abbahagyhatná ezt a hülye röfögést!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  12. Orsós Rodrigó szerint:

    Csupán azt akarja elèrni a maffiakormány, hogy szarabbul èrezzèk itt magukat mint otthon ès vissza akarjanak menni.

  13. GONDOLKODÓ! szerint:

    Mit vársz egy idióta gyűlölködőtől? Magad írod, hogy mennyire buta vagy, miközben polihisztornak is tartod magad. Látod, hogy mennyire nem vagy tisztában saját ökörködéseiddel, elvégre ezért imádnak téged Csepelen, különösen, ha egyenruhában villogsz az öröklött kitüntetéseiddel.

  14. felix szerint:

    GONDOLKODÓ!
    Meglepődve olvasom nagyapóról írt véleményedet.
    Azon már meg sem lepődöm, hogy róla is mint egyenruhában villogótól képzelődsz.
    Olvas vissza magad és látni fogod, hogy mennyire hülye vagy.
    Igaz a te szövegértéseddel nem biztos.

  15. felix szerint:

    villogóról…

  16. felix szerint:

    Szemétláda!
    Cáfolja meg amit állítottam. De egyszerűbb, ha az önkéntesek vezetőjének bizonyítja be, hogy nem igaz amit tapasztalt.
    Nem kell beleugatni abba amihez lüke.
    Az is igaz, hogy cáfolatig még soha sem jutott el. Valószínűleg ismeri saját képességeit.

  17. GONDOLKODÓ! szerint:

    “A szemét kormány a tegnapi vonatos trükkjével megbontotta azt a bizalmi hálót,”
    Mondd, a rengeteg sorvadt agyi és lelkületi szenvedéseid ellenére, miért nem húzol haza a tieid közé, ha a mi Kormányunk neked nem felel meg? Próbálkozz otthon hasonlóan beszélni a ti kormányotokról. Te is vándorló vagy, hiszen a lányod is abban a neveltetésben részesült általad, mint ahogyan az angliai példa mutatja. Akár utána is mehetnél, de nem kellesz neki, hiszen ő is elmenekült, elsősorban tőled! Az elviselhetetlentől, -aki szinte minden hasonló gondolkodásút, akinek hajlama van rá,- megfertőz.
    Társadalmi deviancia tombol benned. Csak, hogy értsd, és tudd, hogy ki vagy: olyan magatartás, mely megszegi a közösség vagy társadalom nagy része által elfogadott normákat.

  18. GONDOLKODÓ! szerint:

    Visszafordítók csapata!!!
    Ti akarjátok az idióta agyatokkal megfordítani a társadalmi folyamatokat? Azt a folyamatot előidézni, visszahozni amit az átkos és az utána következő “élcsapatotok” búsás haszonszerzés ellenében, reményében a seggnyalóival kényszerített rá a népre?
    A hibbant néróval, aki felforgatta az egész országot, a társadalmi folyamatokat, ahol uralkodóvá lett a káosz szinte minden szinten. Aki a polgárháború esetleges kirobbantásától sem riadt volna vissza. S ti azt a folyamatot támogattátok, azért lelkendeztek, azért ácsingóztok, most is. Normálisak vagytok ti? Hiszen az idióta vezéretek írta, “csak szeretném visszafordítani a ma meglévő folyamatokat, ami a társadalmat illeti.” Már az idióta nem is emlékszik mikor és hol és kinek írta! S ő akar másokat orvoshoz küldeni, miközben neki,(k) lenne a legnagyobb, legsürgősebb szüksége arra.
    Azt gondolom a két diplomád ellenére te vagy a legszerencsétlenebb idióta, genetikai tévút!
    Tulajdonképpen mi is hibásak vagyunk, mégpedig azért, mert jöttment semmire kelő alakoknak idióta írásaira olykor reagálunk. Miközben folyamatosan deformálják, deviáns és infantilista írásaikkal a társadalom jelentős részét, kisebbség mivoltuk ellenére.
    A marovnyikok!
    Azt a társadalmat, amelyben olykor előforduló hibák ellenére igen jelentős sikereket tudhat magáénak 2010 óta, szinte minden szinten. Ja, hogy ez fáj nektek a legjobban? A sikerek!?
    Igen, mert nektek mindig az anarchikus állapotok a jók, hiszen akkor lehet igen jól halászni a zavarosban. S ezért nem tűritek a törvényes rendet, ezért lazítjátok minden jónak induló és meglévő folyamatok sokaságát. Ezért undorodnak oly sokan tőletek Csepelen, amit és ahogyan műveltek. A NÉP békére és nyugalomra, szeretetre vágyik, mit ahogyan a családban is arra van a legnagyobb szükség! Miközben ti mindezzel az alapvető követelményekkel szembe mentek, mindenkor, csak hogy lazítsátok, aláássátok a meglévőt, a jót. S teszitek ezt kivétel nélkül kéjes élvezettel, miközben azt hiszitek magatokról, hogy ti vagytok a “nagy teoratikusok, a polihisztorok.” Beteg elme!!!

  19. GONDOLKODÓ! szerint:

    Tegnap találkoztam a volt “zseni oktatási miniszteretekkel.” Mit mondjak, szinte teljesen maga alatt van, hogy mennyi mindent elcsesztek annak idején. Lelkiismeret visszaható ereje. Te is úgy fogsz járni, bár nálad talán a lelkiismeret hiánya okozza a legsúlyosabb gondot.

  20. felix szerint:

    Te futóbolond!
    Ki találsz minden marhaságot és nekiállsz vitatkozni vele.
    A maffiát imádod és annak a seggét nyalod.
    Mesélj valamit a nagyszerű eredményekről.
    De csak olyat említs ami nem az Uniónak vagy a gyűlölt multiknak köszönhető.
    Beszélj az elégedett rétegekről a felső középosztály alatt.
    Azért vagytok még hatalmon mert az ellenzék olyan amilyen és aki valamit is akar a kihúz az országból mert nem akar a maffiával szembe menni.
    Te jól érzed itt magad mert éppen olyan jellemtelen vagy mint a regnáló hatalom. A családmról meg ne álmodozzál, mert az valamival különb lehet mint a tied. ahol csak a két fiú és te vagy említésre méltó a hús lenyúlókon kívül. Már nagyapóba is belemartál, de lehet, hogy csak a hülye fogalmazványod miatt látszott úgy.

Itt lehet hozzászólni !