Gyerekek a környezetvédelemről – a rajzpályázat első helyezettjei biciklit kaptak ajándékba

Csepel.hu

rajzverseny

Rajzpályázatot hirdetett a Csepel Plaza „Csepel, a sziget, ahol jó lenni” címmel, melynek díjait március 24-én adta át Pintér József Gáborné, családügyi tanácsnok és Varga Norman, Csepel ifjúsági referense, a Nemzeti Ifjúságvédő és Tehetségkutató Egyesület (NITE) elnöke.

A pályázaton alsó és felső tagozatos diákok indulhattak, alkotásaikat a környezetvédelem és a fenntarthatóság témakörében készíthették el.

FOTÓGALÉRIA

A Csepel Plazában kiállítást szerveztek a facebookon legtöbb like-ot elérő munkákból. A fődíjakat, egy-egy Csepel kerékpárt egy háromtagú szakbizottság ítélt oda a nyerteseknek, akik Üveges Márk és Hugyi Viktória lettek.

Varga Norman az eredményhirdetés után elmondta, különösen nehéz dolguk volt a beérkezett pályaművek elbírálásánáll, mert egyrészt rengeteg rajz érkezett, másrészt nagyon kreatív alkotások születtek. A kiállítás megszervezése szerencsére könnyen “ment” a Csepeli Ifjúsági Szolgáltató Központba járó fiatalok, valamint a Csepeli Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzat segítségével, akik önkéntes munkával díszítették fel az üzlethelyiséget. A nyereményeket a Csepel Plaza, a fődíjakat a Nemzeti Ifjúságvédő és Tehetségkutató Egyesület ajánlotta fel.

Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !