Rágalmakra és hazugságokra reagált a csepeli polgármester

Csepel.hu

001

2015. augusztus 2-án súlyos betegség után elhunyt Borbély Lénárd csepeli polgármester édesapja. Ez néhány politikusnak feldobott labda lett arra, hogy részvétnyilvánítás helyett súlyos vádakkal támadják a polgármestert.

Augusztus 12-én a Demokratikus Koalícióhoz kötődő Nyugati Fény elnevezést viselő blog hazugságoktól és rágalmaktól hemzsegő cikket jelentetett meg a polgármester édesapjának temetéséről. Ezért az alábbiakban közöljük Borbély Lénárd polgármester nyílt levelét és a temetési szertartáshoz kapcsolódó szerződéseket, számlákat egyaránt. 

Nyílt válasz egy aljas politikai lejárató akcióra

2015. augusztus 2-án meghalt Édesapám. Betegsége alatt végig erős volt és erőt is adott. Méltósággal viselte el, ami vele történik. Augusztus 7-én temettük el. A szertartáson rengetegen voltak. Rokonok, barátok, ismerősök, volt munkatársak. Több százan kísérték velünk együtt utolsó útjára. Méltó volt a búcsú attól az embertől, akire mindenki szeretettel gondolt, és aki egész életében másokon is mindig segített. Ő volt a legfontosabb ember az életemben, aki ennyire közel állt hozzám, de elveszítettem.

kórházi számla

Én a politikai ellenfeleimben keresztényként és neveltetésemből adódóan mindig tiszteltem az embert. Magánéletével senkinek sem foglalkoztam, mert nem rám tartozott. És főként nem terjesztettem mások magánéletéről hazugságokat. Egy ideje azonban azt tapasztalom, hogy azok, akik elbukták az önkormányzati választásokat, nem tudják elfogadni kudarcukat. Néhány hónapja azt terjesztették el rólam, hogy megcsaltam és elhagytam feleségemet és két kislányomat. Azt is elterjesztették, hogy a másik nő gyermeket vár tőlem. Ilyen nem történt. Sőt, a feleségem, akit nagyon szeretek, a szíve alatt hordja harmadik gyermekünket. Így leszünk mi Karácsonyra öten, ha az Isten is megsegít bennünket. És köszönjük, jól vagyunk.

Egy nappal a temetés előtt, amikor a búcsú gondolatait fogalmaztam meg, kaptam egy zsaroló és fenyegető levelet a Polgármesteri Hivatalba a házunk felújítása kapcsán. A levelet egyértelműen a politikai ellenfeleim fogalmazták meg, hiszen csak lejáratásra használható. Ebben az ügyben rendőrségi feljelentést tettem. De ez még nem minden. Amiért úgy döntöttem, hogy nyílt levelet írok, az egy minden erkölcsi határt túllépő támadás.

koszorú számla

terítő pohár számla

Édesapám temetését követően a szokásoknak megfelelően halotti torral emlékeztünk. A családdal, rokonokkal, és néhány közeli baráttal. Erre kibéreltem a Hollandi úti Ifjúsági Tábor ebédlőjét. Egy csepeli cégtől terítőket és poharakat is kellett bérelnem. Mivel tartósan 40 fok körüli hőmérséklet volt, még mobil klímát is béreltem, hogy lehetőség szerint ne legyenek rosszul az idős rokonaink.

Már ekkor is szóltak néhányan, hogy idegenek fotózzák a gyászoló családomat. Aztán Horváth Gyula, a DK politikusa fel is kereste az Ifjúsági Tábort, és a klíma meg a terembérlés után érdeklődött. Kál Károly korábbi pártállami III/II-es ügynök szintén érdeklődve szaglászott. Aztán augusztus 12-én meg is jelent egy cikk, a DK-hoz közel álló egyik internetes oldalon. Ebben arcátlan polgármesternek titulálnak. Azt állítják, hogy közpénzből tartottam meg Édesapám búcsúztatóját. Ezt a hazug cikket aztán ott láttam Horváth Gyula, Dobák István és Gy. Németh Erzsébet, Tóth Mihály Facebook oldalán, sőt a volt politikai főtanácsadó, Polgár György által szerkesztett Csepel újság blogon is.

Milyen emberek azok, akik másokat gyászukban próbálják hamis vádakkal megalázni és megtámadni? Milyen emberek azok, akik politikai ellenfelüket az apja elvesztésekor próbálják besározni olyan valótlan dolgokkal, amiknek semmi alapja sincs?

temető számla

városgazda számla

temetés szolgáltalás számla

Tisztelem a baloldali gondolkodású választópolgárokat. Polgármesterként értük is dolgozom. A baloldali politikának is komoly erkölcsi alapjai vannak. Pont ezért tudom, hogy a baloldaliak többsége sem tud azonosulni olyan politikusokkal, akinek semmi sem szent, akik csak az irigységre, a gyűlöletkeltésre, a hazugságokra tudják építeni politikájukat.

Azt kérem, hogy azok az emberek, akik a gyászomból próbáltak és próbálnak politikai előnyt kovácsolni, nézzenek tükörbe, és próbáljanak elgondolkozni azon, mit tettek. A temetéssel kapcsolatos számlákat pedig egyúttal nyilvánosságra hozom, hogy senkinek se legyen kétsége az aljas vádaskodás alaptalanságáról.

Borbély Lénárd
Csepel polgármestere

67 hozzászólás “Rágalmakra és hazugságokra reagált a csepeli polgármester” bejegyzésre

  1. Kál Károly szerint:

    “A baloldali politikának is komoly erkölcsi alapjai vannak. Pont ezért tudom, hogy a baloldaliak többsége sem tud azonosulni olyan politikusokkal, akinek semmi sem szent, akik csak az irigységre, a gyűlöletkeltésre, a hazugságokra tudják építeni politikájukat.”

    Ebben teljes mértékben egyetértünk Polgármester Úr!
    Amiben nem!
    1. Hivatásos tiszt. nem ügynök. Ennyit illene tudnia.
    2. Állítását a “szaglászásom” vonatkozásában lesz szíves konkrétumokkal alátámasztani.
    3. Ha ezt a levelet Ön írta, akkor most ezért is tartozik egy bocsánat kéréssel, mert a fenti idézet szerint nem azt teszi amit mond.
    4.Ha nem Ön írta csak a nevét adta, vagy megengedte, hogy odaírják, nagyon gyorsan határolódjon el a levél írójától, és mielőbb vonja felelősségre.

  2. Ábel Attila szerint:

    Kál Károly nem határolódott el a polgármester elleni hazug és aljas támadástól. Akkor igaz-e, hogy Kál Károly ugyanazon az erkölcsi szinten van, amin a hazugságokkal támadó párttársai?

  3. Kál Károly szerint:

    Attila nem unod még?

  4. Dfk szerint:

    Kál Károly: önnek nincs erkölcsi alapja megszólalani.

  5. Ábel Attila szerint:

    Legalább csendben maradnának ezek után, de szégyenérzet sincs bennük.

  6. Grün Izidor szerint:

    Ábel Attila!
    Ha ennyire le van papírozva minden, akkor mire ez a fesztivál?!
    Belevágni az ellenzék képébe a megdönthetetlen bizonyítékokat!
    Ebből a szarkavarásból már megint rosszul jöttél ki! 😀

  7. Ábel Attila szerint:

    Te vak vagy Grün?

  8. Grün Izidor szerint:

    Ábel Attila!
    Ha így minősítesz akkor talán mégsem és jól látom a dolgaidat! 😀

  9. Kál Károly szerint:

    Dfk..
    Ezt Ön honnan tudja. Nem Önt mocskolják valótlan állításokkal. Persze lehet, hogy ez az Ön számára még kedves is. Csak akkor ne beszéljünk erkölcsi alapokról.
    Ábel Attila egyetlen kérdésemre sem válaszolt még. Tehát igaz-e, hogy állításai valótlanságot tartalmaznak?

  10. kispajtás szerint:

    Íratlan szabály, hogy halálhírhez nem lehet kommenteket írni, de pláne nem személyes sérelmekért megpróbálni elégtételt venni.
    Így hát Uraim, ez az egész, ami itt folyik, gusztustalan.

  11. Kál Károly szerint:

    Kispajtás!
    Ezt talán Ábel és Borbély uraknak kellene címezni! A többivel teljes mértékig egyetértek.

  12. sarolta szerint:

    Ez a Kál a cimborájával együtt gusztustalan. Csak nehogy az élet ezt visszaadja nekik.

  13. felix szerint:

    sarolta!
    Látod ez az. A cikk csak feltételezi, de kijelenteni nem meri, hogy név szerint ki volt, de te már nevesítve gyalázkodsz.
    Na erre épít a “nemes” Ábel “úr”.
    Ezt nyaljátok be naponta.
    Hiába, hígul Csepel lakossága.

  14. kerdezo szerint:

    Kedves Borbély Lénárd úr!
    Őszintén sajnálom azt, ami Önnel és családjával történt. Ami történt, az az Ön magánügye.
    Mint magánembernek, szeretném azt tanácsolni, hogy az érzéseivel foglalkozzon kizárólag, és ne vegye fel azt a kesztyűt, amit Ön elé dobtak.

    Tisztelt Borbély Lénárd polgármester úr!
    Kérem, hogy a magánügyeit érintő kérdésekben, vádakban bírósági úton kérjen jogorvoslatot, ne egy névtelenségbe burkolózó fórumon. Szó szerint nem tudom idézni, de Kuncze Gábor tollából fakad az, hogy “Keszon betegség veszélye nélkül nem tudnék olyan mélyre sülyedni ….” Tehát ne süllyedjen arra a szintre, ahonnan a támadás érte. Persze, ha kérhetem, Ön és Önök se süllyedjenek, ha érti mire gondolok.

    Köszönöm, hogy elolvasott!

  15. Grün Izidor szerint:

    T. Polgi!
    Ezt a támadást nagyon egyszerűn kivédhetted volna!
    Ha már úgyis birtokában voltál a zigazadat bizonyító iratoknak a képükbe tolni!
    Nem hagyni, hogy szarkeverő csicskád is belefolyjon a magánügyedbe és népnemzeti kinccsé tegye még ha ezen a provinciális szinten is!
    De hát Ő ebből él évek óta! 😀

  16. Dfk szerint:

    Kál elvtárs, én arra gondoltam, hogy egy 3/2esnak erkölcsileg kuss van.

  17. Jeniszej szerint:

    Tény-leg meg-vakult a Grün? ))) 😀 (((

  18. felix szerint:

    Hát igen.
    Aki tehette politikai haszonszerzése használta ki a tragikus eseményt.
    Két eszement, ha összedolgozik.
    /A vitát kiváltó cikk szerzője és Attila./

  19. felix szerint:

    Dfk!
    Aztán miért?

  20. Grün Izidor szerint:

    felix!
    Nem-e lehet-e, hogy az a két ember, a cikk szerzője és Attila egy személy a stílusuk alapján esetleg?! 😀 😛

  21. felix szerint:

    Azt nem tudom, de a szellemi teljesítmény azonos.

  22. Ábel Attila szerint:

    Úgy tűnik, hogy semmi nem maradt az alapvető emberi tulajdonságokból azokban, akik a polgármestert hamis vádakkal támadták édesapja temetésével kapcsolatban. Sehol egy bocsánatkérés, Horváth Gyulának és primitív, lealjasodott társainak eszükbe nem jut megkövetni a polgármestert. Szégyenletes.

  23. felix szerint:

    Grün Izidor!
    A hétszavas válaszom várakozik.
    Valószínűleg személyes érintettség miatt. 🙂

  24. felix szerint:

    Az a szégyenletes, hogy már önös érdekből törlőd a hozzászólásokat.
    Ez minősíthetetlen.

  25. Grün Izidor szerint:

    Ábel Attila!
    De most, hogy az igasság feketén-fehéren bebizonyosodott minek tovább kavarni a szmötyit?!
    Azt pedig bízzuk az érdekeltekre, hogy megkövetik-e a polgit?!
    A polginak is kicsit spétje volt a részegen vezetés miatti megkövetésnek! 😀

  26. felix szerint:

    Attila.
    Tudod, hogy a inkriminált cikk szerzője?
    Igen vagy nem?

  27. Lovas szerint:

    Ne legyetek hülyék komcsik. Minden komcsi felvállalta azt a hazug, halottgyalázó cikket, aki megosztotta. Ráadásul ha jól tudom Horváth Gyula meg a többik még azt is tudták, hogy hazugság az egész.

  28. én szerint:

    Tisztelt Ábel úr!
    Jobban örültem volna, ha ugyanilyen aktivitást mutatott volna a Széchenyi és Kassai utca sarkán rendszeresen bekövetkezet balesetekkel kapcsolatban, megnyugtató lett volna olvasni, hogy a balesetek gyakorisága miatt dolgozik az önkormányzat a kereszteződés biztonságosabbá tételéért.
    Azt már csak félve kérdezném, hogy most szabin van vagy a kommentelés a meló.
    Én szabin vagyok.☺

  29. én szerint:

    Az pedig minősíthetetlen,hogy valaki egy haláleset kapcsán nyomozásba kezd és így próbálja lejáratni az ellenfeleit.
    Egy ilyen szintű ellenzékkel itt soha nem lesz változás.

  30. Grün Izidor szerint:

    Lovas!
    Dobd már fel azt a “hazug, halottgyalázó cikket”!
    Hadd tudjam mit vállaltak fel a komcsik! 😀

  31. admin szerint:

    Tisztelt Én! A BKK kezelésében van ez az útkereszteződés, és az önkormányzat kérésére sem hajlandók lámpás kereszteződéssé alakítani. Ezzel együtt minden más közlekedés-biztonsági intézkedést megtettek, ami a táblák és a veszélyt jelző festést is magába foglalják.

    Amit tehát írt, az tényszerűen nem igaz.

  32. Grün Izidor szerint:

    admin!
    Esetleg, ha beszélnénk a rezsibiztosunkkal, hogy nyújtson be egy törvényjavaslatot “Legyen a csepelieké a Széchenyi és Kassai utca kereszteződése”?!
    A lakosok között indított telefonos megkérdezés és Ábel Attila tevékeny közreműködésével a Munkásotthonnál már beváltak alapján?! 😀

  33. felix szerint:

    Lovas!
    Megosztani és megírni nem egy és ugyan az.
    Aki megírta az tudhatta, hogy van e igazságtartalma vagy sem.
    Aki megosztotta az nem feltétlenül.

  34. én szerint:

    Tisztelt Admin!

    Tényszerűen mi nem igaz?

    Amikor 2-3 nap alatt történtek a balesetek a kereszteződésbe és az itt fórumozók elég sok hozzászólást írtak a cikkek alá akkor az önkormányzat részéről senki nem szólt hozzá, Ábel úr sem, tehát a hozzászólásom igaz.

  35. én szerint:

    Arra viszont nem tért ki,hogy a kommentelés a meló.

  36. admin szerint:

    Nincs olyan kötelezettség, hogy mindenhez hozzá kellene szólnia az önkormányzati dolgozóknak. A kereszteződés problémáját tudomásunk szerint többször jelezték a fenntartónak, ami nem a csepeli önkormányzat, hanem a BKK.

  37. Kál Károly szerint:

    Kedves Dfk!
    Pont olyan a szellemi színvonalad, mind a nick neved jelentése. Kövér micsoda, aminek a fején fejfedő van!

  38. Dfk szerint:

    Próbálom elképzelni, hogy Németországban egy volt SS tiszt vagy egy volt Gestapos próbál bárkit is kioktatni. De itt egy 3/2es nyugodtan tolhatja.

  39. Kál Károly szerint:

    Foglaljuk össze eddig mi történt ebben a mocskos ügyben!
    1. Megjelent egy cikk.
    2. Ábel Attila azonnal claviaturát ragadott és máris megszülte a megoldást. Megnevezett két ember köztük engem mint aki ennek az egésznek az értelmi szerzője és végrehajtója.
    3. Kijelenti, hogy már pedig Ő tudja, hogy én beszéltem az önkormányzattal, sőt még a városgazdáéknál is valakivel.
    4. Semmit nem bizonyít, nem támaszt alá, csak állít. Kérdésekre sem válaszol, csak ismét állít, vádaskodik.
    5. A polgármester nyílt levelében megvádol, hogy utána szaglásztam. A szövegkörnyezetből úgy tűnik mintha ezt a halotti tor napján tettem volna.
    6. Bocsánatkérés egyik fél részéről sem történik, pedig tudhatnák, hogy amit állítanak nem igaz.
    7. Ábel úr minden áron tőlem vár bocsánat kérést. Furi. Verbálisan megrugdosnak, erkölcsileg megpróbálnak lejáratni, s ezek után kérjek tőle bocsánatot. Tragikus.
    8. Ma augusztus 14.-én a városgazdánál diákmunkát végző fiamat, azonnali hatállyal felmentették a munkavégzés alól. Az erről szóló papír a kezembe van, de nem teszem fel, mert a 16 éves gyereknek aztán végképp semmi köze ehhez a mocskos ügyhöz. Ez több mint érdekes egybeesés. Nem állítok semmit, de elgondolkodtató.
    Idézet a polgármester nyílt leveléből.
    “A baloldali politikának is komoly erkölcsi alapjai vannak. Pont ezért tudom, hogy a baloldaliak többsége sem tud azonosulni olyan politikusokkal, akinek semmi sem szent, akik csak az irigységre, a gyűlöletkeltésre, a hazugságokra tudják építeni politikájukat.”
    Van min elmélkedni. Milyen politikusokra értette?

  40. Kál Károly szerint:

    Dfk.
    Sötét vagy. A gestapo az ss náci volt. Megkérlek gondolkodj mielőtt vered a claviaturát. Még ha nehezedre esik is.

  41. ebihal szerint:

    Dfk!
    Minden országnak van titkosszolgálata, s ezen belül csoportok. Ha nem tudod mi a
    különbség a 3/3 és a 3/2 között, akkor fölösleges erőlködnöd! Törődj bele, hogy ma
    is vannak titkosszolgák, legfeljebb ma a Fidesz számára figyelnek!

  42. Szamlas szerint:

    Ugyanitt számla eladó tetszőleges adatokkal. Meglepős és mulatságos. BL remélem becses édesapja onnan fentről majd egy pár jókora pofonnal díjazza ezt a színjátékot.

  43. Lovas szerint:

    Két napja mocskolódik, rágalmaz a kommunista had. Nem volt még elég?

  44. Grün Izidor szerint:

    Lovas!
    Nézzük a másik oldalról a dolgot!
    Két napja nem tudjuk milyen pénzből fizette pipogya Lénárdka a temetés és a tor költségeit!

  45. Dfk szerint:

    Kál elvtárs: a bm 3/2 meg kommunista volt. A diktatúrát szolgálta. Tudja, annak az MSZMPnek a diktatúráját, amelyik embereket végeztetett ki, valamint idegen fegyveres erők segedelmével jutott hatalomra.

  46. felix szerint:

    A 2/2 oldal jelölésű számlát kivenném, mert az könyvelési példány.

  47. Grün Izidor szerint:

    Dfk!
    Ajánlom szíves figyelmedbe a titkosszolgálatokkal kapcsolatban kompetencs hombárfejű Csepelen lakó országgyűlési képviselőnket Németh Szilárdot, aki a Nemzetbiztonsági bizottság helyettes elnökeként hasznos felvilágosításokkal szolgálhat a jelenlegi diktatúrát szolgálókról!
    Már amennyiben egy ilyen szellemi világítótoronynak rálátást engednek a dolgokra! 😀

  48. Grün Izidor szerint:

    Izidor, Izidor!
    Már megint kényelmetlen témát feszegecc! 😀 😛

    “A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.
    2015. augusztus 14., péntek – 19:47”

  49. Grün Izidor szerint:

    Ez komoly gyerekek?! 😀

    A hozzászólás rendszer-moderációra várakozik.
    2015. augusztus 14., péntek – 19:47

  50. felix szerint:

    Nem tudom, hogy a többieket, miként moderálják, de ami ma ezen a címen folyik az észbontó.

  51. felix szerint:

    Nem írhatok?

  52. shörmann szerint:

    Kedves Dfk elvtárs!
    Ha nem tudná, a Magyar Köztársaság Nemzetbiztonsági Hivatalánál szolgáltam hivatásos tisztként. Kétszer tettem esküt a hazámra. Először 1973-ban 21 évesen, másodszor 1990 áprilisában. Mindkét tiszti eskü szövege a következőt tartalmazza. ” Hazámat életem árán is megvédem” A maga munkaszerződése tartalmaz-e ilyet? Ment e már úgy el egy munkatársa feleségéhez egy akciót követően, hogy a férje sajnos többet nem fog haza jönni. Beszélt-e az elhunyt gyermekeinek arról, hogy az apjuk ki volt és miért kell büszke lenni rá? Szerintem soha. Ezért ezt nem is fogja megérteni soha. De Önnek ezt nem is kell! Ön nem erre szerződött. Se a munkaadójával sem az élettel.
    Nem nézem le Önt, mert nem értheti.
    Tisztelettel: Kál Károly nyugállományú hivatásos titkosszolgálati tiszt.

  53. zigler szerint:

    Kedves Dfk elvtárs!
    Ha nem tudná, a Magyar Köztársaság Nemzetbiztonsági Hivatalánál szolgáltam hivatásos tisztként. Kétszer tettem esküt a hazámra. Először 1973-ban 21 évesen, másodszor 1990 áprilisában. Mindkét tiszti eskü szövege a következőt tartalmazza. ” Hazámat életem árán is megvédem” A maga munkaszerződése tartalmaz-e ilyet? Ment e már úgy el egy munkatársa feleségéhez egy akciót követően, hogy a férje sajnos többet nem fog haza jönni. Beszélt-e az elhunyt gyermekeinek arról, hogy az apjuk ki volt és miért kell büszke lenni rá? Szerintem soha. Ezért ezt nem is fogja megérteni soha. De Önnek ezt nem is kell! Ön nem erre szerződött. Se a munkaadójával sem az élettel.
    Nem nézem le Önt, mert nem értheti.
    Tisztelettel: Kál Károly nyugállományú hivatásos titkosszolgálati tiszt.

  54. zigler szerint:

    Folyamatosan le vagyok tiltva. Hi-hi

  55. zigler szerint:

    Kedves Dfk elvtárs!
    A történelmi ismeretei hiányosak. Az amiről beszél, az az AVH volt. Nézzen utána

  56. Grün Izidor szerint:

    Dfk!
    Ajánlom szíves figyelmedbe a titkosszolgálatokkal kapcsolatban kompetencs hombárfejű Csepelen lakó országgyűlési képviselőnket Németh Szilárdot, aki a Nemzetbiztonsági bizottság helyettes elnökeként hasznos felvilágosításokkal szolgálhat a jelenlegi diktatúrát szolgálókról!
    Már amennyiben egy ilyen szellemi világítótoronynak rálátást engednek a dolgokra! 😀
    Úgy tűnik ez a hsz. egyszer már megírásra került!
    Ja, csak nem ment el! 😀

  57. Kókány Benő szerint:

    Dfk!
    Ajánlom szíves figyelmedbe a titkosszolgálatokkal kapcsolatban kompetencs hombárfejű Csepelen lakó országgyűlési képviselőnket Németh Szilárdot, aki a Nemzetbiztonsági bizottság helyettes elnökeként hasznos felvilágosításokkal szolgálhat a jelenlegi diktatúrát szolgálókról!
    Már amennyiben egy ilyen szellemi világítótoronynak rálátást engednek a dolgokra! 😀
    Na akkor variáljunk! 😀

  58. flexi szerint:

    Ha három per kettes funkciója ma is működik még a demokratikus országokkal szemben is.

  59. Grün Izidor szerint:

    “Rágalmakra és hazugságokra reagált a csepeli polgármester”
    Miért reagált?!
    Csak nem bekakált, hogy talán mégis van bennük valami igasság?!
    Legalább tiltakozna, hogy egyetlen kanyi közpénzt nem használt fel a temetés és a tor költségeire!
    Vagy ráér akkor, ha majd kezd kiderülni?! 😀 😀

  60. félix szerint:

    Grün Izidor !
    Attila annyira megkeverte neki, hogy muszáj volt reagálnia.

  61. Grün Izidor szerint:

    felix!
    Ősi bölcsesség: “Aki ganajtúró után megy szarba ér!”
    Megszívta a polgi és annyi! 😀

  62. Tóth Kati szerint:

    Kál Károly és bandája már nem őrzi a veszélyes hulladékot a gyár területén,pedig milyen jó kis zsíros falat volt.Kál Károly és bandája számoljon el az szdsz által itt hagyott fél milliárdos számlával,és utána merészeljen megszólalni!Na ez az igazi bűn,hogy egy ilyen Kál még ugathat,ahelyett,hogy a börtönben ülne.Na ezért gyufa a Fidesz.Az ilyenekkel nem kellene kesztyűs kézzel bánni,ezek mindig is alja emberek lesznek,voltak.
    Grün és félix féléknek még a gyász se szent,úgy viselkednek,reagálnak,ahogy az egy igazi lumpen prolihoz illik.Kál elvtárs ezekkel nem nyersz többször az biztos!

  63. Mátyás szerint:

    A fizetett sakálok jóvoltából immár mélységesen ember alatti szférákba jutottunk. — Kívánom a polgármester úrnak, hogy képes legyen megőrizni lelki erejét és hitét: maradt még talán néhány emberi lény is Csepelen – akik csendben bíznak benne, hogy nem ez a hánytorgó mocsok képviseli a kerület lakosságát. —
    Őszinte részvétem.

  64. félix szerint:

    Fizetett???????????
    Ennyi maradt csak neked?????????

  65. Orsós Rodrigó szerint:

    Katika mindig kèpes önmagát butaságban ès gyűlölködèsben felülmúlni. Valamelyik ápolója kapcsolja már ki a gumiszobában is fogható wifit.

  66. […] A polgármester édesapja a daganatos betegség következtében tavaly nyáron meghalt. Halála után ellenfelei azzal vádolták a polgármestert, hogy közpénzből temettette el édesapját, ezért a hűtési költségektől a halotti tor számlájáig minden dokumentumot nyilvánossá tett. […]

  67. […] meg 2015-ben a Nyugati Fény nevű DK-s blog, hogy közpénzből temette el az édesapját, és neki kellett bizonyítania az ellenkezőjét; amikor pedig Ungár Klára lebuzizta Kocsis Mátét, másodfokon azt mondta ki […]

Itt lehet hozzászólni !