Elkezdődött a Játéksziget Óvoda felújítása

Csepel.hu

jupiter8

A Játéksziget Óvoda Jupiter utcai óvodájának felújítási munkálatai május 18-tól július 29-ig tartanak, a felújított épületben a nyári szünet után, augusztus 24-én várják újra a gyermekeket. A munkálatok  idejére a Játéksziget Óvoda Jupiter utcai óvodásait a Hollandi úti Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpontba költöztették.

Gugcsóné Nagy Judit intézményvezetőtől megtudtuk, a kilencven óvodást az önkormányzat által biztosított autóbusz szállítja el a Zsongás Óvodából – két-két fordulóval – minden nap reggel és vissza délután.

A felújítás során a tetőt és az épület külsejét szigeteléssel látják el, kicserélik a külső nyílászárókat és teljesen átépítik a bejáratot. A munkálatokat csak úgy tudják zökkenőmentesen elvégezni, ha ebben az időszakban a gyermekeket és az óvoda munkatársait átmenetileg máshol helyezik el.

Az óvoda összes bútorát, játékait, egyéb használati tárgyait a Csepeli Városgazda Zrt. teherautóin, valamint a dolgozók családtagjainak segítségével vitték a szabadidőközpontba. A Csepeli Városgazda Zrt. munkatársai intézték a Hollandi úti új otthon festését, kialakítását.

A szülőket a költözés előtt már tájékoztatták az új rendről: az önkormányzat minden hozzátartozót névre szólóan értesített arról, hogy mik a változások, és közös szülői értekezleten válaszoltak a felmerülő kérdésekre, s beszélték meg a tennivalókat. Az óvodások a Zsongás Óvodában (Kőrösi Sándor utca 11.) találkoznak minden reggel 6 és 8 óra között, ahonnan autóbusszal viszik el őket az átmenetileg kialakított új helyszínre. Délután fél 5 és fél 6 óra között ugyanide hozzák vissza őket. A szülőknek lehetőségük van arra is, hogy gyerekeiket maguk viszik, illetve hozzák el reggel és délután a Hollandi útra.

Csepel.hu

 

Egy hozzászólás “Elkezdődött a Játéksziget Óvoda felújítása” bejegyzésre

  1. csapajev szerint:

    …ez is unalmas!!
    Nos nem a téma,mert az nem,hanem a” 100 éves” komment.

Itt lehet hozzászólni !