Baleset a Széchenyi István és a Táncsics Mihály utca sarkán – Fotókkal!

Három gyermek sérült meg a balesetben

Csepel.info, BorsOnline, Mr. Gabee

Baleset a Széchenyi István út és a Táncsics Mihály utca sarkánBaleset a Széchenyi István és a Táncsics Mihály utca sarkánBaleset a Széchenyi István és a Táncsics Mihály utca sarkán

Hatalmas baleset történt Csepelen a Széchenyi István utca és a Táncsics Mihály utca sarkánál található lámpás kereszteződésben. A balesetben egy Peugeot 308-os és egy Opel Astra ütközött össze.

Három gyermek könnyebben megsérült – olvasható a Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján.

A tájékoztatás szerint a gyerekeket kórházba vitték, a balesetben két felnőtt is megsérült.
 A járművek forgalmi akadályt okoztak a balesettel érintett útszakaszon Csepelen.

Csepel.info

28 hozzászólás “Baleset a Széchenyi István és a Táncsics Mihály utca sarkán – Fotókkal!” bejegyzésre

  1. Nemmondommeg szerint:

    Nem feltétlenül erre az estre. Egyre több az olyan vezető akiknek vagy nincs jogsija vagy vette a jogsit. Meg lehet nézni egy tanulóvezető kocsit milyen tipusú emberek ülnek benne és tsnulják meg tisztességesen a kreszt. Na most valakiknek ez sem pálya mert csak joguk van kötelezettségük nincs. Majd a csicska letesziajkgsit ők majd megvedzik. Na most a piacon nem kapják meg a tudást a kresszről. Ezek a tipusú emberek száguldanak át a jobbkezes utcáknál és ha baleset lesz még lehetmeg is szurkálnak….Sajnos egyre több ilyen autó szaladģál ( Bár nem értem milyen rendszer az ahol van akii generációkon át nem dolgozik mégis fent tud tartani egy egy luxuskocsitsok sok milliósat )mondom még egyszer nem feltétlenül ebben az esetben is ez történt.

  2. őreg lolé guszti szerint:

    te megmondó ember,mért nem fekszel le az anyádal. hogy lehet ehhez a balesethez ilyen komentet irni.hol látsz itt luxus autokat meg nem dolgozó meg szurkáló embert.aki a vétlen autos volt 10 éve étel futár és folyamatosan dolgozik és 4 gyereket nevel becsűletesen és ők sérűltek meg kőztűk 3 gyemek és a kétt szűlő. még ann te igen retardált elme háborodot anyádnak hűlye fia ha nem voltál a helyszinen akkor ne irogas értelmetlenűl…. én a nagy papájuk vagyok és ne tud meg te kőcsőg hogy mit éltem át amikkor megláttam a vérző unokáimat.. de szivesen találkoznék veled hogy beszélgesűnk a jogosiványodrol….

  3. nagyapó szerint:

    Még nem lehet tudni, mi történt, de az ítélet már megvan. A nagyapa már akasztana, ahelyett, hogy megnézné a 3 gyermek ülését, hogy miért nem védte meg őket. A képen nem látható valami nagy rongálódás.
    A vezető (papa) először nem gyermekeit vizsgálta, hanem a másik vezetőt hajkurászta.
    Igaz, az ütközés előtt csak rövid fékcsikorgást lehetett hallani, ami arra utal, hogy a vezetők nem voltak előrelátók.
    Ezért hívják az ilyen sajnálatos ütközést balesetnek.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  4. Nemmondommeg szerint:

    Az első slpári primitív kérdésedre a válasz: Nálunk ez nem szokás.
    Elösször tanulj meg olvasni majd értelmezni. Ez az állati viselkedés jellemez.
    Nem értem miért az állatokra mondják hogy állatok….

  5. Titok szerint:

    Nem is értem,hogy ennek a két embernek miért n nem lehet a valós nevét kitenni! (Nemmondommeg,meg nagyapó) ! Mindenhol névtelenül írogatnak rasszista barmok! Szemtől -szemben kéne meg írni és nem így ahogy ők teszik minden ilyen téma alatt!Nemmondommeg: Nem ehez az esethez kellet volna ez a komment ,mert halál baromság a régebbi luxus merci alá kellett volna ami a Retrokertnél történt pár hónapja! Az bezzeg törölve lett,de miért is??? Elég szomorú ,hogy szerencsétlen családnak van bőven baja ,erre még a sok bunkó embert is elviselni ,főleg nagyapó kommentjét ! Biztos valami nyugdíjas vénember aki ilyenekre ráér! A kívánságom csak annyi a Jó Istenhez,hogy ugyan ezt élje meg 😉 Ja és sorban kapja ezeket a kommenteket!!!Reméljük mindenki jobban van már,a a pici is! Mielőbbi gyógyulást a családnak!

  6. Jojo szerint:

    őreg lolé guszti: Tanulj meg helyesen, értelmesen írni. Mert ha te nem tudsz, mit vársz az unokáidtól?

  7. Mr. Gabee szerint:

    Mielőbbi gyógyulást a családnak

  8. valaki szerint:

    Sajnálatom a gyerekeknek és mielőbbi gyógyulást kívánok!
    Az ütközés után az apa nem a három “sérült” gyerekkel foglakozott, hanem a másik vezetőt kergette. Miért is? Amikor visszaérkezett a baleset helyszínére, akkor a kislányt az ölébe vette, de mivel semmilyen sérülése nem volt, így gyorsan le is tette a földre. A kislány kb.7 éves saját lábán szált ki a autóból, úgy mint a 3-4 éves fiúcska, akinek az orra vérzett. És volt még egy karonülő kisbaba. A kisfiú sírt csak egyedül. Járókelők megálltak, hogy segítsenek az anyukának (köztük egy terhes kismama), de az nem kért a segítségből, illetve egy férfi fogott egy papírzsebkendőt a kisfiú orrához. Mire kiérkezett a mentő (tényleg néztek nagyokat, hogy hol van a 3 sérült kisgyerek,) az anya a 3 gyermekkel nem volt sehol, illetve úgy jöttek vissza a piac felől. Az anya végig az ölében fogta a kisbabát, a mentőhöz futott, utána meg már bicegett. Jött egy gyermekorvosi autó is. Természetesen, mint minden ilyen közúti balesetnél a mentő elvitte a 3 gyermeket az édesanyával (sziréna nélkül, nyugodt tempóban – próbálták volna meg otthagyni 🙁 , feltételezhetően megfigyelésre. Közben megérkezett egy idősebb úr is (talán a nagypapa?), aki nem a “vérző unokái felé vette az irányt”, hanem szitkozódva a másik sofőrt akarta éppen leütni, de szerencsére megérkeztek a rendőrök is.
    Ennyit a balesetben megsérült gyerekekről.
    És csak csendben kérdezem meg: ha a hátam mögött ül 3 gyermek, és látom, hogy egy vadbarom zöld lámpánál be akar fordulni balra, de nekem van elsőbbségem, akkor nem teszek meg mindent, hogy elkerüljem a “vadbarommal” való ütközést? Mondjuk fékezek, elhúzom a kormányt balra. Nem, inkább megyek , mert nekem van elsőbbsége 🙁 🙁

  9. őreg lolé guszti szerint:

    te aranyos nem mondom meg kivagyok és Jojoka ,biztos rokonok vagytok azért vagytok ilyen értelmes senkiháziak ..te sem vagy egy észlény mert a te irásod is hemzseg a helyes irási szabályoktól, minta az én irásom . nem jártam egyetemre csak 8 általánosom van meg 3 szakmám.
    JOJOKA te meg ha ott voltál mért nem segitettél a sérűlteknek és honnan tudod hogy -hogy sérűltek meg ,milyen bajuk eset-belső sérűlések -agyrázkodás sokk stb, talán le kellett volna egymás mellé fektetni a főldre és úgy várni a mentőt. már sejtem hogy ki lehetsz ott álltál karba tett kézzel és jó izzűen beszélgettél egy hozzád hasonló férfivel……….kedves VALAKI neked is űzenem ahogy oda értem egyből a gyerekeket néztem meg és látva a vérző gyerekeket utána kerestem a másik kocsi vezetőjét,igaz elborult az agyam igaz ordibáltam mert sokkolt a látvány,nem tudtam kezelni az indulataimat. ezt neked űzenem te ismeretlen VALAKI a fiam elmondása szerint meg semmit nem tudott tenni nem hogy fékezni, mert hirtelen fordult elé a másik kocsi.azt gondolod hogy nem probálta volna elkerűlni az űtkőzést már kb 15 éve vezet nap mint nap 10 éve étel futár .és még te szolod le a másik embert. naponta vezet a városban 100 kilométereket. azt irtad hogy ott voltál akkor tanuskodj hogy nem tett meg mindent a fiam a baleset elkerűlése véget és kockáztatva a 3 gyerek életét szándékosan bele ment a másik kocsiba. sajnálom hogy ilyen gyagyás emberek laknak csepelen mint a NEM MONDOM MEG KI VAGYOK… JOJOKA….A VALAKI

  10. őreg lolé guszti szerint:

    MR GABEE NAGYON KŐSSZŐNŐM A JÓ KIVÁNSÁGOKAT ÉS A TŐBBI HOZZÁ SZOLÓNAK AKIK AGÓDNAK A GYEREKEK FELÉ.

  11. őreg lolé guszti szerint:

    NAGYAPÓ NEKED IS ŰZENEM HOGY EGY NAGY ZSIROS FEJŰ FASZ LEHETSZ. HOGY MERED AZ UNOKÁIMAT A SZÁDRA VENNI HOGY DŐGŐLNÉ MEG DE MÉG A MAI NAPON. A HELYES IRÁST MEG ANYÁDNAK TANICSD MERT TE BIZTOS EGYETEMI TANÁR VAGY.

  12. őreg lolé guszti szerint:

    KEDVES TITOK KÖSZI AZ ÉRTELMES HOZZÁ SZOLÁSÓDAT..A PICI BABA SÉRŰLT MEG KOMOLYABBAN A SZEME. OPERÁLNI KELL MERT EGY CSONT DARAB LETÖRT ÉS NYOMJA AZ IDEGEKET. A KÉT NAGYOBBAT TALÁN HAZA ENGEDIK A HÉTEN.

  13. őreg lolé guszti szerint:

    MÉG CSAK ANNYIT HOGY A BALESETET OKOZÓ ÚRTÓL ELNÉZÉST KÉRTÜNK A FIAMMAL EGYÜTT OTT A HELY SZINEN AMIÉRT LE TÁMADTUK NINCS HARAG MÁR A SZIVŰNKBE. A STRESSZ MEG A SOKK IDEG AZ ÉLETTŐL , BÁR KIVEL ELŐ FORDULHAT SOSEM TUDHATJA AZ EMBER MILYEN BAJ ÉRI….

  14. Mr. Gabee szerint:

    Kedves Lolé!

    Szeretném, hogy tájékoztasson a gyerekek állapotával kapcsolatosan! Együttérzek Önökkel

  15. Nemmondommeg szerint:

    öreg lolé Guszti !
    Itt senki se szìdta se az anyádat se a gyerekeidet. Senki se tanácsolta hogy feküdj le anyáddal. ( Ezt kifejtettem hogy nem normális dolog ) Senki se kívánta hogy dögölj meg még ma ahogy ezt te tetted. Folyamatosan fenyegetőzől, de én nem is vártam mást. Ha ez a beszélgetés az utcán zajlik valószinű, hogy összeszalad a család és késelés lenne a vége hangos höbőrgés közepette. Volt egy másik baleset pár utcával odébb. Ott nyilvánvalö volt ki volt figyelmetlen: Jobbkezes utca volt. Nem szaladt össze a család nem fenyegtték meg életveszélyesen a figyelmetlen sofőrt, hanem SEGÍTETT NEKI A VÉTLEN sofőr. Tudod miért ? Mert nem félt tőle és ez lenne a normális. A fagyi mindenkinek visszanyal. Nekem, neked , mindenkinek.

  16. valaki szerint:

    öreg lolé guszti
    A beírásod téged minősít!!!!!
    Leírtam az általam látott tényeket és te egyből gyagyásnak minősítesz? Milyen alapon? Ki vagy te? Vagyis tudom mert láttalak, de mégsem minősítettelek egyetlen trágár szóval sem.
    Nahhhh ennyit a kultúráról……..

  17. őreg lolé guszti szerint:

    NEM MONDOM MEG UGYE HOGY TUDSZ TE NORMÁLIS HANGNEMBE IS BESZÉLNI IGY KELET VOLNA KEZDENED A HOZZÁ SZOLÁSÓD ,NEM PEDIG LE TÁMADNI.ÉS HA LEGKÖZELEBB BALESETET LÁTSZ PROBÁLJ MEG SEGITENI A SÉRŰLTEKNEK.ÉS INNEN FOGVA HANYAGOLJUK EGYMÁST..VÉLETLENŰL SEM KÉRDEZTED MEG HOGY -HOGY VANNAK AZ UNOKÁIM DE NEM IS KELL VAN RAJTAD KIVŰL NAGYON SOKK JÓ CSEPELI LAKOS.ÉS HA LEHET MÉG VÉLETLEN SE FED FEL AZ INKOGNITODAT. NE HOGY A SZOMSZÉDAID ELFORDULJANAK TŐLED

  18. őreg lolé guszti szerint:

    MR GABEE KŐSZŐNŐM HOGY ÉRDEKLŐDIK A GYEREKEK ÁLLAPOTA FELŐL, DE CSAK HÉTFŐN MONDANAK TŐBBET AZ ORVOSOK …..KŐSSZŐNETTEL ŐREG LÓLÉ

  19. Lólé öcsi szerint:

    Mindenkinek köszönöm hogy segitett nekem túzoltoknak,mentöknek,rendöröknek,,,aki meg csak nézelödött bàmészkodot annak is…a hozà szóloknak pedig csak anyit hogy az ördög sosem alszik pillanat alatt elém vàgtak úgy hogy még kivédeni nem lehetett

  20. nagyapó szerint:

    Lólé öcsi! Azt írja “ördög sosem alszik pillanat alatt elém vàgtak úgy hogy még kivédeni nem lehetett”. Gondolja, hogy a másik akarattal tört az életére? Télizöld esetén ilyen baleset előfordul. A kép alapján, meg láttam is, még csak totálkár sem volt (Hála Isten), összetört a két kocsi eleje. Akkor miért ez a nagy gyűlölet?
    őreg lolé guszti ! Talán csak nem az olaszliszkai lincselés jutott eszükbe????

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  21. Trix szerint:

    Jól értem a képekből, hogy a Peugeot próbált szabálytalanul befordulni a Széchenyire és “elpofozta” az Opelt?

  22. őreg lolé guszti szerint:

    TRIX IGEN PONTOSAN IGY VOLT.

  23. őreg lolé guszti szerint:

    NAGYAPÓ .- NEM MONDTA SENKI HOGY SZÁNDÉKOSAN KANYARODÓT A FIAM ELÉ -PLÁNE KŐLCSŐN KOCSIVAL ,ÉS AZ KOCSIJA IS KOMOLYAN SÉRŰLT. A FIAMÉ MEG TOTÁL KÁROS LETT AMIVEL DOLGOZNI JÁRT MIVEL ÉTEL FUTÁR. HA CSAK FÉNYKÉPRŐL LÁTTAD AZ ŐSZE TŐRT KOCSIKAT AKKOR TE EGY NAGYON NAGY KÁR SZAKÉRTŐ LEHETSZ .HA KB CSAK 40 KM MENTEK VAGY 30 cal ,ÉS ŰTKŐZIK KÉTT KOCSI OTT MÁR NAGYON NAGY ERŐ HATÁS ÉRI A KOCSIKAT ÉS A BENNE ŰLLÖKET. PROBÁLD KI MAGADON TELJES SEBESSÉGGEL SZALADJ NEKI A FALNAK ÉS LEHET HOGY MENTŐ HELIKOPTER MEGY ÉRTED. A MÁSIK NEKED TUTI HOGY NINCS CSALÁDOD FŐLEG GYEREKEID – UNOKÁID MERT FOGALMAD SINCS MIT ÉL ÁT ILYENKOR EGY SZÜLŐ….
    UGYE MAGADROL PAPOLSZ EZZEL A KOMMONISTA HALADZSA DUMÁVAL SZÉP KIS EMBER LEHETSZ, DE SOKK KOLLÉGÁD UTÁLHAT TÉGED HA EGYÁLTALÁN ALKALMAZ TÉGED VALAKI. ÉS ITT ÉS MOST BEFEJEZTEM VELED A TÁRSALGÁST. TE KIS SZAKÉRTŐ ÉS HA AKAROD NÉZD MEG A HONLAPOMAT HOGY KI IS LEHETEK VALOJÁBAN HOGY ÉLEK A SZÉP CSALÁDOMMAL. 14 ÉVES KOROM ÓTA DOLGOZOM ÉS CSAK A CSALÁDOMNAK ÉLEK.

  24. Rita szerint:

    Senkinek nem kivánom azt amit átéltünk, család…,borzalmas dolog ez,mikor az egész családodat látod sokkos állapotban,tiszta véresen,,,3 kicsi gyerekről beszélünk…hál isten jobban vannak mára a kicsik,bár a 8 hónapos még a sürgösségin van agykoponya törést szenvedett szegénykém,,,hosszú lesz a gyógyulás ,,de megfog gyógyulni!!!!két 5 évesnek itt vagyunk mi a családja és a sokkot elfeledtetjük velük,gyógyulgatnak a drágáim…

  25. admin szerint:

    Jobbulást kívánunk mindenkinek!

  26. nagyapó szerint:

    ” Három gyerek könnyebben megsérült szombaton egy balesetben, amely a XXI. kerületi Táncsics Mihály utca és Széchenyi István utca kereszteződésében történt, ahol két autó ütközött………….. A balesetben megsérült két felnőtt is. Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.
    Lehet tovább fújni, tupírozni!!!!!
    őreg lolé guszti! Ott voltam a balesetnél, magával ellentétben. A csattanásra figyeltem fel. Láttam a kergetődzést (mentés, megdöbbenés helyett).
    1965 óta vezetek – ma is. Több balesetem volt, amiket kultúremberként rendeztünk (egy volt az én hibámból).
    Sok évig foglalkoztam autódiagnosztikával, így van némi gyakorlatom. Ismerem a kocsik energiaelnyelő képességét ütközés esetében. Sőt ismerem azt a fogalmat is, hogy defenzív taktika!
    Apropó! Megvizsgálta mind a három gyermekülést? Mert ha rosszak, akkor az ülések gyártója is felelős.
    A “könnyebben megsérült” gyerekeknek és felnőtteknek gyors javulást!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  27. valaki szerint:

    Azt gondolom, hogy ez az egész baleset kissé túl lett “lihegve”, mondom mindezt úgy, hogy sajnálom a gyerekeket.
    De semmi vér nem volt egy vérző orrocskán kívül, és totálkáros autókról sem beszélhetünk. Azt nem vitatom, hogy a javításig nem lehet dolgozni járni az autóval, de a totálkár nem itt kezdődik.

    öreg lolé!!!! “LEGKÖZELEBB BALESETET LÁTSZ PROBÁLJ MEG SEGITENI ” én meg megkérlek, hogy próbáld meg értelmezni azt amit leírtam, de leírom mégegyszer lassan.
    NEM KÉRT AZ ANYUKA A SEGÍTSÉGBŐL, MERT MINDKÉT NAGYOBBIK GYERMEK ÁLLT A SAJÁT LÁBÁN (csak a kisfiú sírt, akinek az orra vérzett), A KICSIT MEG Ő FOGTA AZ ÖLÉBEN!!!!!
    Bocsásd meg, hogy az apának meg nem segítettem meglincselni a másik sofőrt, tudod ez mifelénk nem szokás.

  28. őreg lólé guszti szerint:

    kedves ismeretlen VALAKI. !!!!! ezt. a túllihegést kívánom hogy te is át éld ,mint az én családom de semmi vér nem volt azt írod. akkor a gyerekek magukat jól szájba verték meg le fejelték a sarkon levő beton kerítést hogy sérülteket játszanak mert kórházba akarnak kerülni.és ki tudja milyen belső sérüléseket okoztak maguknak. a pici baba meg ahogy mondod hogy segitení akartál ép elvolt ájulva, még a mentő kiérkeztéig is és utána is Ő is színészkedett ,de ha majd jobban lesz őt is felelősségre fogom vonni a színészkedésért,, meg hogy sokkot kaptak a nagyobbak. az autórol meg a tűzoltók mondták, hogy totál káros meg az autómentős.
    amúgy meg misem vagyunk állatok , de sajnos így reagáltuk le ezt a fajta helyzetet a fiamat ismerve ő sem ilyen a való életben. ha tudod hogy mit jelent az hogy a családért mindent az első helyen a gyerekek vannak.
    és képzeld el te meg a NAGYAPÓ is jobbulást kívánt a sérülteknek, de aki okozta a balesetet a mai napig nem érdeklődőtt senkiről. pedig meg mondtam a címen neki vagy űzenhetet volna ezen a fórumon .a telefon számát meg nem tudtam elkérni mert olyan stresszbe voltam. azon meg ne csodálkozzál hogy hemzseg a helyes irásí hibáktól a mert 2010 ben 4 hónap alatt 3 strokot kaptam csoda hogy még beszélni tudok meg járni.
    kb napi 20 szem gyógyszert szedek. inen van az idegproblémám.

Itt lehet hozzászólni !