Meghívó – a Nemzeti Összetartozás Napja Csepelen

Csepel.hu

Meghívó - a Nemzeti Összetartozás Napja Csepelen

Tisztelt  Csepeli Polgárok!

Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata tisztelettel meghívja Önöket az 1920-as trianoni békeszerződés aláírásának évfordulójára emlékező rendezvényeire.

A Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából az ünnepi  műsor mellett honosítási ünnepségre is sor kerül.​

Időpont: 2014. június 4., szerda

Program:

8.00 óra – Ökumenikus istentisztelet a  Béke téri templomban

8.30 óra – Ünnepi rendezvény a Béke téri templom mellett felállított színpadon

Forrás: Csepel.hu

12 hozzászólás “Meghívó – a Nemzeti Összetartozás Napja Csepelen” bejegyzésre

  1. nagyapó szerint:

    Kíváncsi vagyok a “baloldal” részéről fognak-e koszorúzni, vagy legalább részt venni! ( remélem egy szoci elfog jönni, aki máskor is eljött).

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  2. nagyapó szerint:

    A nemzeti összetartozás ünneplése mellett nem kellene elgondolkodni azon, hogy Kovács Béla mellé, a vádlottak padjára le kellene ültetni a libás Bajnait????????????

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  3. Pákozdi Józse szerint:

    Nagyapó! Vádlottak padjára azokat kellene ültetni, akik ezt az eseményt ünnepi müsorral ünneplik meg. Bár a fidesz már be bizonyitotta 1990-ben.hogy viszonyul Trianonban törtèntekhez.

    .

  4. nagyapó szerint:

    Pákozdi Józse! Ha igaza van, akkor a Húsvétot sem kell ünnepelni!
    Azonban, ha jól olvasom a meghívó emlékező rendezvényre szól!
    Így a két szélsőségnek is helye van az ünnepségen, emlékezni mindenkinek kell!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  5. Pákozdi Józse szerint:

    Ünnepi rendezvény a Béke téri templom mellett.Szöveg èrtés ennyi év után?

  6. nagyapó szerint:

    Pákozdi Józse! Kellemes Húsvéti Ünnepeket! Ennyi szövegértésből!!!
    Értem én a jobbikos dühöt, ami kinyilvánult áprilisban,de Trianonnál ez nem indokolt.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  7. Doki szerint:

    Kedves Pákozdi József!

    Tudja mi a gondom az Önök pártjával? Az, hogy nem képesek felfogni, hogy a Kárpát-medence nem attól lesz újra egységes, hogy visszakapjuk az elcsatolt területeket, hanem attól, ha az anyaországi és a határon túli magyarok testvéri kezet nyújtanak egymásnak és olyan szorosan fogják egymást, hogy azt soha többé nem lehet szétválasztani. Ezért dolgozik 2010 óta a kormány és ezen a téren komoly eredményeket ért el. Igen, beszélhetünk arról, hogy a kormány lélekben ledöntötte a trianoni gúnyhatárokat azzal, hogy megadta a magyar állampolgárságot és hogy június 4-ét a Nemzeti Összetartozás Napjává tette. Ne felejtsük el 1920. június 4-ét, amikor egy világháborúban és forradalmakban meggyötört, több sebből vérző országba még egyet belerúgtak azzal, hogy területének több 2/3-át, lakosságának pedig több mint felét elszakították, de mutassuk meg, hogy a magyarság egységes, erős nemzet és nem hagyja magára a külhonban élő nemzettestvéreit. Ezt üzeni a Nemzeti Összetartozás Napja, ezt üzeni a kormány. Azt, hogy hiába rajzolták át a történelmi Magyarország határait 1920-ban, de az anyaországi és a határon túli magyarság kézfogása átível minden határon.

    Ezt Önök nem képesek felfogni és igazán szégyellhetik magukat a Jobbik vezetői, amikor az országgyűlési választás után egy az Önökhöz tartozó, vulgáris kifejezéséről ismert híroldalon arról panaszkodtak, hogy a határon túli magyarság nagy része a Fidesz-KDNP listáját támogatta… Önöknek csak az a magyar, aki a Jobbikra szavaz?

  8. Gordon szerint:

    “Nagyapó! Vádlottak padjára azokat kellene ültetni, akik ezt az eseményt ünnepi müsorral ünneplik meg.” – írja a KGBJobbikos Pákozdi.

    Érdekes hozzáállás ez. Szegény lő mindenre, ami “mozog” (hisz bajban van, mert apad a táboruk), de ha tudná értelmezni a leírtakat, akkor rájönne: butaságokat ír.

    Mert:

    Amire emlékezni fognak a megjelentek: “Budapest XXI. Kerület Csepel Önkormányzata tisztelettel meghívja Önöket az 1920-as trianoni békeszerződés aláírásának évfordulójára emlékező rendezvényeire.”

    Amit viszont ünnepelni fognak a megjelentek: “A Nemzeti Összetartozás Napja alkalmából az ünnepi műsor mellett honosítási ünnepségre is sor kerül.​”

    Olvasás!
    Szövegértés!

  9. nagyapó szerint:

    Pákozdi Józse! Doki! Gordon! Remélem holnap találkozunk!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  10. elhallgattatni szerint:

    Mentsétek meg a kárpátaljai magyarságot, ti “gaz”, önmagatokat magyarnak nevező urak!

    ——————

    Kazettás bombákat szórhattak Luganszk főterére a “terorrelhárítók”, megölve az egészségügyi minisztert is

    A kazettás bombák belül több száz kisebb robbanótöltetet tartalmaznak, melyek nagy területen szóródnak szét, és nagy a pusztítóerejük. Az USA hadserege ilyen bombákkal pusztította a vietnami, kambodzsai, a közel-keleti, iraki, szerbiai és libanoni háborúk lakosságát.
    Ezúttal az ukrán harci gépek támadták ilyen eszközökkel tegnap a kelet-ukrajnai Luganszkot. A támadás a város főterén álló Luganszki Népi Köztársaság épülete ellen irányult, de a közelben lévő főtéren is sokakat megölt és megsebesített. Az áldozatok pontos számát még nem tudni bizonyosan, négyen életüket vesztették, közöttük Natalia Arhipova, a frissen alakult köztársaság egészségügyi minisztere, aki tegnapelőtt ünnepelte születésnapját.
    A sebesülteket a városi kórházba szállították, sok közöttük a súlyos sérült. Úgy tudni, Petro Porosenko (Walzman) döntésre akarja vinni a „terrorellenes akciót” június 7-i beiktatásáig.
    (Lifenews.ru nyomán)
    Frissítés: LiveLeak-felvétel a rakétákat kilövő ukrán gépről és az azt követő percekről:
    2. frissítés: videó a kazettás bombák áldozatairól:
    (Az ukránok azt hazudják, hogy egy a felkelők által kilőtt légelhárító rakéta félrement, és az robbant fel. Az EBESZ képviselője már megerősítette a kazettás bomba verziót. E bombák használatát egyébként 8 éve tiltják a nemzetközi egyezmények.)

  11. nagyapó szerint:

    Hiányolom idióta Dr. grün t.t. hozzászólásait. Remélem csak lustaság és nincs egyéb gondja!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop.

  12. Éva szerint:

    Luganszk mióta van Kárpátalján?

Itt lehet hozzászólni !