A csepeli kismamák igénytelenek?

Ezért nem születnek Csepelen kisbabák

Csepel.info

polgármester-jelölt-úr 086-692c30c512 (1)

Horváth Gyula balliberális polgármesterjelölt élesen elutasította, hogy alpolgármestersége idején bezárták volna a Csepeli Kórházat. “A Csepeli Kórházban jelenleg is gyógyulnak a betegek és dolgozik a személyzet. Nincs és soha nem is volt bezárva” – mondta.

Álláspontja szerint ugyanakkor szükségszerű volt az aktív osztályok megszüntetése. A szülészet például szerinte túl igényes volt a csepelieknek. “A szülészetet és nőgyógyászatot olyan szuper ellátásra rendezték be – például lehetőség volt a víz alatti szülészetre is -, amit a teljesítmény és az igényszint nem követelt meg” – fejtette ki a politikus. A történtek legabszurdabb következménye, hogy miközben Borbély Lénárd fideszes polgármester-jelöltet a balliberális politikus azzal támadja, hogy nem Csepelen született, 2003 óta éppen amiatt nem születnek Csepelen kisbabák, mert a segítségével bezárták a szülészetet.

14 hozzászólás “A csepeli kismamák igénytelenek?” bejegyzésre

  1. bélus szerint:

    Féreg vagy, Gyula!

  2. Gordon szerint:

    Gyula!
    Szégyelld magad!

  3. huncut szerint:

    Rengeteg ember szerette a csepeli korhazat foleg a szuleszet reszleget ossze csoportositottak a del pestivel hogy annyi korzetett lat el hogy nincs ferohely sajnos sajat tapasztalatom is van ….. arrol nem beszelvel hogy milyen a latogatok szamara az illemhely stb…. igen mukodik de nem aktiv osztaly kent hanem rehabilitacios kozpont kent amit sajnos az emberek nem igy ismernek ALLITSAK VISSZA A KORHAZAT A REGI KEREKVAGASBA

  4. bonifác szerint:

    Gyuluska! Minél előbb szeretnélek ebben a kórházban látogatni! -Mikor remeg a kezed, folyik a nyálad, összecsinálod magad: mert ez egy elfekvő! Hazug, kivénhedt
    Csasanova! Úgy látszik, a szocialistáknál alapvető követelmény, hogy csak hazugságokat
    mondhatnak!

  5. nin csen szerint:

    Kedves Szavazók!
    Okosan döntsünk nem vagyok fidesz imádó,de az tény,hogy nagyon sok jó dolog történt
    az elmúlt időben.Ezek sem angyalok de csepel szépül,ennyi virágot, ilyen tisztaságot az előzőek, nem nagyon strapálták magukat! Szép a Duna-part szigetelik a házakat, szinesítik
    szelektíven lehet gyűjteni a szemetet,nem az utcákat csúfítja! Szerintem sokkal több rendezvény van,lehetne még sok mindent, adjunk még 1 esélyt, SZERINTEM,semmi értelme megint felforgatni, mert a másik olda azzal kezdi,és megint nem történik semmi 4évig megszakad a lendület! Normális programot hallott valaki? Mert én NEM!!!!!!! Az előzőek felépítették a “gyönyörő” piacot fuj ocsmámy koszos.és kihasználatlan felsőszint,holott szerintem egy piacnak központi helynek kellene lenni,pl: posta, kávézó,kifőzdék lehetnének,és még sok ötletes dolog! Ehelyett kihasználatlan.

  6. ebihal szerint:

    Az igazi, gyűlölet mentes konzervatív jobboldal!

  7. egy csepeli szerint:

    Kedves bonifác!
    Nincs olyan a magyar eü-ben, hogy elfekvő. valóban vannak ápolási, krónikus osztályok, ahol várakoznak a betegek valamire. Vagy egy szociális otthonra, vagy egy állapot jobbulásra. Valóban sokat haláloznak el ilyen osztályokon, de valahol az embereknek is meg kell halni. Legjobb lenne otthonukban, de ezt nagyon kevés hozzátartozó vállalja manapság.
    Horváth Gyulának pedig azt üzenem, hogy nem érzem magam igénytelennek, én is a csepeli kórházban szültem, pont azért mivel olyanok voltak a feltételek, ill. a személyzet. Sajnos azt a régi állapotot már nem lehet visszafordítani. De annak ellenére én is szívesen látnám, hogy a kedves Horváth úr ha egyszer rá lesz kényszerülve hogyan rehabilitálódik a csepeli telephelyen .

  8. bonifác szerint:

    Igazad van csepeli! Elfekvő- vagy reménytelen helyzetben lévők otthona- ugye szerinted is lovagolás a szavakon? .A lényeg: nem élő, aktív kórház,ahol operálnak, születnek, hanem
    ahol csak meghalni lehet. Mi történik katasztrófa idején? Ha ha két híd is megsérül?
    Ágytálakkal és tolószékekkel rohannak segíteni? Az ebédlőben fognak operálni? Miért
    ajánlgatja Fletó olyan “jó szívvel” Gyuluskát? Aki neki jó embere, Csepelnek biztos nem
    az. Minden magyart mentsen meg tőle az Isten!

  9. grün szerint:

    bonifác!
    Akármilyen lesújtó is a véleményed, de majd csak figyeld meg, azért pár szavazat reményében még kiviszik a mozgó urnákat!
    .
    Józsi bácsi, meghoztuk az urnákat!
    Válassza ezt a szép, tágas narancssárgát!
    Bónuszként kap mellé egy ingyenes hamvasztást is!
    Ízibe nyomjon ide egy X-et mert nagyon szarul teccik kinézni! 😛

  10. Petike szerint:

    Csak az a baj,hogy ilyen előélettel is kap még nem kevés szavazatot!

  11. bonifác szerint:

    Grüncsi! Akár igazad is lehet! De: nem várom hogy belásd–ilyen tisztességtelen ellenfél
    ritkán adódik az életben. Lopott, hazudik, gyalázkodik,egyetlen tiszta pont a kampányukban:zavarjuk el a Fideszt, Orbánt-ez kissé kevésnek tűnik. De Horváth(Úr)
    a legkevésbé sem tűnik alkalmatos polgármesternek. (párt hovatartozás nélkül.) Egy
    becsületes ellenzéki , aki ért is ahhoz amit csinál,kívánatos polgármester (lehet). De egy
    Horváth Gyula…
    Józsi bá! nyomja az X-et- örül a cuci aktivista….

  12. grün szerint:

    bonifác!
    Várjuk meg a zemberek döntését! 😛 😀

  13. Cspeli akinek órákat kell utaznia ellátásért szerint:

    Anyukáját, feleségét, lányát hova küldené kedves Gyula? Ha nagyon fáj, vagy ha szülne éppen, hááááát, mondjuk 20 – 30 km-re az otthonától, csak mert idetelepítettek egy rakás romát, akik azt sem tudták mire való a szülészet, s inkább a folyosón guggolva szültek?

  14. Petike szerint:

    Mozog a szája! Tehát hazudik! /KOMCSI/

Itt lehet hozzászólni !