Halálos baleset Csepelen

Magyar Nemzet

Meghalt egy nő, amikor összeütközött két személyautó szerda délután Csepelen – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese az MTI-vel.

Sass Oszkár elmondta: a balesetben – amely a Katona József utcában történt – további három ember megsérült, őket a mentők kórházba szállították. A helyszínelés idejére lezárták a Katona József utcát.

mno.hu

11 hozzászólás “Halálos baleset Csepelen” bejegyzésre

  1. Földhözragadva szerint:

    Talán nem kellett volna a Katonát főúttá tenni a sok jobkezes között…Jég már nem volt a Bajcsy-n…:(

  2. Lexon szerint:

    Földhözragadva:
    tudsz a részletekrôl valamit? Hol történt, milyen autók, miért történt? Írd meg, kérlek.

  3. Földhözragadva szerint:

    Katona-Bajcsy sarok, 16óra. Én is csak az ismerősömtől tudom a részleteket. A Bajcsy-n egy ezüst autó ment mint az állat (Ööö, sötétebb bőrű állat) és belehajtott a Katonán szabályosan közlekedő piros autóba. Hozzátartozik, hogy szélvédőn repült ki egy ember, meg leszakadt fej, de ezt kéretik fenntartásokkal fogadni. Az út nem volt jeges, ezt én is meg tudom erősíteni.

  4. Lexon szerint:

    Köszi. Azóta láttam a képeket is, nekem az autók állásából úgy tûnik, hogy az ezüst Suzi ment a Katonán, a a piros Suzi pedig kihajtott a Bajcsyról. (Bár lehet fordítva is). A piros kocsin egyébként mankókerék volt. Mindkét szélvédô a helyén van, a piros kocsinak a bal elsô és jobb hátsó ablaka hiányzik, ott eshetett ki az áldozat. Gondolom, nem volt bekötve… Borzalmas.

  5. Földhözragadva szerint:

    Megnéztem a képeket én is. Igazad lehet, mint említettem el(nagy)mondás alapján vannak az adataim…:( Bár a tetőn átforgó autó igaz lehetett. Más: sztem nem ötvennel ment az ezüst, nagyon beütötte az SX-et…:(

  6. Beló szerint:

    Én sajnos szemtanúja voltam az eseménynek. Gyönyörű, hideg, de még verőfényes nap volt. Tegnapelőtt pár perccel négy előtt hazafelé tartottam a munkából a Katona József utcán, amikor mintegy 150-200 méterről iszonyatos csattanást hallottam.
    Felnézve láttam, hogy egy piros kocsi a járdaszélnek csapódik, majd felborul. Hihető vagy sem, csakugyan átfordult a tetején. A forulat végén, a hátsó ülésről zuhant ki egy középkorú högy, kitörve a szélvédőt. Nekicsapódott az úttestnek, majd nem mozdult. (De az nem igaz, hogy leszakadt volna a feje, ez csak amolyan horrorisztikus mendemonda. Mintha a valóság nem lenne épp eléggé borzalmas.) A következő pillanatban kiugrott az autóból két fiatal, mint kiderült, a néni fia, és (vérző fejjel) a menye. Iszonyatos volt… Üvöltöttek, ráborultak a holttestre. Különös módon megőriztem a lélekljelenlétemet és hívtam a mentőket. Kb. másfél perc alatt mintegy harminc-negyven ember összeszaladt, majd egymás után érkezett három mentő és három rendőrautó. Előkerült a gázoló, a baleset feltehetően fő felelőse is, az ezüst színű kocsi sofőre. Apropó, nem volt állat, sem pedig barna, s nem csak azért mert halálsápadt volt. Az áldozat és családja viszont romák, később rájöttem, hogy a fiatalasszonyt látásból ismerem is, egy barátom távoli rokona. Ennyit a gondolkodási panelekről. Konzervatív, nemzeti érzelmű emberként elővigyázatosabbak lehetnénk a másokat sértő, bizonytalan alapokkal bíró célzásokkal, igénytelen humorizálásokkal… Szomorú, ha azt képzeljük, hogy ez a menő… Igényességre van szükségünk önmagunkkal szemben is. Ne ilyen olcsó módon próbáljuk erősíteni csoportidentitásunkat. Bocs, ha kicsit erősen fogalmazok…
    A mentősök szinte azonnal megállapították a halált, a nénire fekete zsákot húztak, és még sokáig otthagyták. A családot mentőbe rakták a két ikergyerek közül az egyik sérült súlyosabban, bár, hála IOstennek, nem életveszélyesen., majd előkerültek a rokonok. Az elhunyt két lánya hangos, jajongó, a cigány kultúrára jellemző siratásba fogott. Zokogtak a többiek is… A gázoló azt állította, hogy 40 km/h-val jött, de ezt, látva a az autók benyomódását, s a piros kocsi átfordulását, én nem hiszem.
    Szörnyű volt szembekerülni az emberi szemszögből nézve értelmetlen, ostoba halállal. Mellesleg: az asszony nem volt becsatolva. Ha betartja az alig valaki által betartott szabályokat, életben marad. Féltem, hogy a jelenet visszatér álmomban, de eddig még nem történt meg. (Még lehet…)
    Számomra a tanulság: Annak tudatában kell élnünk, hogy bármikor lekaszálhat a halál, egy hajszálon függ az életünk. 2: Mindig legyünk tudatában a felelősségünknek a halál lehetőségét magukban hordozó helyzetekben, legyenek azok bármily banálisak. Egyébként pedig nem nagyon lehet mit mondani…

  7. Földhözragadva szerint:

    Köszönöm Beló a mértéktartó figyelmeztetésedet a kissebségekről, példaértékű. Annyit még leírhatnál, hogy melyik autó ment a Katonán. Lexonnal nem jutottunk dűlőre…

  8. Földhözragadva szerint:

    Áh, szal kisebbség…:(

  9. Lexon szerint:

    Én is köszönöm Beló, hogy pontosabb képet kaphattunk. Annyit hozzátennék, hogy az átfordulásban esetleg szerepet játszhatott a “mankókerék” is, ennek a förmedvénynek teljesen más a viselkedése, mint egy normális keréknek. Nem szabadott volna ezeket engedélyezni.
    És ezek szerint nem az elhunyt vezette a piros Suzit.
    És még mindig jó lenne tudni, hogy melyik kocsi melyik úton haladt.

  10. sx4 szerint:

    sziasztok én a calád jo ismeröse vagyok belonak üzenék hogy szeretném fel venni vele a kapcsolattot mert a növérem hálát szeretne neki adni hogy segitö kész volt remélem ö volt a korházba bent gyerekeimnél kérlek irjátok meg hogy hol vann a kép a kocsiról mert nem találom amugy nem a kisebségröl kellene beszélni ilyenkor is hanem arrol hogy mekkora fájdalom ez mind anyionknak köszönöm elöre is sziasztok

  11. Rami20 szerint:

    Sajnos az én keresztanyám volt aki elvesztette az életét!!!!!!!!!!!Nagyon szörnyű h ez történt,ő nagyon szeretett élni!És csak a családjának élt!!!!!!!!!!!Mindig dolgozott,és akkor is a munkából tartott hazafelé!Ja és nagyon rendes a Beló!Nagyon szépen köszönöm neki amiket leirt!!!!!!!!!!!!Remélem a felelős megkapja méltó büntetését!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Remélem az elkövető magába néz,és legalább1bocsánotot mondhatna a családnak!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Itt lehet hozzászólni !