Így buktatta le gyilkosait Papp László

Döbbenetes fordulatok a csepeli kettős gyilkosságban

Csepel.info

Kettős gyilkosság forgatás 01

Balra lent Kun Tamás a bírósági tárgyaláson, fent az őt játszó színész – jobb oldalon Deme Gábor és az őt alakító színész

A csepeli kettős gyilkosságról szóló tudósításokban eddig az állt, hogy mielőtt Papp Lászlót, a második áldozatot lelőtték, a fiatal tanár a puszta életéért könyörgött. A szörnyű bűncselekményt megörökítő diktafonos hangfelvétel azonban még tartogathat meglepetéseket. Ilyen az is, hogy a fiatal tanár valójában hősiesen viselkedett. Mindent megtett ugyanis azért, hogy a döntő bizonyítékot elrejtse, és ez az egy még sikerült neki. A saját életét nem mentette meg, de a gyilkosait lebuktatta – értesült a Csepel.info.

A valóságban megtörtént események újrajátszásával és interjúkkal kezdődött meg annak a dokumentumfilmnek a forgatása, amelyben rekonstruálják a 2009. január 7-i iskolai kettős gyilkosság körülményeit. A film az emberi motivációkra koncentrál, Géczy Dávid rendezi, és a tervek szerint 2015 elejére készül el. Azonban már a forgatás első napjaiban döbbenetes titkok derültek ki – tudta meg a Csepel.info.

Papp László utolsó másodpercei

A Csepel.info úgy tudja, hogy a forgatás közben, a szakértőkkel folytatott beszélgetések során jöttek rá, hogy Papp László élete utolsó pillanataiban az eddig oly sokszor leírtakkal ellentétben nem esett pánikba. Sőt, még képes volt egy apró, de sorsdöntő mozdulatsorra is.

Koporsok_Csepel_kettos_gyilkossag

A szakértők szerint a hangfelvétel legelején jól hallható, ahogy a fiatal tanár bekapcsolja a diktafont, majd elrejti azt a kardigánja alá, aminek felhúzza a cipzárját. Ugyanilyen a cipzár-hang hallható azonban jóval később is. Ezt röviddel az után hallani, hogy Kun Tamás lelövi Takács Józsefet. A hangfelvétel alapján, a jellegzetes zaj miatt állítják, hogy a fiatal tanár még egyszer a kardigán cipzárjához nyúlt, és felhúzta, hogy ne vehessék észre a diktafont.

Papp Lászlót biztosan sokkolta, ahogyan hidegvérrel agyonlövik előtte a főnökét. Féltette az életét, bizonyára rettegés töltötte el, de az is egyértelművé vált, hogy nem vesztette el a lélekjelenlétét. Pedig őt is csak addig hagyták életben, amíg megszerezték a Deme Gábor elleni feljelentést rejtő táskát. Könyörgött az életéért – ki nem tenné ezt? De élete utolsó pillanataiban, eközben önként vagy önkéntelenül, mégis gondoskodott arról, hogy a gyilkosai lebukjanak. Másodpercekkel a diktafon elrejtése után eldörrent a lövés, amely leterítette, majd az is, ami kioltotta az életét. Ahogy Papp László elesett, a diktafon félig kicsúszott a kardigán alól, de a gyilkosok ezt nem vették észre. Ha nem húzza fel előtte a cipzárt, a szerkezet biztosan láthatóvá vált volna.

Vérengzésre készen

Azt eddig is lehetett tudni, hogy Kun Tamás nem pusztán csőre töltött pisztollyal érkezett az iskolai megbeszélésre: negyven darab lőszert is magával vitt. Az azonban információink szerint szintén csak most kerül nyilvánosságra, hogy a negyven lőszeren kívül is volt nála valami. Egy 12 centiméteres pengéjű maroktőr. Tudni kell, hogy az ilyen tőrök alkalmatlanok a kenyér- vagy szalámivágásra vagy bármilyen hagyományosan késsel végzett munkákra. Ezeket nem lehet semmi másra használni, csak test elleni közelharcra, gyilkos hatású szúrásokra.

Maroktőr

Maroktőr: ez csak gyilkolásra jó

Ha belegondolunk, teljességgel abszurd, hogy valaki egy ekkora fegyverarzenált vigyen magával egy iskolai beszélgetéshez. Egy pisztoly tele tárral, plusz negyven darab lőszer meg még egy maroktőr… Aki ezekkel megy tárgyalni, már a végsőkig elszánt, nem érez más esélyt “megoldani a problémáját”.

Fény derül a legnagyobb titokra?

A Csepel.info úgy tudja, hogy nem csak a fegyverarzenál, de több más jel is arra utal, hogy Deme Gábor és Kun Tamás tudtak arról, hogy nincs több alkalom leszámolni Takács Józseffel. Három nappal korábban már volt erre egy kísérletük, de akkor többen is voltak az iskolában, és visszarettentek. Január 7-én viszont már egyértelműen úgy mentek oda, hogy nem hátrálnak meg, és akkor is megszerzik a Deme Gábor elleni feljelentést, ha az iskola tele lesz, és vérengzésbe torkollik az akció.

Pontosan tudták, hogy Takács József táskájában ott van, ott maradt a bizonyíték Deme sikkasztására, hiszen Papp Lászlót addig életben hagyták, amíg a táskát át nem adta. A táska rejtélye kezdettől fogva sokakat foglalkoztatott: már  Vujity Tvrtko is ezt feszegette egy évekkel ezelőtti Napló adásban, és a Csepel.info is írt a titokzatos harmadik személyről, aki minden bizonnyal tájékoztatta Deme Gábort és Kun Tamást arról, hogy Takács József nem tudott feljelentést tenni, ott van nála az összes bizonyíték, mégpedig bent a táskájában. Ez a személy vagy az önkormányzatból, vagy a rendőrségről, vagy pedig az iskolából értesíthette a gyilkosokat arról, hogy a feljelentés a táskában maradt, a táska pedig Takács Józsefnél van.

A Csepel.info úgy tudja, hogy egy ügyészségi interjú során kiderült: Deme Gábor az önkormányzatból folytatott aznap többször is beszélgetést. A beszélgetéseknek az ismeretlen, önkormányzati személy és Deme Gábor egyaránt kezdeményezői és fogadói voltak.

Csepel.info

21 hozzászólás “Így buktatta le gyilkosait Papp László” bejegyzésre

  1. Bugi szerint:

    Na és ki volt a tégla, Tóth Misi vagy az Orosz Feri?

  2. szigetország szerint:

    Sejthető, ki volt a tégla, hátha ez is kiderül hajszálpontosan.

  3. felix szerint:

    Legalább a táska rejtélye kiderült.
    Nem vezet semmi sötét szál a táskától.

  4. Balos szerint:

    Sötét szál egy se. De két véres igen.

    A Jóskát azért gyilkolhatta meg egy gonosz gömböc, mert az elvtársai több évtizedes barátság után kiszolgáltatták.

    Szenteczkynek más módszerei voltak, mint a gonosz kisgömböcnek. De Szenteczky rosszabb, mint ő. Ezt ne felejtse el senki, én mondom. Az egyik gonosz kisgömböctől sikerült eljutni a másikig. A Jóskát meg közben feláldozták.

    Megérte?

  5. felix szerint:

    Balos.

    Egyszer kifejthetnéd ezt a “Jóskát beáldozták ” elméletedet. Kik és milyen érdek alapján tették ezt?

  6. felix szerint:

    Balos.
    Emlékszel még arra, hogy mit kaptam én a táska kapcsán?
    Nem kéne …….,

  7. Bugi szerint:

    Felix: vagy segg hülye vagy, vagy Csentecki fenekéből nem tudsz kibújni. Szerinted ki volt az, aki elárulta Takács Józsefet?

  8. grün szerint:

    felix!
    Ne biztasd a “balos”-t!
    Még képes lesz vegzálni, hogy Téged érdekel a feláldozás és bizonyítsd be!
    .
    “Bugi” és a “szigetország” talán építkeznek, hogy ők meg téglát keresnek?!
    Irány a TÜZÉP! 😛

  9. grün szerint:

    felix!
    Tessék én szóltam!
    Itt a másik hüje kérdés vagy egy másik hülye hülye kérdése:
    “Szerinted ki volt az, aki elárulta Takács Józsefet?”
    .
    Hadd kérdezzenek úgy okosodnak! 😛

  10. felix szerint:

    grün.
    Tudod baromi nagy volt a szája táska ügyben, most meg egy vállrándítással intézi el az ügyet.
    Egy ilyen ember akarná megújítani a baloldalt?

  11. grün szerint:

    felix!
    A táska-ügyben nem egy “fényszóró” nevűvel volt vitád?!
    Vagy azóta már merül a zakksi, veszített a fényéből és tompított lett “balos” néven?! 😛 😀

  12. felix szerint:

    grün!
    Lehet, hogy igazad van és nálam is merül az aksi.
    Akkor elnézést kell kérnem balostól.

  13. Bugi szerint:

    Elég nyilvánvaló, hogy az MSZP-ből ment ki az információ arról, hogy a szerencsétlen Takács nem tett feljelentést, így aztán még meg lehet akadályozni ebben.

    Na ennyit a csepeli MSZP-ről. Ilyenek. A saját emberükkel tették ezt meg azok, akik évtizedekig barátként viselkedtek a Takáccsal.

  14. felix szerint:

    Bugi!
    Te tényleg ennyire sötét vagy?
    Az lehet, hogy szóltak Benének, hogy beszéljék meg Takival a dolgot, mert még nem tett feljelentést, de ez nem azt jelenti, hogy öljék meg.
    Ne mutasd meg itt is, hogy mekkora bunkó vagy,
    Tudod van ahol annyira leszarnak mindent, hogy esküvői képen szerepeltetik a lopott fát szállító traktort és nem ismerik fel a felismertet.
    Van ahol meg berkeken belül próbálják tartani a balhét./?/

  15. Jeniszej szerint:

    Bugi monya:
    “Felix: vagy segg hülye vagy, vagy Csentecki fenekéből nem tudsz kibújni. Szerinted ki volt az, aki elárulta Takács Józsefet?”

    ))) 😀 (((

  16. Gordon szerint:

    “A Fidesz választ vár Vona Gábor Jobbik-elnöktől arra, hogy miért szerepel az európai parlamenti választási listájuk harmadik helyén a kémgyanúba keveredett Kovács Béla, és miért állnak ki mellette teljes mellszélességgel. Közben fény derült rá, hogy a magyar hatóságok mellett több külföldi kémelhárítás is dolgozott a Jobbik politikusán.”

    http://mno.hu/belfold/hova-futott-kovacs-bela-1227542

  17. grün szerint:

    Kucuka!
    A fityesznek a Jobbik jelöltjeihez annyi köze van mint batyus zsidónak a zÚristenhez!
    Tessék talán hitelt érdemlően bebizonyítani a bűnösségét, ne a pártsajtóból szerezzék a zértesüléseiket és a hombárfejű Szilárdra bízzák! 😛 😛 😛
    Legalább egy bissau-guineai útlevelet tudnának a nevére szerezni!
    Ja, hogy a Simonnak se tudtak?!
    Azt a meccset megnyerték és el lehet felejteni?! 😛 😀

  18. felix szerint:

    Két szerencsétlen.
    Bugi és Jeniszej.
    Agyatok az semmi.
    Mikor és miért léptem ki az MSZP.-ből?
    Már többször leírtam.
    Engem összehozni Szenteczkyvel az ökörség teteje.
    Bugi! Nem te vagyok nem mások nyalásából élek.

  19. felix szerint:

    Na nagyszájúak!

    Bizonyíték hiányában felmentette az MSZP-s Molnár Gyulát és a volt SZDSZ-es Lakos Imrét a Kúria kedden. Az ítélet jogerős.

    Most lehet elnézést kérni, de tőletek ez ……..

  20. felix szerint:

    Buginak.
    Ismétlés a tudás….

    Bugi!
    Te tényleg ennyire sötét vagy?
    Az lehet, hogy szóltak Benének, hogy beszéljék meg Takival a dolgot, mert még nem tett feljelentést, de ez nem azt jelenti, hogy öljék meg.
    Ne mutasd meg itt is, hogy mekkora bunkó vagy,
    Tudod van ahol annyira leszarnak mindent, hogy esküvői képen szerepeltetik a lopott fát szállító traktort és nem ismerik fel a felismertet.
    Van ahol meg berkeken belül próbálják tartani a balhét./?/

Itt lehet hozzászólni !