Óvodai tiltakozások: családban maradt?

Csepelen bontott zászlót a liberális Jobbik

Csepel.info

Ovodai tuntetes partok

A tüntetők kétharmada nem az óvodások szülei, hanem pártaktivista volt

Tucatjával kerültek az internetre azokból a fotókból, amelyek a múlt kedden megtartott csepeli óvodai demonstrációról készültek. Furcsa dolgok derülnek ki belőlük. Pákozdi József és Lehmann Viktor, a Jobbik csepeli vezetői például egy társaságban vonultak, és követeltek liberális óvodai rendszert a DK-s Kál Károllyal és Horváth Gyulával, Szenteczky Jánossal, az MSZP hűtlen kezeléssel vádolt elnökével és a szintén MSZP-s, sikkasztással vádolt Takács Krisztiánnal, Szabó Szabolccsal és Hudák Jánossal, az Együtt és a PM politikusaival valamint Tóth Mihállyal, az MSZMP utolsó csepeli első titkárával. A képek alapján a politikusok és családtagjaik kétszer többen voltak, mint az állítólagos valódi tiltakozók. Valójában ugyanis a szülők egy százaléka sem jelent meg a tüntetésen.

De a tüntetésnek a Jobbik új, liberális zászlóbontásán és a csepeli balliberálisokkal való együttműködésén túl is volt egy abszurd mozzanata. Tóth Mihály, aki a Lenin útját követő agitprop titkárból változott át demokratává, és lett 16 éven keresztül csepeli polgármester, láthatóan zavarban volt. Saját maga ellen is tüntetett. Az óvodai összevonásokat ugyanis még ő kezdte el 1996-ban. Ráadásul az összevont óvodai rendszert Tóth József párttársa is sikerrel vezette be a XIII. kerületben. Ha még ez sem elég, a Váci út az Index cikkében azt felelte a csepeli tiltakozóknak, hogy a náluk 2007-ben bevezetett összevont óvodai rendszer nagyon is jól működik.

Nem tudni, hogy a tiltakozók kiket képviselnek

A fényképek alapján Szenteczky János és Takács Krisztián, a csepeli MSZP több bűncselekménnyel, sikkasztással és hűtlen kezeléssel vádolt képviselői, Kál Károly, aki 1990 előtt a pártállami titkosszolgálatban dolgozott, volt MSZP-s és SZDSZ-es képviselő is, jelenleg pedig a DK aktivistája, valamint Horváth Gyula volt balliberális polgármester-jelölt, szélsőségesen magyarellenes kijelentéseivel elhíresült DK-s politikus, Szabó Szabolcs és Hudák János liberális politikusok ha még nem is kéz a kézben vonultak Lehmann Viktor és Pákozdi József jobbikos politikusokkal, de már csak egy lépésre voltak ettől.

ovodai002

Az MSZP-s Dobák István és Tóth Mihály korábbi polgármester, aki azokat az összevonásokat kezdte meg, amik ellen tüntetett

ovodai004

Pákozdi Józsefre és Lehmann Viktorra még egy kicsit furcsán néztek

ovodai000

A sikkasztással vádolt Takács Krisztián és a hűtlen kezeléssel vádolt Szenteczky János fogja közre Szabó Szabolcsot, az Együtt politikusát

ovodai005

Az előtérben Kál Károly, mögötte Pákozdi József és Lehmann Viktor, kicsit lemaradva Szabó Szabolcs, Kulinyi Márton és lánya, Takács Krisztián és Szenteczky János

A Csepel.info úgy tudja, hogy a különös balliberális-jobbikos fúziónak családi okai lehetnek. A tüntetés egyik szervezője információink szerint az Polgár Izabella, akinek az apósát Csepel utolsó cenzoraként tartották számon. De nem ám a rendszerváltás előtt, hanem közvetlenül a 2010-es kormányváltást megelőzően. Az apóst, Polgár György MSZP-s főtanácsadót “névzabálónak” is nevezték. Volt rá példa, hogy nem csak az önkormányzati újságból huzigálta ki a neki nem tetsző emberek neveit, de még Fidesz gyászközleményéből is. Információink szerint Fazakas Gergely, a tiltakozások másik szervezője lehet a jobbikos kapcsolat: miatta tüntetett a radikális párt a liberális óvodai rendszer fenntartása mellett. Eddig úgy tűnt, hogy a Vona Gábor által bejelentett pártfordulat csak egy újabb politikai marketingfogás, de a csepeli példa azt mutatja, hogy a Jobbik valóban liberális fordulatot hajthat végre.

Az önkormányzat 300 millió forintos óvodafejlesztését és ezzel párhuzamos összevonását “merényletnek” kikiáltó tiltakozó csoport hónapok óta antidemokratikusnak nevezi a nekik többször szót adó, sőt a vezetőjükkel személyesen is találkozó csepeli vezetést. Ők maguk azonban nem hajlandók elárulni, hogy az óvodai fejlesztések és összevonások érintettjei közül áll-e mögöttük valaki. Rendezvényeiken, tiltakozásaikon – a politikusokon kívül – két tucatnál több szülő még nem jelent meg, ami töredéke a csepeli óvodások szüleinek.

Csepel.info

88 hozzászólás “Óvodai tiltakozások: családban maradt?” bejegyzésre

  1. Grün Izidor szerint:

    “Egyelőre nem látszik a bölcsödébe és óvodába járók 90 százalékának biztosítandó háromszori ingyenes étkezés költségvetési forrása, most leginkább úgy néz ki: az önkormányzatokra terhelik majd az ezzel járó kiadási többlet jelentős részét – írja a Világgazdaság.”
    .
    Legalább lesz helye az összevonással megtakarított pénznek?!
    .
    http://www.napi.hu/magyar_gazdasag/nem_lesz_ingyen_az_ovodasok_ingyenebedje.596638.html

  2. Orsós Rodrigó szerint:

    Lesz helye.., nyugi 😉

  3. nagyapó szerint:

    Értem, hogy a szivárvány ellenzék tiltakozik – mert kell a zakciózás – de mi ellen tiltakoznak? Az összevonás ellen, ami lehetőséget ad jobb oktatás-nevelésre, vagy védik a drága vezetőket, akiknek kellemes állásuk volt?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  4. Lovas szerint:

    Komcsik, Jobbik két jó barát. ..

  5. Orsós Rodrigó szerint:

    Az egèsz cikk csak arról szól, hogy pfuuj, ezek a köpedelem ellenfeleink tiltakozni mernek, èlni mernek a jogaikkal. Nagyszerűen illusztrálja azt, amihez a csepeli fidesz èrt, a mocskolódáshoz ès a lejáratáshoz. Tiszta kuruc info lett ez az “oldal”. Lassan telefonszámokat is kiraktok?

  6. nagyapó szerint:

    Orsós Rodrigó! Téved! A polgárok nem tiltakoznak, hanem röhögnek. Egészen más.
    A tüntetés résztvevői főleg nagyszülők. A gyermekes szülők nem mozdultak, mivel fogalmuk sem volt a tüntetés céljáról (a vesszen Orbán kevés), de a szervezők sem tudtak semmit.
    Talán Orsós úr, mint nagycsaládos leírhatná miért tüntettek!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  7. Bugi szerint:

    Összenőtt. Na, elvtársak, lehet nácizni!

  8. Orsós Rodrígó szerint:

    Elvtársak? Mi ez a komcsi duma?

  9. Grün Izidor szerint:

    Bugi!
    Mi neked abban a jó, ha lenáciznak?!
    Egyszerűen hülye vagy és kész! 😛 😀

  10. Bugi szerint:

    Grün, akkor ugye leszögezhetjük, hogy a Jobbik mátóll nektek nem nácik, hanem elvtársak?

    Gyakorold csak azt a Szebb jövőt köszöntést!

  11. Orsós Rodrígó szerint:

    Bugi, ilyet te hogyan olvastál ki Izidor kommentjéből? Több józanságot, kevesebb vodkát. 😀

  12. felix szerint:

    Ekkora ökörséget csak a Csepel Infó tus összehordani.

  13. Balos szerint:

    Nehéz ilyet leírni, de örülök, hogy Ernszt Antal ezeket a fotókat az együtt vonuló Tóth Mihállyal meg Pákozdi Józseffel már nem láthatta. Mi lesz a következő lépés? A Magyar Gárda megy díszlépésben a csepeli MSZP előtt?

    Szégyen, szégyen, szégyen. 🙁

  14. Grün Izidor szerint:

    Rodrigó!
    Ne bántsd szegényt!
    Ennyi esze van és maradék is a pohár fenekén! 😀

  15. Grün Izidor szerint:

    Balos!
    Öcsém, nagy paraszt lehetett apád, de Te még nagyobb lettél!

  16. Pákozdi József szerint:

    Elég vicces, hogy az beszél liberális Jobbikról, aki annak idején még az SZDSZ szekértolója volt! Szégyen, hogy a gyermekeink jövőjéről nem egyeztetni akar a szülőkel Ábel Attila által is képviselt önkormányzati vezetés, hanem arról fröcsög, hogy az ellenzék által helytelen döntésnek tartott határozat miatt az utcára vonult! Ezek vagytok ti! Csak ennyire vagytok képesek! Olyanok döntenek gyermekek sorsáról, akik nem, hogy gyermekek nevelésére, de még utódnemzésre is alkalmatlanok!!!!!

  17. Balos szerint:

    Pákozdi úr, mikor tesz ki vörös csillagot a zakójára, mikor kér sárga csillagot a baloldaliak kabátjára?

  18. Balos szerint:

    Sztálin ilyen volt. Vörös csillag volt a kabátján, horogkereszt a szívében.

  19. felix szerint:

    Koszorúzások alakalmával is összenő ami összetartozik?

  20. Balos szerint:

    Igen. A koszorúzás jelképével olvad eggyé. Amikor a Holokausztra emlékeznek, akkor azok emlékeznek, akik koszorúznak. Csepelen: kivéve a Jobbik. Amikor meg a hatalmat akarják, akkor ott a Jobbik, az MSZP, a DK, a Jobbik. Szégyenkezés nélkül összefognak. Szégyen.

  21. Pákozdi József szerint:

    Balos! Volt vörös csillag a kabátomon, amit úttörő koromban rám akasztottak! De az idő haladtával a gondolkodó embert nem lehet hülyíteni, ezért 14 éves koromba a kukába dobtam! De! A nevéből és a hozászolásaiból ítélve önnek a szíve helyét, még mindig a vörösök által kötelező gyűlölet és embertelenség tölti be, ön pont olyan mint az ön által is magasztalt Sztálin volt!!

  22. Lehmann Viktor szerint:

    Mint tudható, a múlt héten civilek szerveztek demonstrációt az óvodaegyesítése ellen. A civilek bennünket, a csepeli Jobbikot is megkeresték ügyükkel kapcsolatban, amivel egyet is értettünk, így természetesen részt vettünk a demonstráción. A csepeli Jobbik számára továbbra is kiemelten fontos a gyermekek sorsa, ezért a továbbiakban is a gyermekek érdekében minden civilek által szervezett rendezvényen részt veszünk. Azt a cikk írója biztosan nem tudta, vagy a narancsos köd nem engedte látni, hogy többször volt egymás mellet politikai párt. Egymás mellett koszorúznak jobbikos, fideszes, és baloldali politikusok önkormányzati rendezvényen. Civil rendezvényeken is egymástól pár méterre ülnek, sőt még a csepeli testületben is, de ezt hagyom is, hisz úgy látszik, örökre infantilis marad a cikk írója, hisz nincs, aki megossza vele óvodai élményeit. Sokszor tapasztaltam, hogy akinek nincs gyermeke, az másképp látja a világot, nem biztos, hogy úgy át tudja érezni a gyermekekkel kapcsolatos ügyeket, ez lehet a csepel.infó szerkesztőjénél is. Tehát ahelyett, hogy balgaságokat írogat politikai haszonszerzés céljából ennek a csepeli mikrosite-nak a lúzere, inkább a gyerekek sorsával törődne! Inkább tetszene leírni azt, hogy mik a valódi problémák az óvodákban, mert gazdagon van –erről majd később-. A valóság írása eddig sem ment rendesen, mert fideszes weboldalak nem írogathatnak igaz híreket pártjukról még a végén baj lesz belőle, olyan mint Tapolcán. Írjál csak fideszes tovább, de 2018-ban ne sírj, hogy elveszítetted a választást, mert a sok hazugság után már az igazat sem hitték el neked a csepeliek.

    Tehát kedves szerkesztő, a kutya ugat, a szekér halad.

  23. Pákozdi József szerint:

    Balos!
    Engem majd azután fog látni a holokauszt megemlékezésen, ha majd a márc.15-i, okt. 23-i, vagy a kommunista áldozatainak a megemlékezésén az izraeli hitközség koszorúzni fog! Ha ezek a megemlékezések nekik “magyaroknak” nem fontos esemény, nekem se szívügyem részt venni a holokauszt megemlékezésen!

  24. felix szerint:

    Balos.
    Most meg a tiltakozás tárgyában olvad eggyé.
    Nem kell a hülyeséged.
    Te még a fidesz szintjét is alig éred el, pedig arra is lefelé néz a béka.

  25. Bugi szerint:

    Lehmann Viktortól meg Pákozditól várom a választ, hogy miért jobb szerintük a liberalizmus, amiért tüntettek a volt kommunistákkal.

  26. felix szerint:

    Bugi!
    Talán először azt kéne bizonyítanod, hogy szerintük jobb.
    A te szubjektív állításod magában annyit ér, mint tavalyi naptáron a légy “üzenete”.

  27. Bugi szerint:

    Azt árulja el nekem valaki, hogy ha az óvodások érdekében volt tüntetés, akkor miért jobbikos és szoci, meg liberális poltikusok voltak ott, és miért nem az óvodások szülei?

    Felix: te meg azt magyarázd el, hogy a szerinted náci párt tagjai miért lettek egy nap alatt demokraták.

  28. felix szerint:

    Bugi!
    Először bizonyítsd be, hogy azok lettek.
    Aztán megkísérlem a választ.
    A képeket meg nézegesd szorgalmasan, mert voltak ott mások is.

  29. Pákozdi József szerint:

    Bugi!
    Csak azért mert mi is szülök vagyunk! De te nem az vagy,ha ilyen hülyeségeket kérdezel, te csak politikus vagy és ilyen politikusok miatt tart itt az ország.

  30. Bugi szerint:

    Ha te nem politikus vagy, és politikusként nem a liberelizmust utálod, akkor csak egy ál-Pákozdi József lehetsz. 😀

  31. Bugi szerint:

    Nincs is szemléletesebb, mint a Szenteczky-Pákozdi-Kál Károly-Lehmann-Tóth Misi – Dobák István – Takács Krisztián tengely 😀

  32. Tarjányi László szerint:

    Megérett a Fidesz a bukásra, eddig azt hittem az itteniek kivételek, no nem NSZ emberei, hanem feltételeztem Borbély Lénárd másképp fogja vezetni Csepelt, s az itteniek kissé visszafogják magukat! Most látni, milyen kisszerűek, primitívek! Mi mind csepeliek vagyunk pártállástól függetlenül, s illik is köszönni annak akit ismer az ember, én ezt mindenkivel megteszem. Ahogy ünnepségeken részveszünk, úgy ez más rendezvényeken sem kuriózum. Ám ha valaki bele akar magyarázni valamit, hát tegye! Drága a hatalom kedves fideszesek, meg is őrültetek tőle! Egyébként meg senkinek nem privilégiuma az ország vezetése, a nép titeket is lapátra tehet, ahogy megtette például az SZDSZ-szel is, amely ugye NSZ előző pártja volt! Engem egy szikrányit sem érdekel, ki fog utánnatok kormányozni Csepelen! De aztán meg ne sírjatok, ha az általatok megköpködöttek egyike sem kíván koalícióra lépni veletek sem Csepelen, sem országosan ha a választás eredménye azt kívánná!

    Nem értem ezt a nagy mellényt, ismerem a csepeli közélet részvevőit, ami a fideszes garnitúrát illeti, nincs közöttük egyetlen nagy kvalitású ember sem, mind politikai és szakmai törpe! Ez teljesen érthető, hiszen NSZ nem tűrt meg magánál különbet a csepeli szervezetben.

    Bugi, várod Pákozdi és Lehmann válaszát, nem alárendeltjeid, majd ha kedvük tartja válaszolnak! Attól hogy te is az egyik admin vagy, semmi sem jogosít fel itt pattogni bárkivel szemben! Itt mindenki önszántából ír, azt amit akar, ha meg nektek ez nem tetszik, hát húzzátok le a Csepelinfó rolóját! Eddig is csak politikai haszonszerzésből tartottátok fenn!

  33. Bugi szerint:

    Hát igen, csak vezényszó kell a liberalizmushoz. Ugye Tarjányi?

  34. felix szerint:

    Bugi!
    Az a baj, hogy fingod sincs a liberalizmusról, különben nem használnád szitok szó ként.

  35. Bugi szerint:

    Igazad lehet, ha egyszer a csepeli jobbikosok is Tóth Misivel meg Kál Károllyal vonultak. 😉

  36. Tarjányi László szerint:

    A Fidesznek több köze van a liberalizmushoz mint a Jobbiknak! Ugyanis a Fidesz szélsőliberális pártként kezdte, 1990. június 4-én kivonultak a parlament ülésterméből, amikor Trianon emlékére egyperces néma felállással kellett volna csinálni.

    Amúgy meg emlékeztetlek Tóth “Misivel” Németh Szilárd hozott létre először MSZP-Fidesz koalíciót Magyarországon, mégpedig 2000. november 7-én (SIC!) a Wallis-Észak-Csepel szindikátusi szerződés aláírásakor! Akkor éppen Bajnai Gordon volt a Wallis-vezér, aki 2005-ben távozott a Budapest Airport élére, a Wallis élére a fideszes Gansperger Gyula került. A Wallis HID Rt. nevű leányvállalatának vezetője az a Wachsler Tamás, aki 1994-ben Orbán kihívója volt az elnöki székért, s aki Kossuth-téri kormánybiztos lett.
    Tóth “Misi” mennyire törődött Németh Szilárddal, hogy a képviselői tiszteletdíját megfejelte még a sporttanácsnoki tiszteletdíjjal is! Vajon Németh Szilárd illetve Borbély Lénárd viszonozta/viszonozza a csepeli MSZP-frakció bármely tagjának?

    Ezek vagytok ti, fideszesek! Ha megéri, mszp-s segget is nyaltok!

  37. felix szerint:

    A kettőnek semmi köze sincs egymáshoz.
    Sikerrel bizonyítottad együgyűségedet.
    Most már menj aludni.

  38. Bugi szerint:

    Tarjányi, ha igazad lenne, nem a Jobbik vonulna a liberálisokkal, hanem a Fidesz.

  39. felix szerint:

    A fidesznek minden gesztusa hazug.
    Lásd a kórházak pénze.

  40. Bugi szerint:

    Pákozdi, Lehmann, Kál Károly, Tóth, Szenteczky, Takács, Dobák, Kulinyi, Szabó. Egy banda.

  41. felix szerint:

    Valaki küldje már rá az ügyeletet.
    Ennek a pasinak annyi.

  42. vajon meddig mehet ez így? szerint:

    A legtöbb hozzászóló Csepel ellensége lenne? Amint olvasható tőletek, kardot rántottatok, egymás ellen. Szokásotokhoz híven. Magyarok és nem magyarok! Ez lenne a jövő, a Ti jövőtök?
    Szép vagy Magyarország, gyönyörűbb mint a nagyvilág.

  43. Balos szerint:

    Legközelebb meg azért kötnek koalíciót, mert “ez Csepel érdeke “. Ezek a képek itt a csepeli baloldal szégyen képei. Legalja.

  44. felix szerint:

    Balos!
    A csepeli jobb és baloldal legalja te magad vagy.

  45. Fazakas Gergely szerint:

    LOL.

    Többet nem kívánok hozzáfűzni ahhoz ha valakinek nem tűnik fel hogy mindenki szembe jön autópályán..

  46. Balos szerint:

    Mindenki: az a tíz szülő meg a hatalomra ácsingozó politikusok. De akkor kik a többiek, a többi csepeli meg a többi szülő, akik normális életet és felújított óvodákat akarnak? A XIII. kerületben miért szavaztak az MSZP-re a szülők, ha olyan rossz ez az összevont rendszer?

  47. Balos szerint:

    Felix: én felvállalom, hogy a XIII. kerületi szocialisták jól vezetik az óvodáikat. Ők is felújították, ők is fejlesztették, csak jóval hamarabb, mint itt, Csepelen. Mert ott 2007 óta működik így a rendszer. Tóth Mihály sajnos jobbára csak bezárta és eladta az intézményeket. Volt, amivel egyet lehetett érteni, iskolából most is több van mint kellene, de sok hülyeség is történt. A Görgey épületével bűn volt ezt tenni például.

  48. hahaha szerint:

    ezt tudta megálmodni a habony művek meg a listás kutyatov hm?
    összemosni a jobbikot a komancsokkal, mert a hülye náci szavazó akkor elpártol ?
    ennyi?
    ennél azért jobbat kell kitalálni, mert a jobbikos szavazó nem olyan hülye mint amit a többitől megszoktatok.

  49. felix szerint:

    Balos!
    Eddig még senki nem mutatta be, hogy a XIII, kerületbe, hogy is működik a rendszer.
    Te is csak hivatkozol rá, de egy kérdésre sem adtál választ.
    Attól hogy Niki Lauda jól vezette a forma 1.-es autóját, még nem biztos, hogy én is eltudnék autózni vele.

  50. Balos szerint:

    Hahaha: a jobbikos szavazók mind hülyék. Nem fogják fel, hogy a cigányellenesség, a rasszizmus, az antiszemitizmus, a gyűlölet nem teremtő erő. Felix is hülye, mert ha nem Lauda ül bele egy forma 1-es autóba, attól az még egy forma 1-es autó lesz, nem pedig egy Trabant.

  51. felix szerint:

    Balos.
    Látod milyen hülye vagy.
    Éppen a vezetésről szólt a példám és nem az autóról.
    Akkor a te szinteden.
    Az sem mindegy, hogy ki vezet.
    Talán tudok még lejjebb is menni, ha nem érted, de nem biztos.

  52. Balos szerint:

    Dehát nem te vagy a sofőr, agyalágyult.

  53. Grün Izidor szerint:

    felix!
    Mindig csodálom a türelmedet!
    De egy lovat előbb megtanítasz háton úszni mint a Balost meggyőzni! 😛 😀

  54. robi szerint:

    Balos!

    Hát téged meg honnét szalajtottak, édes ecsém?
    Lehülyézed azt, aki másra szavaz – ehhez nem kell kommentár.

    Kinek képzeled magad, hogy hogy egy békés tüntetésen résztvevőket legaljának nevezz?

    Gyengék az idegeid, pedig a neheze még hátra van.
    Mások sértegetéséből, mocskolódásból egy életen át nem lehet megélni.
    Semmilyen egypárti hatalom sem tartott még örökké.
    Aztán te is mehetsz vissza dolgozni.

  55. ebihal szerint:

    Balos!
    Az első, erre vonatkozó írásnál kértem, indokold meg miért jobb az összevonás!
    Aztán a második cikknél szintén. Egy kurva szót sem voltál képes leírni. Most megint
    okoskodsz. Fárasztó, gerinctelen kis provokátor vagy!

  56. felix szerint:

    Balos!
    Te kitüntetetten nagy farok vagy.
    Egy forma 1-es autóban én nem vagyok sofőr, de Nikik Lauda az.
    Ezért nem mindegy,hogy ki akarja vezetni.
    Neked lefordítva.
    Nem mindegy, az önkormányzati vezetés tudása sem.
    Apropó.
    Vázold már fel a XIII. kerületi központosított felállást.
    Feladat megosztások, hány óvodáról van szó, milyen beosztások szűntek meg, illetve milyenek keletkeztek. Hogyan alakult a bértömeg és az információ áramlás. A többit majd akkor, ha ezekkel megvagy. Jó munkát ….kalap.

  57. Balos szerint:

    Én a politikusokról írtam amit írtam. Elolvashatnád amit bírálsz Robika.

  58. felix szerint:

    Látod balos?
    Fingod sincs arról amit “árulsz”
    Az “árulsz” képletesen van írva, azaz ……………..

  59. robi szerint:

    Kedves Balos( Bugi, ahogy neked jobban tetszik)

    Már azt sem tudod, mit mocskolódsz össze-vissza.

    Tegnap esti benyögésed így szólt:
    “: Balos szerint:
    2015. április 21., kedd – 12:16

    Hahaha: a jobbikos szavazók mind hülyék.”

    Ma 13:24-kor már elfelejtetted a tegnapi gyalázkodásod.

    Van két jó hírem:
    – adminnak nem tűnik fel, hogy mindkét nick név a tiéd
    – holnaptól egy ideig nem érek rá fórumozni. Vannak értelmesebb elfoglaltságaim.

  60. énisvoltam szerint:

    Ritkán olvasom a Csepel.infót. Most kivételesen ezt a cikket elolvastam plussz a hozzászólásokat . Ez az egész pontosan leképezi a mai Magyar viszonyokat ! Ma az itt megjelent kommentelők nem képesek felfogni , hogy egy országban nem csak egy igazság létezik . Nem csak fehér és fekete van a palettán !! Vannak olyan dolgok , hogy több politikai nézet vallói is közös nevezőn vannak egy-egy ügyben !! Az csak a Fidesz mentalitása , hogy aki nem ért velem egyet az ellenség és meg kell fosztani még az ember jelzőtől is ! Megpróbálok lemenni néhány itt véleményt nyilvánító szintjére és egy érthető példát mondani! Ha egy árvíznél valaki elmegy a szomszédjának segíteni erősíteni a gátat mert bár más a világnézete akkor még nem fog vele azonos politikai platformra kerülni ! Ilyen ez az óvoda összevonás is ! Ha mindenki más ugy látja , hogy hibás a döntés , akkor mindenki más gyengeelméjű és csak a döntést meghozók tulajdonolják a bölcsek kövét ?? ( Ha ők birtokolnák akkor gondolkodóba esnének a döntésükkel kapcsolatban , ugyanis a bölcs ember nem tartja magát tévedhetetlennek ! A buta annál inkább ! ) Tehát ha minden politikai erő hibásnak tartja a döntéshzók ezen döntését akkor lehet hogy nem bennük van a hiba !! Ráadásul ha még a politikai nézet külömségek is megmaradnak (mert megmaradtak ) akkor talán az önkormányzatnak kellene elgondolkodni !! Ha a szomszédom boldogan él a feleségével az még nem biztos hogy ha az én feleségem lenne én is boldog lennék vele !!

  61. Grün Izidor szerint:

    “Jó híréhez méltó körülmények közé költözik majd a fővárosi Raoul Wallenberg szakközépiskola – mondta Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere kedden az M1 aktuális csatorna délutáni híradójában.”
    .
    A tegnap esti KLIK-kel tartott fórumon nem úgy nyilatkoztak a szülők és az oktatásban dolgozók, hogy most nem méltó helyen lenne! 😛 😀
    .
    http://www.atv.hu/belfold/20150421-balog-szerint-melto-helyre-kerul-majd-a-wallenberg-iskola

  62. Tarjányi László szerint:

    Balosra ezt a nicknevet osztották ki a Fidesznél, azt hiszik ezzel szélesebb társadalmi bázist tudnak maguknak hazudni! Majd meglátja egyáltalán nem hülyék akik a Jobbikra szavaznak, legfeljebb pillanatnyilag bedőltek a Fidesznek, amikor hittek a hazugságaiknak és előtte a Fideszre szavaztak. Ahogy az első húsz évben képtelenek voltak győzni Csepelen, úgy sem 2018-ban, sem 2019-ben nem fognak győzni, mert a csepelieknek elegük van a segédtanítóból meg az általa kiválasztott sleppből! Inkább az egyetemi adjunktus, mint a segédtanító! Nem is értem, volt közöttük egyetemi rektor is, még sem őt engedték érvényesülni, hanem a silányakat! Talán mert az egyetemi rossztanuló felcsúti törpéhez jobban illettek! Igaza volt Simicskának, csak a jelzőt ki kellett volna terjesztenie Lázárra és Habonyra is, mert Rapcsák András táskahordozója és a dekoratőr koronaőr vele egy szinten van! Vajon mit fog csinálni a slepp, ha a főnökeik megbuknak?

  63. Tarjányi László szerint:

    Bugi: “Tarjányi, ha igazad lenne, nem a Jobbik vonulna a liberálisokkal, hanem a Fidesz.”

    Eljön az az idő is! Együtt fognak vonulni az Együttel is, majd ha jobbikos kormány lesz!
    Minek köpköditek a “demokratikus ellenzéket”, hiszen egy a gazdátok, meg majd lesztek ti még egymásra szorulva!

    Milyen jó lesz is egymáshoz bújni, mint Tóth elvtársnak és Németh elvtársnak a Wallis szőnyegén! Elvtárs segítsd a lebukottakat, mármint az MSZP-Fidesz brókerbotrány részeseit!
    Miért is kell megemelni a kártérítési határt 30 Millióra? S miért is kell egyáltalán kárpótolni, hiszen a Questor értékpapírjain feketén-fehéren szerepelt, “sem az OBA, sem a BEVA védelem nem vonatkozik rájuk”! Hát azért mert a politikai osztály pénzei is ott vannak piramisjáték-nyereség reményében! Miért a becsületes bankoknak és brókercégeknek kell fizetniük? Hát azért hogy azok majd szétteríthetik a veszteséget a becsületes kisemberek millióinak becsületes megtakarításaira! Ekkora pofátlanságot eddig még nem láttunk, a felcsúti törpe és csapata ebben is rekordot dönt!

  64. H.János szerint:

    Tarjányi úr! A miniszterelnök vajon hány centiméter magas? És ön? Csak nehogy hasonló szám legyen, vigyázzon…

    Más. Sokan tiltakozó szülőkről, civilekről és többségről beszélnek. De úgy látom, azok, akik tüntetnek, csak az internet világában vannak többségben, a kommentelők között.

    Meg kellene érteni, hogy a látszat szerint sem az ellenzék a többség.

    Kiváncsi vagyok, hogy kinek mi a motivációja az egész óvoda témában.

  65. Grün Izidor szerint:

    H. János!
    Az ember nem templomtorony, hogy magasságra mérjék!
    Horn Gyula alacsony volt mégis úgy nézett ki mellette a zOrbán mint az Empájersztécc mellett egy omladozó csőszkunyhó! 😛 😀

  66. nagyapó szerint:

    A törpe nagyfejű (még a nyaka is alig bírta a balesete idején) kalasnyikovval volt nagy , különösen, ha a szovjet hadsereg állt mögötte.
    Orbánt a polgárok tették naggyá, míg a pufajkást a hiány!
    Gyurcsány(i) nagy, de erkölcsi törpe. Tényleg megtalálta már szakdolgozatát, hogy tisztázza magát a plágium vádjától?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  67. felix szerint:

    Nem csak tisztázta magát, de pert is nyert.
    Kihagy a memóriád?
    Nem emlékszel, hogy dobtárasod volt a munkásőrségnél?

  68. Orsós Rodrígó szerint:

    Trafikos apócska, inkább a Schmitt Pali bátyád, háza táján sepregess plágium ügyben, meg egy helyesírási szótárt is vigyél neki ha arra jársz. Horn Gyuláról meg tisztelettel beszélj, nem csak azért mert a korrupt vezéreitek együttesen sem értek fel hozzá, hanem mert a jóízlés is megköveteli.

  69. Grün Izidor szerint:

    Alakul a kula! 😛 😀
    .
    “Két ellenséges táborra szakadt a XV. kerületi Fidesz, ezért a párt budapesti választmánya feloszlatja a szervezetet”
    .
    http://index.hu/belfold/2015/04/22/feloszlatjak_a_fideszt_rakospalotan/

  70. Lovas szerint:

    Mennyit kapnak a tisztelt kommunista elvtársak azért, hogy egész nap itt fórumoznak?

  71. Orsós Rodrígó szerint:

    Lovas! Habonyt kérdezd, ő utalja nekik a tiszteletdíjat. Vagy nézd vissza a számlatörténetedet és megtudod!

  72. nagyapó szerint:

    Bocs tévesztettem Gyurcsány(i) Rodrigó a hejjes név!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  73. Orsós Rodrígó szerint:

    Tényleg tévesztettél, a helyes nem két “jj” 🙂

  74. Bugi szerint:

    Látod felix mekkora takony vagy.

  75. felix szerint:

    Nem én alakítottam a körülményeket úgy, hogy potenciális célpontok legyenek a dohányboltok.
    Szinte biztos, hogy van pénz a kasszában, ráadásul nem lehet belátni és determináltan egy fős üzletek.
    Halálos dizájn.
    Mióta megtörtént a dohány mutyi az óta látszik, hogy előbb vagy utóbb ez is meg fog történni, de a takony akarnok fidesznek semmilyen előjel nem számított.
    Tehát, Köszönjük fidesz.
    Mennyi kell még?

  76. nagyapó szerint:

    Miután a maffiabal fideszezi a trafikosokat, nem csoda, hogy a szoci gengszterek ott rabolnak!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  77. felix szerint:

    Mert tolvajtól lopni nem bűn.

  78. Orsós Rodrigó szerint:

    hahaha 😀 trafikos nagyapó! Neked hány trafikod is van? Köhögjed csak ide! Nem a baloldal fideszezi a trafikosokat, hanem a trafikosok maffiázzák a baloldalt, mert fèltik a szofiánèt 😀

  79. fghfjhgkjhk szerint:

    Ez is akkora átgondolt siker lesz, mint az M4-es autópálya? 🙂
    Továbbá mi van a meggyilkolt kaposvári lánnyal? 🙁
    Még több ötletet.

  80. fghfjhgkjhk szerint:

    Bugi! Cinkosok Önök, mind!

  81. felix szerint:

    Egy nagyon szép 20 éves szinkronúszóvolt a kislány. A tulaj odament a bolthoz, mert az alkalmazott nem ment elszámolni a bevétellel.
    Az ajtót zárva találta, mert a gyilkos az áldozatára zárta az ajtót és elvitte a kulcsot.
    Miután a tulaj hazament a saját kulcsáért és azzal bement a boltba, halva találta a fiatal lányt.

  82. Tarjányi László szerint:

    Vissza a halálbüntetést, s ezt a tettest rögtön fellógatni!

  83. nagyapó szerint:

    1/2eszű1/2x, a kis hülye bunkó, meg klónja Orsós Rodrigó! Talán kitalálhatnának valami értelmesebbet, ahelyett, hogy a dolgozó trafikosokat cikizik Aki dolgozik, mint egy trafikos, az nem ér rá egész nap trágár hülyeségeket írni.
    Eszetlen Orsós Rodrigó! Mi az a “szofiánèt”?? Legalább Pécs latin nevét tudná, de aki primitív…. az szoci!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  84. felix szerint:

    Szemétláda!
    Nincs olyan amit te megértenél.
    A legapróbb aggyal is rájöhettél volna, hogy nem a trafikos, hanem az alkalmazottja dolgozott.
    A trafikos nem szorult rá a munkára.
    Hiába az alkohol öli az agysejtjeidet.
    Valljuk be sok dolga nincs.

  85. […] Később már közös erővel próbálták megakadályozni a kerületi fejlesztéseket is. Együtt tüntettek az óvodai fejlesztések ellen, támogatták a liberális iskolarendszer mellett kiálló kockás inges mozgalmat, támadták a […]

Itt lehet hozzászólni !