Kupagyőztes csepeli kézilabdázók

Csepel.hu

Kupagyőztes csepeli kézilabdázók

Remekül szerepeltek a Csepel Diáksport Egyesület fiatal kézilabdázói a karácsony előtt rendezett XX. Ferenczy Kupa ifjúsági tornán.

Míg a felnőtt női válogatottunknak Győrben, Debrecenben és Budapesten volt fellépése a magyar-horvát közös rendezésű Európa-bajnokságon, addig a Csepel DSE fiatal kézilabdázói a XX. Ferenczy Kupán vettek részt karácsony előtt.

Az Angyalföldi Sportiskola és Diáksport Egyesület szervezésében december 19-21. között rendezett tornán öt csapattal (U9 és U11 leány, U8, U10 és U14 fiú) szerepeltek a csepeliek. Az együttesek a három nap alatt végig derekasan küzdöttek, aminek egy arany és egy bronzérem, valamint egy negyedik és két hetedik helyezés lett az eredménye. A győztesek kupát, érmet és oklevelet kaptak, míg a dobogósok érmet.

Sajnos a csepeliek örömébe üröm is vegyült, mivel az U14 fiú csapat tagja, Szabó Adrián súlyos sérülést szenvedett a torna első napján. A klubnál bíznak benne, hogy mihamarabb meggyógyul, és mindenki nagyon várja vissza.

A 21. kerületi egyesület vezetői bíznak benne, hogy a 2014-es év fáradalmai kipihenése után mindenki újult erővel vág majd neki az elkövetkezendő időszaknak, ami reményeik szerint legalább annyira sikeres lesz, mint a mostani volt. A Budapest női I. osztályban szereplő felnőtt csapattól például azt várják, hogy feljusson az NB II.-be. A lányok a harmadik helyről várják a februári folytatást, és jó esélyük van az osztályváltásra, ugyanis csupán két pont a lemaradásuk az első helyezett Érd III.-mal szemben.

A XX. Ferenczy Kupa U14-es fiú korosztályának kupagyőztes csapata tagjai: Bakos Bálint, Baksay Levente, Balogh Soma, Halla Dániel, Horváth Zsombor, Kuncz Márk, Madár Balázs, Nagy Máté, Nagy Zoltán, Orosz Barnabás, Pénzes Levente, Szabó Adrián, Vaskó Péter. Edző: Csányi László és Wohner István.

Az U8-as fiú korosztályában 3. helyezést elért csapat tagjai: Balázs Ádám, Benedek Ábel, Borszuk Balázs, Czipó Áron, Farkas Kornél, Filep Márk Levente, Molnár Milán, Rétvölgyi Barnabás, Sebestyén Ábel, Tisóczki Dante, Vígh Szabolcs. Edző: Oláh Norbert.

Az U9-es leány korosztályában 4. helyezést elért csapat tagjai: Cservák Tímea, Juhász Boglárka, Kajdácsi Kira, Kárász Szonja, Kozák Laura, Lakatos Szintia, Lakics Luca, Németh Petra, Pallagi Rebeka, Pokrivtsák Bettina, Sabján Lotti, Szabó Antónia, Szőts Tímea. Edző: Tovbesz Katalin.

Az U11 leány korosztályában 7. helyezést elért csapat tagjai: Ábel Fanni, Aranyi Petra, Csányi Lili, Dávid Tünde, Farkas Flóra, Györki Zsuzsanna, Horváth Blanka, Kajdácsi Kata, Kerekes Petra, Kovács Csenge, Lovas Ivett, Máté Alexandra, Pereznyák Anna, Polákovics Anna, Szalai Kyra. Edző: Gálhidi Zsuzsa.

Az U10 fiú korosztályában 7. helyezést elért csapat tagjai: Andráska Bálint, Egri Sándor, Elszászer Zalán, Fehérvári Máté, Gyimesi Bendegúz, Kovács Barnabás, Kulisics Mirkó, Lévay Levente, Márkus Balázs, Mészáros Balázs, Mikes Dániel, Papp Levente, Szentgyörgyi Máté, Váczi Dominik, Vámos Sándor, Vass Bence. Edző: Jánka Zsolt.

Forrás: Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !