Kecskékre káposztát?

Szenteczky János a második a balliberális listán

Csepel.info

Éppen a pénzügyekért felelne alpolgármesterként a balliberálisok győzelme esetén Szenteczky János, a több pénzügyi visszaéléssel és gazdasági bűncselekménnyel vádolt helyi MSZP elnök- értesült a Csepel.info.

Horváth Gyula polgármester-jelölt és képviselő-jelöltjei „antikorrupciós” nyilatkozatot adtak ki. Ebben megígérték, hogy ha visszaszerzik a hatalmat, akkor átláthatóvá teszik az önkormányzatot, és nem fognak újra önkormányzati megbízásokat juttatni rokonságuknak.

Ábel Attila alpolgármester válasznyilatkozatban emelte ki, hogy a balliberális képviselők egyszer sem támogatták a korrupció-ellenes határozatokat. Azt is elhallgatják, hogy Szenteczky János a második a kompenzációs listájukon. Most minden önkormányzati pénzkiadás, szerződés és a szerződő felek is nyilvánosak, a Csepel.hu „Üvegzseb” oldalán lehet elérni azokat. Így derült ki, hogy Horváth Gyula 17,3 millió forint jutalmat adatott önmagának. Az MSZP-s vezérkar jutalmai több mint százmillió forintba kerültek. A családtagok foglalkoztatásáról is más volt a véleményük. Horváth Gyula az önkormányzatnál helyezte el családtagjait – hangsúlyozta az alpolgármester.

 Csepel.info

Egy hozzászólás “Kecskékre káposztát?” bejegyzésre

  1. Normalis csepeli szerint:

    Hagyjuk, hogy ők vezessék Csepelt?
    NEM, NEM, SOHA!

    Csak a Fidesz, még egy ciklusig!

Itt lehet hozzászólni !