Pedagógusnap a Csepeli Fürdőben

Csepel.hu

ped3

Szabadtéri kikapcsolódást nyújtó programok fogadták a kerület pedagógusait és családtagjait a Csepeli Fürdőben rendezett pedagógusnapon május 29-én. A tanítók és tanárok áldozatos munkájára minden év június első vasárnapján emlékeznek.

A csepeli önkormányzat harmadik éve ajándékozza meg az általános iskolákban és az óvodákban dolgozó pedagógusokat egész évben végzett kitartó munkájukért. Élménydús szórakozásukról a Csepeli Városkép Kft. gondoskodott.

KÉPGALÉRIAA verőfényes napsütésben fürdőzés, alkalmi vidámpark, tollaslabdázás és koncertek kínáltak kellemes időtöltést. A gyermekek kipróbálták a mini kalandparkot, a bátrabbak megülték a rodeó bikát és folyamatosan üzemelt a trambulin gumiköteles ugráló is. A Csepeli Öttusa és Vízi Sportegyesület légvárai sem maradtak üresen. A munkatársak a lézerlövészettel is megismertették az érdeklődőket.

A délben kezdődött rendezvényen gulyáslevessel és túrós batyuval vendégelték meg a résztvevőket.

Színpadi program

A Lustige Musikanten zenekar kora délutántól játszott hangulatteremtő műsorszámokat. Összeállításukat az örökzöld dallamok és a sramli zenét kedvelők élvezték.

A profi sztárfellépők délután 17 órától léptek színpadra. Remek hangulatot teremtett a nagysikerű koncertet adó Csepregi Éva és Végvári Ádám. A közismert Neoton slágereket sokan együtt énekelték az énekesekkel.

A pedagógusnapra ellátogatott Borbély Lénárd polgármester, Morovik Attila alpolgármester, Tóth János tankerületi igazgató valamint Szuhai Erika önkormányzati képviselő, a szociális, egészségügyi és fogyatékosügyi bizottságának elnöke.

Csepel.hu

2 hozzászólás “Pedagógusnap a Csepeli Fürdőben” bejegyzésre

  1. Grün Izidor szerint:

    “Pedagógusnap a Csepeli Fürdőben”
    Biztos, hogy szükség van ennyi fürdő-pedagógusra egy kerületben?! 😛

  2. Rázsó szerint:

    Azért olyan sokan nem lehettek, mert az iskolák nyitva voltak.

Itt lehet hozzászólni !