Önhatalmúlag több ponton átírta az MSZP a balos megállapodást

Index

Hgyulaboogee

Csepelen a kórház-bezárásban és a ferencvárosi romák átköltöztetésében erősen érintett Horváth Gyula örülhet a polgármester-jelölésnek, de az Index szerint még itt is viták vannak

Hétfőn a három párt megegyezett, de pénteken már máshogyan emlékeznek rá, hogy pontosan miben is. A budapesti szocialisták több kerületben lecsíptek még maguknak egy kis darabot a pozíciókból: Óbudán egy, Angyalföldön kettő, Zuglóban négy önkormányzati képviselői körzetet vettek vissza az Együtt-PM-től és a DK-tól.

 A kerületekben is mindent elfogadtak? – nem véletlenül kerülte meg négyszer is Kálmán Olga fenti kérdését az ATV-n az Egyenes Beszédben Kunhalmi Ágnes, az MSZP budapesti elnöke. Forrásaink szerint ugyanis a szocialisták pénteken valójában egy másik megállapodásra mondtak igent, mint amiben partnereikkel, a DK-val és az Együtt-PM-mel megegyeztek. Úgyhogy most áll a bál: Gyurcsány pártjában már kiakadtak, de az ellenzéki megállapodás MSZP-s verziójának az Együtt-PM az igazi vesztese. Ők még jobban ki fognak.

Az MSZP budapesti szervezetének pénteken kellett döntenie arról, igent mond-e arra a fővárosi koordinált indulásról szóló megállapodáscsomagra, amiről több héten keresztül tárgyaltak a DK-val és az Együtt-PM-mel. Ennek a csomagnak azonban nem csak Falus Ferenc közös főpolgármester-jelöltsége volt a része, és nem csupán a 16 valamilyen szinten esélyesnek tartott fővárosi kerület polgármesterjelöltjeinek 6-5-5-ös arányú felosztása. A nyilvánosság számára még az előzőeknél is kevésbé izgalmas, a pártoknak azonban igenis érzékeny kérdés volt az, hogyan osztják fel egymás között az egyes kerületekben az önkormányzati képviselői körzeteket.

Márpedig pénteken az MSZP egy olyan konstrukciót fogadott el, mely legalább négy kerületben nem vette figyelembe a másik két párt, főként az Együtt-PM kéréseit.

A szóban forgó engedményeket az MSZP-nek azután kellett volna megtennie, hogy részben azokért cserébe egyezett bele Szigetvári Viktor és Karácsony Gergely abba, hogy a 18. kerületben is szocialista legyen a polgármester-jelölt.

  • III. kerület: Az Együtt-PM abban a hitben állt fel a tárgyalóasztaltól, hogy Óbudán négy körzetben indítanak önkormányzati képviselőt. Ehhez képest pénteken az MSZP arra mondott igent, hogy az Együtt csak hármat kaphat. A negyedik körzetet a szocialisták inkább megtartották maguknak.
  • IX. kerület: A szövetségesi kérés az volt, hogy a Ferencvárosban ne Pál Tibor MSZP-s képviselő legyen a listavezető. Az MSZP mégis Pál Tibort fogadta el.
  • XIII. kerület: Tóth József birodalmában kissé döcögött az alkudozás: a szocialisták a 15 önkormányzati körzetből 15-öt akartak megtartani saját maguknak. Miután május 25-én az MSZP 18%-ot, az Együtt-PM 16-ot, a DK pedig 15-öt ért el Angyalföldön, utóbbiaknak ez annyira nem tetszett. Végül hétfőn abban maradtak, hogy 9-3-3 arányban osztják el a 15 helyet. Pénteken az MSZP viszont már egy 11-2-2-es felosztásra mondott igent.
  • XIV. kerület: 8-4-2-1 volt még a közösen elfogadott aránya az önkormányzati képviselői körzetek szétosztásának hétfőn (az utolsó helyet egy független képviselőnek szánják), ebből a pénteki budapesti MSZP-gyűlés végére 12-1-1-1 lett.

Az Index úgy tudja, hogy a fentieken kívül a Csepelre vonatkozó megállapodással sincs minden rendben.

Szocialista forrásaink azzal magyarázzák ezt a kis „eltérést″, hogy állításuk szerint nem volt semmiféle írásos egyezség a tárgyalások végén. Sőt, ők úgy álltak fel az asztaltól, hogy az Együttnek és a DK-nak is megmondták,

az egy dolog, hogy a pártok vezetői mire jutottak, de utána az MSZP-ben kerületi szinten lesz még munka az egyezség az elfogadtatásával.

Egy fővárosi MSZP-s politikus ehhez még azt is hozzátette, ők egy plusz engedményt is tettek az Együttnek, amikor – miután rájöttek, hogy Falus Ferenc formálisan mégsem lehet teljesen közös jelölt – belementek abba, hogy a főpolgármesteri indulójuk mellett csak az Együtt-PM logója szerepeljen.

A III. kerületre vonatkozó egyezség átírását pedig egy másik szocialista politikus azzal magyarázta, hogy Óbudán azért van vitájuk az Együtt-PM-mel, mert Szigetvári Viktor javaslata szerint a 16 körzetből az Együtt-PM 4, az MSZP és a DK 3-3 helyen indít koordináltan jelöltet – miközben az óbudai MSZP az egyik legnépesebb kerületi szervezet, és a párt jelöltje nyerte tavasszal az egyéni mandátumot.

A helyi szocialisták úgy érzik, ha már kénytelen-kelletlen bele kellett egyezniük egy Együtt-PM-es polgármesterjelöltbe, kompenzálni kell őket Szigetváriék rovására még egy egyéni képviselői körzettel. Amennyiben pedig az Együtt ezt nem fogadja el, úgy borul minden: a MSZP az összes óbudai körzetben rajthoz áll, és elindítják saját polgármesterjelöltként Simonka Csabát.

Forrás: Index

47 hozzászólás “Önhatalmúlag több ponton átírta az MSZP a balos megállapodást” bejegyzésre

  1. Olvasó szerint:

    Úgy látom ez a krapek nem csak kórházbezárásban meg cigányimportban jeleskedik, de önégetésben is űberalles. Gratulálak ennek a f…kalapnak, gondolom több ezer hasonló idióta fog rá szavazni, csak mert mszpés póló lesz rajta.

  2. szigetország szerint:

    Hát körülbelül erre lehet számítani… Egy bedrogozott, alkoholista, komoly bűnözői múlttal rendelkező, cigányokat deportáló, rasszista, és nem mellesleg végtelenül cinikus MSZP, DK banda vezetné a kerületet.

    Ugye, senki nem felejtette el, hogy az MSZP és a DK volt az Csepelen, amely nem tüntetőleg nem jelent meg a csepeli holokauszt központ átadásán?

  3. grün szerint:

    szigetország!
    A “cigány”-t kihagytad a holokauszt elől!
    Öregszünk, hülyülünk?! 😛 😀

  4. GONDOLKODÓ! szerint:

    Valaki(k) nagyon hiányoznak e “táncból,” degeneráltak?

  5. Lovas szerint:

    Melyik ezek közül az idióták közül a jelölt?

  6. GONDOLKODÓ! szerint:

    Mint ha csak azt az idióta…………látnám. Nagy veszteség ez a idióta, bohócoknak, hogy lekésett a felvételről. Általa még jobban süllyedhetett volna a színvonal.

  7. Laja szerint:

    Lovas! A terrorista-szemüveges, pókhasú.

  8. Gordon szerint:

    A kislány meg közben elbújik a stand mögött szégyenében.
    Figyeljétek csak! 🙂
    A gyereknek több esze van…

  9. Bugi szerint:

    Szerintem a kislány már tudta, hogy a pókhasú elvtársbácsi ellenzi, hogy a Szent Imre téri játszóteret felújítsa a Fidesz. Lehet, hogy ő is Fidesz-szavazó lesz, ha megnő 😉

  10. grün szerint:

    Bugi!
    Mellé trafáltál!
    Az elvtárs bácsi nem a meglévő jáccótér felújítását ellenzi, hanem a helyette építendő újat!
    Miért kell lebontani a még működőt?! Vagy öt év alatt karbantartás hiányában leamortizálódott, mint annyi minden Csepelen?! 😛 😀
    “A gyereknek több esze van…”
    A tiédnél biztos! 😀

  11. Bugi szerint:

    Akkor egyről beszélünk: elvtársbácsi nem akarja, hogy a gyerekeknek jobb legyen. Ugyanis a régi játszótér játékai átkerülnek a többi csepeli játszótérre. Tehát nem vész el semmi, viszont gazdagodik az összes csepeli játszótér.

    Elvtársbácsi ezt persze megakadályozná, talán azért, mert az elvtársbácsik általában jobban szeretnek lopni mint építeni.

  12. Gordon szerint:

    “Miért kell lebontani a még működőt?! Vagy öt év alatt karbantartás hiányában leamortizálódott, mint annyi minden Csepelen?!”

    Grün nem lát a gyűlölettől (vak gyűlöletnek hívják az olyan viselkedést, amit ő művel).
    Százszor el lett már mondva, hogy a régi játszótér elemei Csepel más pontján lesznek hasznosítva, míg az uniós pénzből teljesen új Szent Imre téri játszótér lesz.

    Horváth Gyulusnak szerintem ideje lenne magába szállni és a 18 millió forintos jutalmát is visszaadhatná Csepelnek. Mert nem dolgozott meg érte – bár Gyula etáns már a Gyárba se dolgozni, hanem politizálni ment be.

  13. nagyapó szerint:

    Az eetásak már ilyenek. A zúj főtitkár et. Tóbiás, évek óta jogtalanul vette fel a költségtérítést.Na és.
    A Nyakó házaspár “külön” autóban utazott Pestre, ugyanis a házaspár mindkét tagja felvette a költségtérítést (ugyanez Németországban a képviselő házaspár azonnal visszafizette az erkölcstelenül felvett pénzt). Na és.
    Szenteczky et. csepeli lakása és csepeli munkahelye között Záhonyban tankolt. Na és. Ebbe a sorba simán befér Horváth et.18 milkója. Na és.
    Stb.
    .
    .
    .
    .
    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  14. grün szerint:

    Röfike!

    “Teljesen új zöldfelületet alakítanak ki, a meglévő aszfalt burkolatokat térkő burkolatokra cserélik, korszerű automata öntözőrendszert és szökőkutat építenek ki, fejlesztik a közvilágítást, a jelenlegi játszóteret elbontják és új az Európai Unió szabványainak megfelelő játékelemeket helyeznek ki, felújítják az utcabútorokat továbbá új padokat, és hulladékgyűjtőket helyeznek el a téren. A kivitelezés alkalmával elbontott jó állapotú utcabútorokat és játszótéri elemeket a kerület különböző részein helyezik majd ki.”
    .
    Erősen hasonlít az amerikai milliárdoshoz aki azért vesz másik autót mert a régi nem megy az új barátnője hajszínéhez!
    Cifra nyomorúság! 😛 😀

  15. grün szerint:

    Öreg Pöcs!
    Ne felejtsd el mindig hozzátenni, hogy a zakkori törvények szerint jogosan! 😛 😛

  16. szigetország szerint:

    Csepel szégyenei a képen… A bukott baloldal. A 18 milliós jutalmat felvevő maffiózóval az élen.

  17. grün szerint:

    szigetország!
    Úgy érted legügyesebb emberei, akik számtalan gyanúsítás és vád ellenére egyetlen értékelhető elmarasztalást sem sikerült realizálni?!
    Ilyen becsületes embereké a jövő! 😛 😀

  18. nagyapó szerint:

    Idióta Dr. grün t.t.! Al Capone is becsületes ember volt, csak adócsalásért tudták elkapni.
    Milyen boldogan élt volna a maffiabaloldal kebelében.

    A játszótér gyermekeinket/unokáinkat szolgálja. Ilyenekre kell költeni a közös pénzt. Azon lehet vitatkozni, hogy játszótér, sportcsarnok. ravatalozó legyen, csak a pénz ellopása erkölcstelen (l. 18 millió).

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  19. Doki szerint:

    Ez a táncikáló kép… 😀 😀 😀 Nem hittem volna, hogy ma még feldob valami, de ez a “szuper” produkció most kellően megmosolyogtatott. 😀

  20. szigetország szerint:

    grün írta: “számtalan gyanúsítás és vád ellenére”

    Tévedsz! Szentecky és Horváth Gyula elmarasztalása megtörtént, noha a java még hátravan.

    1. Mind a ketten megbuktak 4 éve a választáson.
    2. Szenteckyről már kiderült a bíróságon, hogy az ügyvédeinek közpénzből fizetett
    3. Horváth Gyulusnál pedig tény, hogy 18 milliót felmarkolt jutalomként a semmire, amiért egy jóérzésű ember elmarasztalja.
    4. Szentecky? Soroljam?!

  21. Balos szerint:

    A képet elnézve ez a sok féleszű maga táncolt a felvétel kedvéért. Én nem tudom, hogy Ábel mivel vette erre rá őket, de hogy teljesen elment a maradék eszük is, az biztos.

  22. grün szerint:

    szigetország!
    És ezen súlyos ítéletek után legalább egy közügyektől való eltiltást sem kaptak?!
    Joggal gondolják, hogy kinyalhatod a sejhajukat a piac túrós-standjánál hetipiacon!
    “A java még hátra van?!”
    Rettenetesen megijesztetted őket! 😛 😀

  23. szevenszi szerint:

    Szigetország!
    Igyekszem a Te stílusodban reagálni egy felvetésedre. A Csepeli Cigány Holocauszt ünnepség hivatalos állami ünnepség volt. Csak és kizárólag személyre szóló meghívóval léphettek be. Áder úr is jelen volt, ezért zárták le fél Királyerdőt és Csepelt. Az általad hiányolt személyek nem kerültek fel a meghívottak listájára, ezért meghívót sem kaphattak. A meghívottak csepeli körét a csepeli polgármester famulusai állították össze.
    Tehát röviden, segg hülye vagy! 😀

  24. grün szerint:

    szigetország!
    “Ugye, senki nem felejtette el, hogy az MSZP és a DK volt az Csepelen, amely nem tüntetőleg nem jelent meg a csepeli holokauszt központ átadásán?”
    A logika szerint a tagadás tagadása valaminek a megerősítése!
    Most akkor megjelent vagy nem jelent?!
    Vagy csak megint hülyeséget írtál szokásod szerint?! 😛 😀

  25. GONDOLKODÓ! szerint:

    Egy kis frissítő a liberalizmus fővárosából Londonból.
    Palackban lévő ún. kéjgázt, nevezik nevettető gáznak is, használnak a fiatalok, különböző örömök beindítására, “felturbózására.” E kéjgáznak használata rohamosan terjed főként a fiatalok körében is. Na tessék! Aki arra téved akár ki próbálhatja, akár hozhat magának is.

  26. felix szerint:

    Szigetország.
    Akkor ugye Németh Szilárd elmarasztalása is megtörtént.

    Tévedsz! Szentecky és Horváth Gyula elmarasztalása megtörtént, noha a java még hátravan.

    1. Mind a ketten megbuktak 4 éve a választáson.
    2. Szenteckyről már kiderült a bíróságon, hogy az ügyvédeinek közpénzből fizetett
    3. Horváth Gyulusnál pedig tény, hogy 18 milliót felmarkolt jutalomként a semmire, amiért egy jóérzésű ember elmarasztalja.
    4. Szentecky? Soroljam?!

  27. felix szerint:

    Ezek szerint vannak kevésbé csepeli gyermekek is.
    Az Ő számukra bontják el a még használhatót.
    Ingyen van a pénz lehet szórni.
    Ja és az EU. menjen a fenébe.

  28. felix szerint:

    Kimaradt.
    A kivitelezés alkalmával elbontott jó állapotú utcabútorokat és játszótéri elemeket a kerület különböző részein helyezik majd ki.”

  29. GONDOLKODÓ! szerint:

    “Ezek szerint vannak kevésbé csepeli gyermekek is.” 20:11
    Az agyoniskolázottnak, csűrt és csavart zseniális “magyar megfogalmazása.” Cipolla módon.

  30. felix szerint:

    Figyelj nagyon Etikus vagy gondolkodó.
    /mert néha Te is elfelejted, hogy melyik vagy éppen/

    Bugi szerint:
    2014. augusztus 09., szombat – 14:20
    Akkor egyről beszélünk: elvtársbácsi nem akarja, hogy a gyerekeknek jobb legyen. Ugyanis a régi játszótér játékai átkerülnek a többi csepeli játszótérre. Tehát nem vész el semmi, viszont gazdagodik az összes csepeli játszótér.
    Így már érted.
    A memóriád kevés, de segítek.
    Veled ellentétben én értelmezését tudom adni annak amit leírok.
    Ezt várnám el tőled is, de hiába.

  31. felix szerint:

    Még egy kis segítség, de összeraknod már egyedül kell.

    Gordon szerint:
    2014. augusztus 09., szombat – 14:42
    “Miért kell lebontani a még működőt?! Vagy öt év alatt karbantartás hiányában leamortizálódott, mint annyi minden Csepelen?!”

  32. szigetország szerint:

    grün!

    Megint hazudsz, de egye fene…. Emlékeztetőül mégis, mert hátha valaki nem tudja: az Mszp jelöltjei megbuktak 4 éve, tehát a csepeli közügyeket csak erősen korlátozottan befolyásolhatták. Sajnálom, de bizony ez is a közügyektől való eltiltás egyik formája — a nép döntése alapján.

    Szevenszi!

    A tény tény marad: a csepeli baloldalnak nevezett alakzat vezérfigurái nem vettek részt a csepeli roma holokauszt központ avatásán. Ez szégyen! Ugyanakkor az ünnepségen voltak olyanok, akik valamilyen formában kötődnek a szociáldemokráciához. Nem mentségeket kerestek a távolmaradásukra, hanem csendben lerótták kegyeletüket. Tisztelet nekik!

  33. szevenszi szerint:

    Szigetország!
    Nem tudod értelmezni amit olvasol! Továbbra is csak a népszerű mondást tudom idézni számodra. Asshole! Ha nem tudod majd lefordítom neked! 😀

  34. GONDOLKODÓ! szerint:

    Más!!!???
    Külföld :: 2014-08-04. 11:30
    2277-es számú törvénytervezet: a USA háborút akar Oroszországgal
    Dr. Paul Craig Roberts, az ismert közgazdász és publicista, Reagan elnök államtitkára kijelentette honlapján, hogy az Egyesült Államok kormánya bármi áron háborút akar Oroszországgal.
    A világ több vezető lapjában publikáló, több kitüntetés, többek között a Francia Becsületrend tulajdonosa írásában kijelenti, hogy Oroszországnak annektálni kell a Luganszki és Donyecki Népi Demokratikus Köztársaságokat, még mielőtt az Egyesült Államok szenátusa soron következő ülésén elfogadja 2277-es számú törvényt. E törvény Ukrajnát az USA katonai szövetségesévé deklarálná, független attól, hogy Ukrajna ma még nem tagja a NATO-nak.
    Dr. Paul Craig Roberts
    Ezidáig Putyin elnök közvetlenül nem avatkozott a konfliktusba, ám a késlekedés végzetes lehet, és Washinton további provokációi egy nem is igazán titkolt célt kívánnak siettetni. Európának és Moszkvának tekintettel kell lenni arra, hogy valójában mi rejlik a hangos és álnok USA-propagandahadjárat és a szankciókat erőltető javaslatok mögött. A szándékok sokkal komolyabbak és rosszabb perspektívát mutatnak, mint azt az orosz és európai politikusok el tudnák képzelni. A NATO európai erőinek jelenlegi főparancsnokának, Philip Mark Breedlove-nak ama kijelentése, amennyiben az USA szenátusa által elfogadásra kerül a 2277-es számú törvény, ez nyilvánvaló háborút jelent Oroszországgal.
    Philip Mark Breedlove
    Ma még Európa naivan azt képzeli, hogy erre nem kerül sor, és nem látja be, hogy egy kiterjedt és átfogó háború Oroszországgal elsősorban Európa vesztét jelenti. A Fehér Ház ugyanis elfáradt már európai szövetségeseinek „totyogásától” és dűlőre akarja vinni a kérdést, hiszen a tervezett törvény is ezt takarja: „Az orosz agresszió megakadályozása 2014. évben”.
    Irak, Líbia és Szíria után az USA politikusai számára világossá vált, hogy nem tervezhetik akcióikat olyan nyilvánvaló hazugságokra, mint Colin Powell egykori hadügyminiszer „fiolalengetése” az ENSZ Biztonsági Tanácsának közgyűlésén, amely Szaddám Huszein megbuktatásához adott “bizonyítékot”. AzEgyesült Államok bármi áron bele kívánja rántani Európát egy véres háborúba Oroszország ellen, aminek következményeként a legyengült és háborúviselt öreg kontinens és az oroszok kénytelen lesznek elfogadni egy új megmentő „Marshall-tervet”, amely az USA előtt megnyitná a világuralom valódi kapuját. Hollywood is készülhet az újabb győzedelmes filmek forgatására.
    Forrás: http://www.paulcraigroberts.org
    A 2277-es számú törvénytervezet letölthető az Egyesült Államok kongresszusának hivatalos oldaláról ide kattintva. (Jelenleg ez a legtöbbször megtekintett dokumentum a törvényhozás weboldalán.)
    Udo Winter, Berlin

  35. grün szerint:

    szigetország!
    “Megint hazudsz, de egye fene…. ”
    .
    Kérdőjellel a végén (?) nem lehet hazudni!
    Azt csak a Hozzád hasonló “segglyuk”-ak tudják megcsinálni, amikor szájnak képzelik magukat és a kiömlő szart igaznak!
    Finomabban nem tudom elmagyarázni, le kellett ereszkednem a szintedre!:P 😛 😀

  36. GONDOLKODÓ! szerint:

    Az idióta féleszű ilyenekhez nem tud írni (7:46) a mindentudó, magát polihisztornak képzelő. Hogyan is tudna, amikor önkontrollal sem rendelkezik. Fogalma sincsen mekkora veszély leselkedik az emberiségre. Vajon kik gerjesztik ezt is a világon?
    Majd másoktól elcsen néhány idevágó szót, és az saját képére formálva, ontja az őrültségeit.

  37. felix szerint:

    Hogy lehetnék én polihisztor, amikor te dudsz mindent?
    Mesélj te eszelős,.

  38. GONDOLKODÓ! szerint:

    “felix szerint:
    2014. augusztus 10., vasárnap – 15:56”

    Majd másoktól elcsen néhány idevágó szót, és az saját képére formálva, ontja az őrültségeit. 12:29

    “Hogy lehetnék én polihisztor, amikor te dudsz mindent?”
    Nézzétek az “eszelőst”=dudsz? (magyarban ilyet én nem ismerek, csak a kontroll nélküli féleszű)
    “polihisztor……amikor…..” (már ismét lopott, csűri, csavarja Cipolla és Heródes)

    “Majd másoktól elcsen néhány idevágó szót, és az saját képére formálva, ontja az őrültségeit.” 12:29-ben
    Ugye írtam, a tolvaj az tolvaj, ezt tanulta az mszmp-ben és a sok szervezetben, de minden honnan kitessékelték, most a DK-ban kezdi megismertetni magát, vajon mikor tessékelik ki onnét is? Amikor megismerik, hogy kicsoda!

  39. felix szerint:

    Figyelj Gondolkodóetikus.
    Veled ellentétben én jelzem, hogy mire válaszolok.
    Ha te polihisztort írzs, akkor a válaszomban az bizony benne van.
    Nem teszek úgy mint te.
    Nem térek ki a válaszadás elől.
    Te is ezt tennéd, ha tisztességes magyar ember lennél.

  40. GONDOLKODÓ! szerint:

    felix szerint:
    2014. augusztus 10., vasárnap – 18:28
    “Ha te polihisztort írzs,”
    a polihisztor Heródes, Cipolla új és egyre több újabb kifejezésekkel lepi meg a publikumot.

    “S mégis, magyarnak számkivetve,
    lelkem sikoltva megriad –
    édes Hazám, fogadj szívedbe,”

  41. nagyapó szerint:

    Szóval eetásak,mi van Tóbiás 50, Horváth 18, Varjú 1.5 milliójával? Ellopták, pont?
    Mennyi lélegeztetőgépet….!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  42. felix szerint:

    Na végre elérted a valódi szintedet.
    Ovoda nagycsoport.
    Mond legalább szobatiszta vagy.
    Tanulmányozd egy kicsit a net etikettet, elírás, helyesírás tekintetében.
    Előre szólok, hogy paraszt leszel a végére, bár te úgy is kezded.

  43. GONDOLKODÓ! szerint:

    Vátesznek tökéletesen igaza veled kapcsolatban. Napról napra bizonyítod, hogy Heródes egyik utóda vagy, és Cipollát személyesíted meg, az ő módján hazudozol mindenről, mindenkinek. Zülleszted a társadalmat, Csepel Tisztességes polgárait.

  44. felix szerint:

    Még egyszer utoljára.
    Goddolkodóetikus.
    Az a baj veled, hogy apád úgy művelt téged mint a konyhaketjét.Beléd vágta a kapát és azt hitta, hogy ennyi elég.
    Amikor először tetted be a Heródesről szóló idézetet, én adtam egy linket neked Herodesről, amiből most nekem kezdtél magyarázni. Megjegyezted de nem értettél meg semmit, mert a kapa hazavágta az agyadat.
    Két közös vonása van Herodesnek és Chipollának, a hatalom és a gonoszság. Az egyiknek a fizikai lét, a másiknak a tudat felett van hatalma. Kezded érteni?
    A “Herodesek köztünk vannak, nem a kisemberekről szól, olyanokról mint én, hanam a hatalmasokról. Mivel nekem sem fizikai sem tudati hatalmam nincs, nem marad más hátra mint, hogy egy olvasott,de még is műveletlen bonkónak nevezzelek. Ezen a te rólam alkotott véleményed sem változtat, ezért a társalgást befejeztem veled.
    Pá kis aranyos pá…..

  45. felix szerint:

    Az “aranyos” szándékos.

  46. GONDOLKODÓ! szerint:

    Andrássy úton és a zártkörű klubodban mondjad, akikkel “szórakozni” jársz.

  47. GONDOLKODÓ! szerint:

    A hozzád illő “értelmi fejtegetésedből” nem kevesebbet mint leglényegesebbet, a kiutat, ahhoz vezető megoldást hagytad ki. Ezen viszont nem csodálkozom, mert még most sem érted a lényegét. Miért nem? Azért, mert hiányzik az az értelem is belőled, ami az önkontrollodat “vezérli.” Ennél fogva nem tudsz magadra ismerni, hogy valójában mindkettőt megtestesítheti a saját személyed. Olvasgasd még, de a könyvet javaslom, mint sem a kivonatos szemelvényeket!

Itt lehet hozzászólni !