Csepeli bandavezér a budapesti MSZP elnökségében

Csepel.info

Szenteczky Jánost, a csepeli MSZP újraválasztott elnökét ismét a budapesti MSZP elnökségének tagjává választották – értesült a Csepel.info.

Az országgyűlési majd az EP-választáson elért katasztrofális eredmény után a megújulás jegyében tartottak tisztújítást az MSZP helyi és megyei szervezetei. A baranyai MSZP-t eddig Puch László volt országgyűlési képviselő és MSZP-pártpénztárnok vezette. A tisztújítás eredményeként a megyei szervezetet a jövőben nem más vezeti, mint: Puch László. A baranyai MSZP megújulása előtt nem sokkal az erzsébetvárosi szocialisták újultak meg, ők Hunvald Györgyöt választották régi-új vezetőjüknek. Hunvald azóta le is mondott, miután egyik bűnügyében börtönbüntetésre ítélték. A csepeli szocialisták is a közelmúltban újultak meg. Csepelen Szenteczky János pártelnököt Szenteczky János pártelnök váltotta: az új pártvezetésről lapunk itt számolt be. Csütörtökön a fővárosi MSZP újult meg, ahol Szenteczky János ismét elnökségi tag lett – csakúgy, mint korábban.

A budapesti MSZP elnöke Kunhalmi Ágnes lett. Dr. Trippon Norbert ügyvezető alelnök, Dr. Józsa István és Szenteczky János alelnökök lettek. Elnökségi tagok lettek: Gajda Péter, Hidasi Gábor, Kiss László, Kopcsákné Kőváry Györgyi, Lukoczki Károly, Móricz Eszter, Pál Tibor, Szaniszló Sándor, Tüttő Kata.

A több bűncselekmény elkövetésével vádolt Szenteczky Jánosról eddig két bírósági ítélet mondta ki, hogy még a magánügyvédeit is közpénzből fizette ki. Pedig lett volna pénze törvényesen is: a csepeli politikus csak jutalmakra és prémiumokra 37 millió forintot kapott a fizetésén felül. A csepeli MSZP elnökhelyettese egyébként a megújulás jegyében ismét Dobák István lett. A csepeli elnökség tagjai: Balogh Ilona, Bosnyák Norbert és Takács Krisztián. Kongresszusi küldött Bóné László, Deminger Zsolt és Szenteczky János, választmányi delegált Ujcz Tibor.

Csepel.info

2 hozzászólás “Csepeli bandavezér a budapesti MSZP elnökségében” bejegyzésre

  1. kirárlyerdei szerint:

    Kamikáze part. 🙂

  2. nagyapó szerint:

    A zMSZP fontolgatja budapesti főpolgármester jelöltnek Ruttner ügyvéd indítását. Még őt sem ítélték el!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

Itt lehet hozzászólni !