Indul a TeSzedd!

Hirado.hu

Indul a TeSzedd!

A hétvégéig tartó hulladékgyűjtési akcióra már mintegy 115 ezren jelentkeztek országszerte. A hivatalos megnyitó a Heves megyei Poroszlón lesz.

Az ötödik akció elsődleges célja, a szemét eltüntetésén kívül, hogy növeljék az emberek érzékenységét a természet iránt, szeretnék megértetni, mennyire fontos a szelektív hulladékgyűjtés, ezáltal az újrahasznosítás segítése és a hulladék keletkezésének megakadályozása is.

A május 15. és 17. között szervezett hulladékgyűjtési programra előzetesen május 7-éig lehetett regisztrálni, ám az akcióhoz mindhárom napon a helyszínen is lehet csatlakozni, így a korábbi évek tapasztalatai alapján akár 60-70 ezerrel is többen vehetnek részt a munkában, mint ahányan előzetesen jelentkeztek. Pénteken Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter és Bornemissza János, Poroszló polgármestere nyitja meg az akciót a Heves megyei településen, ezen a napon Szolnokon, Kiskunhalason, Szentgotthárdon, és Budapesten is lesznek rendezvények.

Az akcióban országszerte több mint háromszáz honvédségi dolgozó is részt vesz, országszerte 14 honvédségi alakulat csatlakozott. A fővárosból regisztrált például a Magyar Honvédség vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár, a Ludovika Zászlóalj, a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum több dolgozója is. A katonák több vidéki városban – Szolnokon, Szentesen, Veszprémben, Székesfehérváron, Győrben, Tatán, Szentendrén és Kecskeméten – is segítenek a környezet megtisztításában pénteken.

Forrás: Hirado.hu

15 hozzászólás “Indul a TeSzedd!” bejegyzésre

  1. Orsós Rodrígó szerint:

    Itt Csepelen az önkorit ki lehetne már söpörni.

  2. Bugi szerint:

    Öt éve nem lophattok, ezért szépül és fejlődik a kerület. Nagy csapás ez az olyan szocialistáknak, mint te vagy.

  3. Orsós Rodrígó szerint:

    Nagy csapás a fidesz a csepelieknek, az már igaz. Csak nyócéveznek, mutogatnak, vádaskodnak meg látványberuháznak. Na jól van, inkább kitöltöm az inzultációs ívet, ha már 1 milliárdot kidobtatok erre az aljasságra, amivel az EU szégyene lettünk.

  4. fghfjhgkjhk szerint:

    Bugi! Arról a szabványon kívüli panelcsomagolásról ír, amit az EU pénzelt? 🙂
    Kérdezem, hogy a Kossuthon mit csinálnak? 😛
    Pontosítok: minek?

  5. nagyapó szerint:

    Csepel 12 évi tespedés, tolvajlás és gyilkosság után rendbe tette költségvetését, majd rohamos fejlődésnek indult.
    Fojtassa Csepel!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  6. fghfjhgkjhk szerint:

    nagyapó!
    Többek közt?

  7. Grün Izidor szerint:

    “Ha meg akar megborzongani a politikai demagógia legsötétebb és leggyomorforgatóbb mélységein, akkor ne hagyja ki Kövér László legújabb interjúját. Lesz benne szó “szemlátomást, bőrszín alapján” sztereotipizált bevándorlókról, “biológiai életerőt elszívó” EU-ról és persze a Fideszről, ami az “egyetlen erő, amely nem löki szakadék felé az országot”.”
    .
    A partvisszájú megaszonta megest! 😛 😀
    .
    http://propeller.hu/itthon/3104173-kover-orban-kormany-minden-tiszteletet-megerdemel

  8. genovéva szerint:

    A Királymajor és a Duna közötti gyönyörű szép területet ki fogja megtisztítani a kutyapiszoktól? A világon nincs még egy ilyen luxus kutyavécé, pedig jó lenne egy kerített kutyafuttató segítségével ezt a területet visszaadni az embereknek. Ide hordják Csepel összes kutyáját kakálni, persze póráz nélkül…

  9. Grün Izidor szerint:

    genovéva!
    “DNS-vizsgálat a kutyapiszok ellen
    Egy izraeli városban sajátos módon küzdenek az utcákat borító kutyapiszok ellen: DNS-vizsgálattal megállapítják, hogy melyik kutya ürüléke maradt az úton, a gazdáját pedig megbüntetik – jelentette a BBC brit közszolgálati média internetes oldalán. A hatóságok megkezdték a helyi kutyák DNS-adatbázisának összeállítását”
    .
    Bár nálunk ezt a módszert még csak elveszett mobilok megtalálására vetették be eddig!
    Kérdéses, hogy ki lehet a csepeli kutyaszar gazdája. Gyurcsány, Szenteczky vagy Bajnai Gordon?!
    Majd a Bugi kiválogattya! 😛 😀
    .

  10. Elhallgattatni szerint:

    Te szedd, mert a közmunka programban részt vevő, vagy arra ítélt cigány nem fogja.

  11. Orsós Rodrigó szerint:

    sőt, mèg hozzátesz 🙂

  12. felix szerint:

    Hát igen.
    A tisztességes fehérmagyar kutyájának szarát valóban a cigánynak kell összeszedni, mert a fehérmagyar arra kulturálisan képtelen.

  13. Elhallgattatni szerint:

    azok a Jordán folyóiak ennyire “tiszta magyarok”.

  14. TenkA szerint:

    nagyapó

    “Fojtassa Csepel!!!”

    Folytassuk a fojtatást, mert lefojtódott és ha így folytatódik akkor újra fojtatni kell (remélem nem fojtani), de tényleg jobb lenne folytatni.

  15. nagyapó szerint:

    O.K.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

Itt lehet hozzászólni !