Bezárta kapuit az Ady Endre úti SPAR

Csepel.info, Mr. Gabee

Bezárta kapuit az Ady Endre úti SPAR

2014. július 13-án határozatlan időre bezárta kapuit a Kossuth Lajos utca – Ady Endre út kereszteződésében található Spar élelmiszer-hálózat egyik boltja – értesítette lapunkat Mr. Gabee.

Oldalunk külső szerkesztőjének információi szerint a bolt vezetése a bezárást átalakítással indokolta, de ahogy a képen is látszik, teljes mértékben kiürítették az egész boltot. Lehetséges, hogy egy másik hálózat nyit üzletet a régi helyén. Nem ez lenne az első olyan épület, melyben egy másik hálózat nyitott üzletet. Akinek bővebb információi vannak az esettel kapcsolatosan, írja meg a fórumba.

Új cikkünk a témában:

Teljesen megújul: ezért zárt be az Ady Endre úti Spar

5 hozzászólás “Bezárta kapuit az Ady Endre úti SPAR” bejegyzésre

  1. Nagyréti Gyula szerint:

    Üvözletem:
    Lehet,hogy CBA vagy, Lidl vagy Aldi lesz az épületben.
    Általában ez a népszerü mostanában!
    Tisztelettel:Gyula.
    További jó munkát a Hírblognak.

  2. Erika szerint:

    Nem lesz más üzletlánc.Átalakítják….Frissen sütütt pékárú,új húspult lesz…Szeptember 11-én nyítnak!!!

  3. Farkas szerint:

    Nem értem, mért kell olyanokat leírni amiről nincs infó. Nem kell találgatni, hogy esetleg más lesz belőle. Utána kell járni mielőtt bármiről írunk valamit. Bezárták igen mert teljes átalakításon megy keresztül. Húspult frissen sült pékáru stb lesz benne. Persze hogy teljesen kiürítették mivel át kell az egészet építeni. Pultok helyét kialakítani, pékséget felszerelni kialakítani és a többi. Kedves szerkesztők! Mielőtt bármit leírnak járjanak pontosan utána mert így terjednek a hamis hírek és a sok kacsa. Megtévesztő. Ha jól emlékszem a múltkor nem voltak hajlandóak írni semmit a gyermekrablásról, mert nem volt pontos infó róla. Akkor ilyenekről se írjunk találgatásokat. És mielőtt megjelenik az a cikk, hogy kirúgták az alkalmazottakat szólok, hogy nem! szabadságon vannak és amint megnyit újra jönnek dolgozni. Köszönöm!
    épp most · Tetszik

  4. Eszti szerint:

    Pont ez a gyerekrablásos téma jutott eszembe nekem is! Az akkori kifogásokat cáfolták meg!!! Igazából az ember mar nem is tudja mit higgyen el…. Szomorú!!!!

  5. Mr. Gabee szerint:

    A szerkesztőség nevében nagyon köszönöm az információkat!

    Nagyréti Gyula: Lidl nehezen hittem volna, mivel 100 méterrel arrébb van LIDL. ALDI van már Csepelen, amúgy osztom véleményét!

    Erika: Köszönöm a tájékoztatást:)

Itt lehet hozzászólni !