Evezés: a Győr nyerte a Csepel Kupát

Csepel.hu

Evezés: a Győr nyerte a Csepel Kupát

A tavaszi vízisport szezon egyik fontos állomása az evezősöknél a Csepel Kupa, Jásdi Sándor Emlékverseny. Május harmadik hétvégéjén 18 egyesület sportolói szálltak hajóba a Csepel Evezős Klub versenyén.

Az ország patinás klubjai mind képviseltették magukat a kétnapos programon, ahol az első napon még az időjárás is partnernek bizonyult. A ragyogó napsütésben zsúfolásig megtelt a Gubacsi híd lábánál található evezőstelep és a csepeli önkormányzat által is támogatott megmérettetésen az egyesektől a nyolcasokig több százan álltak rajthoz.

A legkisebbektől egészen az úgynevezett masters kategóriáig majd minden számban magas létszámú beülőt regisztráltak, és a vízparton is sokan szorítottak kedvenceikért. A második napon sajnos továbbállt a napsütés, helyébe hűvös, szeles esős idő érkezett, de szerencsére az sem szegte kedvét sem a sportolóknak, sem a szurkolóknak, így zökkenőmentesen zajlott le az esemény. A díjátadásoknál többek közt Melis Antal olimpiai ezüstérmes, a klub tiszteletbeli elnöke is közreműködött, tovább emelve a program színvonalát. A csepeliek az egyesület múltjához méltóan szinte minden számban az élmezőnyben végeztek, a Csepel Kupát azonban sajnos nem sikerült itthon tartani: nagy csatában a Győr férfi nyolcasa ért előbb a célba, így a Rába-partiak neve kerül majd fel a vándorserlegre.

Forrás: Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !