Nem csak a húszéveseké a világ – még jobb lesz Csepelen nyugdíjasnak lenni

Csepel.hu

Nem csak a húszéveseké a világ – még jobb lesz Csepelen nyugdíjasnak lenni

Borbély Lénárd polgármesteri programjának fontos részét képezi a nyugdíjasok és a szép korúak támogatása, egészségük megőrzése. A közelmúltban két, a csepeli nyugdíjasok életét pozitívan befolyásoló döntést is hozott az önkormányzat.

Az egyik intézkedés az úszni és pihenni vágyóknak kedvez, ugyanis 2015. január 1-jétől minden csepeli lakó-vagy tartózkodási hellyel rendelkező nyugdíjas ingyen veheti igénybe a Csepeli Fürdő alapszolgáltatásait a nyugdíjas igazolványa és a lakcímkártyája felmutatásával.

A kedvezményes időpontok a következők: 2015. január 1-jétől 2015. január 30-ig és 2015. október 1-jétől 2015. december 31-ig naponta 13:00 és 16:00 között, valamint 2015. május 1-jétől 2015. szeptember 30-ig minden hétfőn, kedden és szerdán egész nap térítésmentesen élvezhetik az idősek a strand szolgáltatásait.

A másik döntés azoknak a civil szervezeteknek kedvez, amelyek feladata és célja a nyugdíjasok és a szép korúak védelme. A fent említett kritériumoknak megfelelő civil szervezetek a Rákóczi Kert Civil és Közösségi Ház, a Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpont, a Radnóti Miklós Művelődési Ház és a Királyerdei Művelődési Ház helyiségeit és területét 2015. január 1-jétől térítésmentesen vehetik igénybe bizonyos feltételek mellett.

Forrás: Csepel.hu

8 hozzászólás “Nem csak a húszéveseké a világ – még jobb lesz Csepelen nyugdíjasnak lenni” bejegyzésre

  1. Tarjányi László szerint:

    A csepeli nyugdíjasok közül azoknak, akiknek az egészsége megengedi a strand igénybevételét. Az eddig is egészségesek még egészségesebbek lesznek!

  2. xy szerint:

    A strandtól nem lesz senki egészségesebb, csak boldogabb.
    Egészségesebb az úszástól lesz – talán.

  3. helyi szerint:

    A többiek meg le vanna ejtve…szép kis perspektíva!

  4. xy szerint:

    Decemberi kedvezményes bérlettel 810 Ft-ért juthat be minden felnőtt március végéig. Mi lenne reális ár, 200 Forint?

  5. helyi szerint:

    Inkább 100, az elég jelképes

  6. grün szerint:

    helyi!
    Fletó is annyit kapott a zenélésért! 😛 😀
    .
    “Gyurcsány Ferenc tagadja, hogy azért állt lemezlovasnak, mert fiatalokat szeretett volna toborozni a Demokratikus Koalíció idős szimpatizánsai mellé. A pártelnök szerint semmi politikai célja nem volt azzal, hogy egy estére DJ-nek állt egy belvárosi szórakozóhelyen. A volt miniszterelnök azt mondta: marad a politikánál. A fellépésért 100 forintot kapott, azt ígérte, az összeget fel fogja tüntetni a vagyonbevallásában, és adózni is fog utána.”
    .
    http://mno.hu/ahirtvhirei/gyurcsany-ez-egy-bolondos-este-volt-nem-leszek-dj-1265475

  7. nagyapó szerint:

    Kétlem, hogy produkciója ért 100 Ft-ot, de szegény Gyurcsány(i) 68 milliós eseti jövedelme mellett jól jön az apró is. Olyan szegény, hogy még pesti lakással sem rendelkezik (hasonlóan Szabóhoz).

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  8. felix szerint:

    szemétláda!
    Ne igyál többet.

Itt lehet hozzászólni !