Újra lesz karácsonyi díszvilágítás, pótolják a fákat – ülésezett a képviselő-testület

Csepel.hu

Újra lesz karácsonyi díszvilágítás, pótolják a fákat – ülésezett a képviselő-testület

Csepel belvárosa a korábbi esztendőhöz hasonlóan újra díszkivilágításban pompázik a karácsonyi és szilveszteri ünnepek alkalmából, miután a képviselő-testület megszavazta az erre fordítandó pénzösszeget rendkívüli ülésén november 11-én. Arról is döntöttek, hogy még az idén 500 darab fát ültetnek el a kerületben fapótlás céljából.

Ahogyan tavaly, idén is díszvilágítást kap Csepel belvárosa a karácsonyi és szilveszteri ünnepek alkalmából. Feldíszítik a Szent Imre teret, a Kossuth Lajos utcát (Ady Endre út és a Görgey tér között), valamint a Sétáló utcát (Karácsony Sándor utca). A karácsonyi díszkivilágítást csak Horváth Gyula, a Demokratikus Koalíció képviselő ellenezte.

Fapótlás céljából 500 darab fát ültetnek el még az idén a kerületben. A fák, karók, termőföld beszerzésére mintegy 4 millió forintot szavazott meg a testület.

A testület megszavazta a Csepel Kapuja szociális célú városrehabilitációs programhoz kapcsolódó konzorciumi együttműködési megállapodás módosítását. A képviselők elfogadták a TÉR_KÖZ elnevezésű városrehabilitációs pályázat keretében korábban elnyert 78 millió Ft értékű „a Csepeli Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpont korszerűsítése” című pályázat támogatási szerződésének megkötéséről szóló előterjesztést is.

Forrás: Csepel.hu

Egy hozzászólás “Újra lesz karácsonyi díszvilágítás, pótolják a fákat – ülésezett a képviselő-testület” bejegyzésre

  1. GONDOLKODÓ! szerint:

    Sajátos hangulatával kétségkívül nagyon szép, egy kis reménysugár a “kisemberek számára.”
    De, vajon kifizeti a révészt? Miközben kegyet gyakorlok.

Itt lehet hozzászólni !