Droglabort számoltak fel Csepelen – videóval!

Police.hu, Csepel.info

Droglabor20140606

A rendőrség hétfőn délután tartott házkutatást egy csepeli, Károli Gáspár utcai lakásban, ahol egy ötfős társaság – F. András (34), R. Richárd Imre (38), T. Csaba (40), P. Dávid (27) és B.-né H. Katalin (29) – droglabort működtetett.

A nyomozók simítózáras tasakokat, műanyag csöveket, elektromos pipát, fémkanalakat, csöpögtető fiolákat, gumikesztyűket, 109, 2 gramm kábítószergyanús anyagot, valamint 15 darab kézigránát mintájú kábítószergyanús tablettát találtak és foglaltak le, az ügyben eljárás indult.

Május 13-án egy 34 éves drogdíler került rendőrkézre, aki a gyanú szerint egy szakközépiskola tanulóinak árusíthatta a kábítószert. A csepeli lakásában tartott házkutatáskor a rendőrök egy digitális mérleget és 50 gramm száraz növényi törmeléket találtak és foglaltak le.

A Csepelen szolgáló rendőrök számát 2010 óta növeli a kormány illetve az önkormányzat. Egy, a közelmúltban kötött megállapodás alapján két új rendőr fizetését is az önkormányzat állja, míg a Készenléti Rendőrség is időről időre Csepelen teljesít szolgálatot. A közbiztonság erősítését és az autólopások megfékezését szolgálja az a kamerarendszer is, amely Csepel összes be- és kivezető útján kerül elhelyezésre. (Ezek beüzemelése úgy tudjuk jelenleg is tart.) A csepeli önkormányzat 2010 októberében megválasztott vezetése éves szinten kétmilliárd forintot tudott megtakarítani a korrupció-gyanús szerződések felmondásával és a pénzügyek rendezésével. Ebből a pénzből tudta az önkormányzat visszafizetni a kerület közel négymilliárd forintos folyószámla-hitelét, tudta a korábbi többszörösére növelni a közterület-felügyelet létszámát és tudott más fontos fejlesztéseket is elindítani.

Csepel.info

3 hozzászólás “Droglabort számoltak fel Csepelen – videóval!” bejegyzésre

  1. bonifác szerint:

    Még csak ez hiányzott! Érdemes lenne addig “beszélgetni” ezzel az emberi selejttel, amíg
    el nem dalolja honnan szerzi az anyagot, és kik a társai.A hőzöngő “jogvédőK”csemetéit
    pedig ellátni az anyag “ígéretével” .Az iskolákat szorosabb megfigyelés alá vonnám.
    Elkelne egy komoly felvilágosító előadás is. (Ha volt, akkor egy újabb)

  2. ebihal szerint:

    Az utolsó bekezdésnek mi a lófasz köze van a droglaborhoz?

  3. grün szerint:

    ebihal!
    A parlament is egy nagy droglabor!
    Megy az össznépi kábítás, központilag elrendelve! 😛 😀

Itt lehet hozzászólni !