Szenteczky egyhangú szavazáson lett az MSZP elnöke

Csepel.info

Dobák István, Szenteczky János és Tóth Mihály volt pártelnök a (hatalom)éhség menetén 2013-ban

Biztosra ment Szenteczky János, a csepeli MSZP régi-új elnöke, amikor kitette az oldalára a pályázatát a pártelnökségre: honlapjának frissítésekor már meg is választották.

A több bűncselekmény elkövetésével vádolt politikus kedden tette közzé, hogy már hétfőn, a pályázatának közzététele előtt megválasztották az MSZP pártszékházaként is működő Csepeli Munkásotthonban. Az MSZP elnökhelyettese ismét Dobák István lett. Az elnökség tagjai lettek továbbá Balogh Ilona, Bosnyák Norbert és Takács Krisztián is. Kongresszusi küldöttnek választották Bóné Lászlót, Deminger Zsoltot és Szenteczky Jánost, valamint választmányi delegáltnak Ujcz Tibort.

7 hozzászólás “Szenteczky egyhangú szavazáson lett az MSZP elnöke” bejegyzésre

  1. Balos szerint:

    Lehet, hogy már megint ő a polgármester-jelölt, de ezt csak holnap közli. Jani, ezt én pont így gondoltam rólad. Túlságosan kiszámítható vagy. De, hogy mekkora gyökérség a közvélemény előtt visszalépni a Horváth Gyula javára , közben meg ellene dolgozni… csak így tovább: a gyökér is akkor szép, ha jó nagyra nő 😉

  2. szigetország szerint:

    No, igen… A gyökerek olyanok, hogy csak a föld alatt, övön alul képesek terpeszkedni. Aztán ott is maradnak, mert a gyökér helye odalent van. Végül ott pusztulnak el, ahová a Jóisten szánta őket.

  3. felix szerint:

    Elvégeztetett.
    Ismét.

  4. MaMumus szerint:

    … hm … azt gondolom, hogy az eddigi kommentelők – (a megjegyzéseik hangneméből ítélve) nem gondolták végig a hozzászólásukat. Ugyanis: a gyökerek tartják a növényeket!

    – egészséges gyökerek nélkül nincsenek egészséges növények 🙂

  5. szigetország szerint:

    Mamumus!

    A gyökér virág nélkül csak gyökér marad…. Ha a gyökér nem szökken szárba és nem terem virágokat, megette a fene. A végén meg elrohad a földben… de trágyának azért jó.

  6. felix szerint:

    A növény nem terem virágot. A virág csak segédeszköz a terméshez.

  7. grün szerint:

    szigetország!
    Minden pártnak megvannak a gyökerei, csak a felvirágzással van egy kis problem! 😛 😀
    https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/1380456_625538460830944_1980507289_n.jpg

Itt lehet hozzászólni !