Otthon Melege Program – Tájékoztató fórumot tartottak a polgármesteri hivatalban

Csepel.hu

Otthon Melege Program - Tájékoztató fórumot tartottak a polgármesteri hivatalban

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata pályázatot hirdetett a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium által kiírt Otthon Melege Program pályázatához szükséges önerő támogatására.

A január 22-ei tájékoztató fórumon ezzel kapcsolatban lehetett kérdéseket feltenni az önkormányzat munkatársai felé. Az érdeklődést jól mutatja, hogy több mint ötvenen vettek részt az eseményen: közös képviselők és lakosok egyaránt érkeztek.

A fórumot Süle László, a Csepeli Városfejlesztési és Gazdaságfejlesztési Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója vezette, aki tolmácsolta Borbély Lénárd üdvözletét. A polgármester ugyanis betegség miatt nem tudot jelen lenni; őt Samna Gábor kabinetfőnök képviselte. Az eseményen a kérdésekre Kálcsics Ferenc, a Csepeli Városgazda Közhasznú Nonprofit Zrt. osztályvezetője is készséggel válaszolt.

A helyszínen felvetett kérdések egy részére a helyszínen megoldás született, azonban azokra a felvetésekre, melyeket a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium még nem szabályozott, csak azt követően lehet választ kapni, hogy megjelenik az állami pályázat részletes útmutatója is.

A fórumon több visszajelzés érkezett azt illetően, hogy az önkormányzat által kiírt pályázat tervezett beadási határideje túl rövid néhány ház számára, ezért az eredetileg tervezett beadási határidő (2015. február 3.) hamarosan 2015. február 13-ra módosul.

A sikeres pályázat beadása érdekében létrehoztunk egy központi e-mail címet, ahova a felmerülő kérdések beérkezését várjuk. Ez a következő: otthon.melege@varosgazda.eu

Forrás: Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !