Csecsemőt mentett a hős macska – videóval!

Origo, Youtube

Utcára tett csecsemőt mentett a hős macska

A hosszú szőrű macska bemászott a baba mellé a dobozba az oroszországi Obnyinszkban, és hangosan nyávogott, hogy segítséget hívjon. Neki köszönhető, hogy a csecsemőnek nem lett komoly baja.

Mása a lakóház közös macskája, a lépcsőházban lakik. „Nagyon szelíd és barátságos, így amikor meghallottam, hogy hangosan nyávog, azt hittem, hogy megsérült. Képzelhetik, mennyire megdöbbentem, amikor megláttam, hogy egy kisbaba fekszik mellette a dobozban” – számolt be az esetről a Central European News-nak Irina Lavrova.

A macska akcióba lendül

Az asszony szerint nyilvánvaló, hogy Mása anyai ösztönei felébredtek, amikor rátalált a babára. A kicsi egyébként legalább rendesen fel volt öltöztetve, még pár pelenka és némi étel is volt a dobozban, amelyikben kitették az utcára.

Egy másik eset: itt egy kutyától mentette meg a gyereket a család macskája

A kicsit azonnal kórházba vitték, és a vizsgálat során kiderült, hogy teljesen egészséges. Szerencsére csak pár óráig lehetett az utcán a kórház szóvivője szerint – írta aNew York Post.

A macskát pedig azóta is hősként ünneplik a házban. „Mindenki nagyon büszke rá. Agyonkényeztetjük a kedvenc ételeivel” – mondta Lavrova.

Forrás: Origo

3 hozzászólás “Csecsemőt mentett a hős macska – videóval!” bejegyzésre

  1. felix szerint:

    Úgy tűnik, hogy szinte semmit nem tudunk az állatokról kivéve, ha emberi alakot öltenek.

  2. Grün Rikárdó szerint:

    “Meghalt egy hat hónapos kisfiú és édesapja Budapesten, miután az apa kidobta gyermekét a negyedik emeletről és utána ugrott” – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatának ügyeletese szombaton az MTI-vel.
    .
    Előbb apukának a macskát kellet volna kidobni és utána ugrani!
    Ha szerencséje van a macska túléli, de gyerek biztosan!
    .
    http://propeller.hu/itthon/3048926-kidobta-fel-eves-gyereket-negyedikrol

  3. Tarjányi László szerint:

    Aki megment egy életet, az egész világot menti meg! Vajon a cica nevében ültetnek-e fát?

Itt lehet hozzászólni !