Jubileumi műsort adott a Csepeli Mosolygó Dalkör a Radnótiban

Csepel.hu

0___anyagok_kepek_cikkek_2015_januar_dalkor1

Fotó: Tóth Beáta

A Csepeli Mosolygó Dalkör Kulturális Hagyományőrző Egyesület idén először január 17-én tartotta zenés-táncos jubileumi műsorát a Radnóti Miklós Művelődési Házban. Kovács Kati egyik magyar slágerének, a „Hulla hó a kéklő hegyeken…” című zenés dínom-dánom rendezvényen többek között fellépett Madarász Katalin és Pálfi Péter.

A Csepeli Mosolygó Dalkör Péter Anna művészeti vezető főszervezésével egy éve, havonta rendezi meg nótakedvelőknek zenés alkalmaikat a művelődési házban. A mostani teltházas programot a dalkör tagjai a tavalyi évi válogatásokból állították össze, melyben a közönség megelégedésére szerepelt a kórus által előadott népdalok, magyar nóták, operett és táncdalok. Nagy sikere volt Nagy János dallamfüttyös fellépésének, aki különleges technikával fütyölte el a nosztalgikus slágereket.

A szép számú nézők jó hangulatát növelte Madarász Katalin magyar nótaénekesnő és népdalénekes közreműködése magyar és cigány nótákkal,  valamint népdalokkal. Az őt követő Pálfi Péter magyar nótát és táncdalokat énekelt.

0___anyagok_kepek_cikkek_2015_januar_dalkor

A zenés programot Turucz Jázmin meglepetés unoka kedves versmondásával színesítette.

A nótaszeretők a műsor után is kedvükre tölthették idejüket, mivel estig tartó élőzene, tánc és mulatság várta a résztvevőket.

A jubileumi műsorban fellépett még Kerekes Katalin, Ihász Sándor, Kemény Ági, Farkas Melánia, valamint Cselényi László zongorán és Nagy Imre harmonikán játszott.

0___anyagok_kepek_cikkek_2015_januar_dalkor2

AZS/csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !