Evezés: idén is hosszú távon rajtolt a szezon Csepelen

Csepel.hu

Evezés: idén is hosszú távon rajtolt a szezon Csepelen

A rendező Csepel Evezős Klubon kívül húsz egyesület képviseltette magát a ragyogó tavaszi időben rendezett hagyományos, idénynyitó hosszú távú evezős versenyen a Ráckevei (Soroksári)- Duna csepeli szakaszán.

A 6 km-es versenytávra rekordszámú nevezés érkezett, a legkisebbektől a felnőtt válogatottakig bezárólag igen sokan ragadtak lapátot és szép csepeli sikerek is születtek.

A válogatottak számára kötelező részvételt előíró versenyen a csepeli Krpesics Péter a Tisza Evezős Egyletből Vallyon Bencével egy hajóban végzett a 2. helyen, míg a kék-pros klub londoni olimpikonja Széll Domonkos a szegedi Tari Jánossal egy egységet alkotva lett a harmadik. A kormányos négyeseknél a Balázs Jonathán, Nagy Richárd, Lukovics Bálint, László Péter, Barabási Gergely (kormányos) összeállítású csapat két szegedi egységet maga mögé utasítva végzett az élen. Rajtuk kívül Orbán Gergely, a Barabási Richárd-Hatlacki Balázs kettős, a Fehér Anna, Kup Katica, Horváth Dorka, Juhász Adél, Somogyi Alexandra (kormányos) alkotta kormányos négyes, Kabódi Erzsébet, és Szlovák Bence is dobogós helyeken végzett.

Forrás: Csepel.hu

Egy hozzászólás “Evezés: idén is hosszú távon rajtolt a szezon Csepelen” bejegyzésre

  1. nagyapó szerint:

    Gratulálok. Hajrá!
    Remélem a jövőben az evezősök is nagyobb támogatást kapnak.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

Itt lehet hozzászólni !