Pofátlan tolvaj avatta a biciklitárolót

Csepel.info

biciklilopas2015-05-29 12.16.13

A váznál volt leláncolva az a kerékpár, amelynek ellophatták minden leszerelhető és mozdítható részét. Egy arra sétáló szerint a kerékpár napok óta ott volt, vagyis éjszakára is kint hagyhatták. Ez bicikli esetében nagyon rossz döntés: ekkora ziccert csak a “tolvajkergetők” szoktak adni.

Csepelen több helyen is új biciklitárolók épültek az elmúlt hónapokban. Ma már a rendelőintézet előtt is le lehet tenni a kerékpárt, ha valakinek úgy kényelmesebb orvoshoz, patikába vagy piacra menni. Ezt használhatta ki a jelek szerint a tolvaj is, bár állítólag a biciklit nem pénteken, hanem napokkal ezelőtt hagyták a rendelő előtt. A portás elmondása szerint tulajdonos náluk még nem jelentkezett, nem érdeklődött. Térfigyelő kamera az épületen belül van, kívül viszont nincs. Ez nem véletlen, és kivételesen itt életet menthet. A rendelőnek ezen az oldalán van ugyanis az az inkubátor, ahová a gyereket nem vállaló anyák anonim módon betehetik a nem kívánt újszülöttet.

12 hozzászólás “Pofátlan tolvaj avatta a biciklitárolót” bejegyzésre

  1. TűzRóka szerint:

    Ez csak 1 beállított kép! 🙂

  2. Hunnia szerint:

    Mikor érti már meg a sok libsi, hogy az ilyeneken csak a drasztikus módszerek segítenek? Le kell vágni pár ujját, el kell törni a kezeit és utána nem lop többet. Aki meg gondol rá annak az lebeg a szeme előtt, hogy ha elkapják akkor nem ejnye-bejnye lesz, hanem megnyomorítják és inkább letesz eme szándékáról.

  3. Grün Izidor szerint:

    Hunnia!
    Utána pedig tartanánk mint rokkant nyugdíjast?! 😀

  4. Lovas szerint:

    Annak ott vannak a balliberálisok. Szellemi rokkantak.

  5. Tarjányi László szerint:

    Szent László király alatt sem lettek rokkant nyugdíjasok azok, akiknek levágták valamelyik végtagját!

    Ahogy írni szoktam, jobb kéz levágása elrettentő erő. mert az illető elgondolkodik rajta hogy a seggét sem tudja majd kitörölni!

  6. megjegyzés szerint:

    Tisztelt Tarjányi úr!

    Nem tudom, te melyik kezeddel törlöd ki a hátsódat — én mindenesetre vécépapírral.

  7. Zolika szerint:

    Tarjányi nagyon tud mindent. Orra krumpli, haja kóc?

  8. felix szerint:

    Hunnia!
    Tanultál te történelmet?
    Oszt még is lopnak.

  9. felix szerint:

    mégis

  10. Tarjányi László szerint:

    Nagy vicc! Majd mondd el azoknak is, akiknek le kellene vágni a jobb kezüket, nyugodtan lopjanak, úgysem a jobb kézre van szükség a seggtörléshez, hanem papírra! 😛

  11. joságos szerint:

    Tarjányi úr figyelmébe! I. /Szent/ László a XI. században élt és uralkodott. Ma meg a XXI. században élünk. Az elmúlt 10 évszázadban nagyon sok minden megváltozott. Ha jól körülnéz tapasztalni fogja!

  12. Tarjányi László szerint:

    Tapasztalom! Ma sokkal több a tolvaj, mint akkor!
    Nem csak megélhetési bűnözés van a társadalom alján, hanem a tetején még jobban lopnak! Ma már százmilliárdokat nyúlnak le befektetési cégeken keresztül, állami közberuházásoknál, valamint az ÁFA-csalásoknál! Egy cseppet sem sajnálnám, ha bevezetnék Szent László törvényeit! Egy éven belül észhez térne a magyar társadalom, a bűnözők is külföldre járnának vendégbűnözni, mert ott kisebb lenne a büntetés. Azt sem bánnám, ha megvalósulna amit a Kádár-rendszerben kisiskolásként tanultunk: “Aki nem dolgozik, ne is egyék!”

Itt lehet hozzászólni !