Folytatódik a Kossuth Lajos utca felújítása

Csepel.hu

uvaga

Tisztelt Csepeliek!

A Kossuth Lajos utca felújításának első üteme véget ér. Április 25-étől ismét kétirányúvá válik a most felújított szakasz. Április 27-étől a Károli Gáspár és Erdősor utca között folytatódnak a munkálatok.
A végleges forgalomtechnikai változásokról, a BKK-járatok közlekedéséről naprakész információkat hamarosan a www.Csepel.hu oldalon olvashatnak.
Kérjük, továbbra is fokozott figyelemmel közlekedjenek a jelzett útszakaszon!

Türelmüket, megértésüket köszönjük a Budapesti Közlekedési Központ és a kivitelező Strabag nevében is.

12 hozzászólás “Folytatódik a Kossuth Lajos utca felújítása” bejegyzésre

  1. - szerint:

    Ide is bemásolom,várnám az admin válaszát:
    “Bár nem szorosan a témába vágó dolog,de ha már felújítás-a Daru-dombnál lévő söröző átépítésével mi van?Tavaly szorgosan nekiálltak,az egyik oldalát lebontották,azóta egy lélek nem járt ott. Akkor inkább hagyták volna a fenébe,így rondább,mint volt,akkor bontották volna le a fenébe inkább az egészet. Ja,hogy csak a választásokig volt érdekes?Ez is ugyanolyan látványsemmittevés,mint a Kossuth utca felújítása,ott is az első szakasszal heteket vacakoltak,pedig normális helyeken már rég kész lenne az egész.(és normális helyeken inkább a ténylegesen katasztrofális állapotú utakat javítják)Na ja. A sörözőre visszatérve-legalább akkor az az ocsmány táblát el lehetne már vinni,amin nagy mellénnyel hirdetik,hogy “felszámoljuk ezt a szégyenfoltot,itt ez-meg az lesz” Nevetségesen gyerekes. Ugyanúgy,mint a másik az öbölnél,csak rontja a part kinézetét (“a Dunapart újra a csepelieké”-miért,kié volt eddig?A japánoké,vagy mi,ennél gázabb szöveg nem jutott eszetekbe? :D). Nos,kedves admin? Mi a helyzet azzal az épülettel?Tényleg érdekel,mert szoktam arra járni,és mindig hányingerem van,hogy milyen pofátlanul suttyó az önkormányzat,a bárgyú önfényező táblákon meg csak röhögni lehet. Ha valaki rohadt almát eszik,de egy cetlire ráírja,hogy ez egy jó alma,attól az még ugyanolyan rohadt lesz :)”

  2. Grün Izidor szerint:

    Egy szociktól ellesett ötlet a megnyitóra!
    Óvodás performansz! Lapátocska, vödröcske, egy kis sóder, védősisak láthatósági mellénnyel!
    Díjaznák a kicsik! 😀 😛
    .
    Az Unió támogatásának is hála, Kazincbarcika modernizálni tudja szennyvíztisztító telepét. A projektnek nyitórendezvényt is tartottak, ahol az üzemeltetők és kivitelezők mellett nemcsak a polgármester, a szocialista Szitka Péter vett részt, hanem egy csomó sárga ruhába öltözött óvodás is – derült ki az opont.hu-ról
    .
    http://propeller.hu/itthon/3094835-ovisoknak-kellett-fellepniuk-szennyviztisztito-telep-unneplesen

  3. Tarjányi László szerint:

    http://mandiner.hu/cikk/20150425_kover_laszlo_nincs_kivel_lecserelni_orbant

    gfisher
    A korszakos kérdés, hogy egy morálisan hiteles, vagy egy végletekig pragmatikus, és cinikus figura válthatja-e fel.

    Reméljük hogy lázár váltja és a fidesz megy a dögkútba a testvérpártja az zsdsz után

  4. vajon meddig mehet ez így? szerint:

    Kedves László
    Amennyiben úgy történne, akkor a Jobbik mikor nyerne választást? Hiszen hatalomátvételre kormányváltásra törekszenek. (2018) Legalább is azt az “igét” hirdetik.

  5. nagyapó szerint:

    Uraim! Nem kell felülni a meséknek! Melyik párt lehet a Fidesz váltópártja? A maffiabal mélységesen lejáratta magát, a szélsőjobb pedig szalonképtelen. Ki lenne Orbán ellenfele, aki jobban, még egyszer jobban vezetné az országot? Az MSZP-nek nincsenek fiatal agilis vezetői. Vona kijelentette a tapolcai választás után, hogy rasszistáknak nincs helyük a Jobbikban (meg a zsidóknak). Másnap visszavonta mert a törzsgárda nagy ribilliót csapott.
    De képzeljünk el egy Vona vezette kabinetet. Volner exrendőr vinné a gazdaságot? Zagyva lenne a belügyminiszter?
    Zagyva dolgok ezek.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  6. felix szerint:

    Ez a kormány kell, mert különben nem leszünk zenei nagyhatalom.
    http://huppa.hu/tiz-darab-zongora/

  7. Vajon meddig mehet ez így? szerint:

    Festmények, zongorák, műkincsek, vajon hol fognak és kinél idővel, landolni?
    Szerintem ez már régen több mint az eredeti tőkefelhalmozás.

  8. hajaj szerint:

    Szemétdomb, szemétdomb a napfényt élvezi,
    A sok szemét, a sok szemét a levegőt mérgezi.
    A szemétládák munkamódszere
    A piszkosítás elvi tétele.

  9. Tarjányi László szerint:

    Göncz Árpád mondta, “az MSZP-SZDSZ kormányzásnak nincs alternatívája!” Lett. Ugyanígy lesz a Fidesz kormányzásnak is! Mongolfoltos Matolcsy, segédtanító rezsibiztos, táskahordozó Lázár, rossztanuló Orbán, stb. Ők lennének akiknél nincsenek országvezetésre alkalmasabbak? A rossztanuló, focista Orbánnak a kirakatrendező dekoratőr Habony a főtanácsadója? HÁT EZ RÖHEJ!!!

    Mi a fenét csináltatok volna 2002 után az eszes parasztgyerek tanácsa nélkül?! Még a nagy dobás REZSICSÖKKENTÉS is az ő tanácsából származik, de ehhez is 11 ÉV KELLETT HOGY NEKTEK LEESEN A TANTUSZ! Ekkora korrupt szemétdomb ebben az országban még nem volt!

    Az mszp-s tolvajok tanulók voltak hozzátok képest, mert kis csoportokban gyakorolták a korrupciót, MÍG TI ORSZÁGOS HÁLÓZATBA RENDEZŐDTETEK! Trafik, földbérlet, közbeszerzés, pályázati pénzek, TI SEMMIT SEM HAGYTATOK KI, AHONNAN PÉNZHEZ LEHETETT JUTNI! Vajon miért kell a bankoknak kifizetniük a Questor-pénzeket, holott azokra sem OBA, sem BEVA biztosítás nem volt, CSAK AZÉRT MERT A FIDESZES POTENTÁTOK IS OTT FIALTATTÁK A PÉNZEIKET! A bankok persze majd beszedik a betéteseken és a hitelfelvevőkön! AZOK MIND UTÁLNI FOGJÁK A FIDESZT, S 2018-BAN MAJD ELÉGTÉTELT VESZNEK!

  10. Tarjányi László szerint:

    Mészáros Lőrinc legújabb szerzeményei olvashatók a Labancinfón!

    Nem csak építőipari és agrárbirodalmat épít az egykori gázszerelő – milliárdokkal játszik egy másik pályán is

  11. hogy is van ez? szerint:

    A főiskolai tanulmányok helyett egyetemi, majd Dr.-i címeket szerezve, ez általi “rangra emelve” folyik az ami. Azért van az a kis különbség.

  12. Orsós Rodrigó szerint:

    Tarjányinak igaza van teljesen.

Itt lehet hozzászólni !