Újra kétirányúvá válik a Kossuth Lajos utca

Csepel.hu

figyelem

Végéhez közeledik a felújítás, ezért várhatóan május 30-án, szombattól ismét kétirányúvá válik a Kossuth Lajos utca a Szent Imre tér és az Erdősor utca között.

Május 31-én, vasárnaptól a tömegközlekedés eredeti rendje is visszaáll, a 35-ös, 36-os, 148-as, 151-es autóbuszok azonban Pesterzsébet felé – forgalomtechnikai okok miatt – továbbra is terelt útvonalon közlekednek.

A további változásokról folyamatosan informáljuk Önöket.

Csepel.hu

3 hozzászólás “Újra kétirányúvá válik a Kossuth Lajos utca” bejegyzésre

  1. Vendetta szerint:

    Magyarázza el nekem valaki nagy tudású, hogy miért kerültek ki KERÉKPÁR SÁVOT jelző táblák a Kossuth Lajos utcára (Ady Endre és Szent Imre tér között) amikor az úton átköpve ott van egy teljes egészében kialakított KERÉKPÁR ÚT????

  2. Rázsó szerint:

    A Kossuth L. u. – Ady E. u. sarkára mikor festik vissza a zebrát? Előbb-utóbb valakit elgázolnak.

  3. kerdezo szerint:

    Vendetta!
    Rossz hírem van, mert egészen a Csepel Plázáig így lesz megcsinálva. Ugyanis, majd 3 év múlva be lehet írni a választási kampányba, hogy 3 km kerékpár utat épített ez a díszes társaság!
    Engem az is érdekelne, hogy mi a 3.14csának van kerékpár út, ha a nagyképességű kerékpáros nem használja? Ma reggel ismét a Kossuth Lajos azon szakaszán tekert egy nagytudású szőke nő (mindkét fülébe fülhallgató rakva, hogy a külső zajokat, hangokat jól hallja) az úton, miközben mellette a kerékpár út teljesen üres volt. Nem lehetne, hogy kirakják a trafipaxot a Weiss Manfrédra, ott hagyják, és ellenőrzik a kerékpárosokat, hogy valóban a kerékpárúton tekernek?
    Miért nem ellenőrzi őket senki?

Itt lehet hozzászólni !