Baleset történt a Táncsics Mihály utcában

Mr. Gabee, olvasónk

figyelem
Baleset történt 2015. május 29- én 16 óra magasságában Csepelen a Táncsics Mihály utca és a Széchenyi István utca kereszteződésében.

Olvasónktól kapott információk szerint Egy kék kocsi meg egy motoros mentek össze, de olyan gyorsan történt az egész,hogy nem emlékszem arra,hogy ki lehetett a hibás. A férfi aki a motoron ült hatalmasat esett, nagyon megijedtünk. Olyan volt mintha megállt volna az idő, mi egyből odarohantunk segíteni mert kötelességünknek éreztük. Azt viszont elég szomorúnak tartom,hogy mindenki csak bámészkodott… Szerencsére a Rizitől nem messze ott állt egy ügyeletes orvosi autó és egyből odajottek hozzánk és átvették az irányítást , akkor megnyugodtam,hogy jó kezekben lesz a férfi. Nagyon zavart volt es sokkos is. Remélem jobban lesz ! Valamint azt meg meg kell említenem,hogy volt olyan idióta is, akinek az volt a legnagyobb problémája,hogy most nem tud tovább haladni: “menjenek mar odébb..” az a tipikus akinek megveszik a jogsit apuék.

A kék autó sofőrjének információi szerint “megállt, hogy átmenjen a zebrán egy anyuka babakocsival és egy kismotoros oldalról belém jött a motoros. Hátul kapta el az autót, így szerencsére nem…, és szerencsére a kisfiamnak se, aki pont azon az oldalon ült.”

 

 

Itt lehet hozzászólni !