Orbán Viktor: Egy a tábor, egy a zászló, csak a Fidesz

Egység kell a győzelemhez

MNO

Orbán: Egy a tábor, egy a zászló, csak a Fidesz

Még négy évet kért a választóktól Orbán Viktor miniszterelnök a budapesti Hősök terén elmondott beszédében a Fidesz nagygyűlésén. A kormányfő szerint kormányzásuk alatt elvégeztek mindent, amit lehetett, most következhet „e nagyszerű történet” második fejezete. Hangsúlyozta, hogy ugyan esélyesek a választási győzelemre, de ezt be is kell váltani, amihez egységre van szükség.

Az április 6-i parlamenti választáson még négy évet kérünk – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke a Fidesz–KDNP szombati választási nagygyűlésén Budapesten, a Hősök terén. „Véget ért a kormányzásunk első négy éve. Úgy reméljük, az első négy éve ért véget” – fogalmazott a kormányfő az összegyűlt tömeg előtt. „Ez itt a megfelelő hely, alkalom, amikor egyenesen elmondhatom, hálás vagyok Önöknek. Alkalmat adtak arra, hogy négy évig miniszterelnökként szolgálhattam Önöket és a hazámat. Nincs ennél nagyobb megtiszteltetés, nagyobb küldetés” – fogalmazott a miniszterelnök.

Korszerűvé vált az ország

A kormány átalakította, megújította, „áramvonalasította” Magyarországot, „egy lerobbant, döcögő, defektes járgányból üzembiztos, gyors, merész versenyautót építettünk” – jelentette ki Orbán, aki szerint az ország napról napra erősödik, „újra méltó régi nagy híréhez”, és nagyszerű jövő előtt áll.

A gyűlés helyszínéről, a Hősök teréről szólva felidézte: 25 évvel ezelőtt is „itt kezdődött el minden, ezen a téren kezdődött Magyarország felszabadítása”. A mostani rendezvénynek sem véletlenül a Hősök tere a helyszíne – folytatta –, „a hely szelleme” erőt ad, kötelez, és emlékeztet arra, hogy a 2010 előtti húsz évben amikor végre sikerült előre jutni, mindig megjelentek „a régi elvtársak”, akik az idő kerekét visszafordították a múltba. De „mi, akik ma itt vagyunk, soha nem adtuk fel”, és 2010-ben „csináltunk egy alkotmányos forradalmat”.
„Világgá kiáltottuk: a magyaroknak nem kell többé sem kommunizmus, sem szocializmus. Nem kell többé a baloldal jelmezbálja, amellyel a Kun Bélák már száz éve szórakoztatják Európát” – mondta Orbán.

Elvégeztek mindent, amit lehetett

A miniszterelnök szerint az elmúlt négy évben elvégeztek mindent, amit lehetett, néha úgy érezte, még annál is többet. Kiemelte, amikor majd megírják e négy év „példátlan történetét”, le fogják írni, hogy a magyarok a modern Európában 2010-ben páratlan egységet hoztak létre, bevezették a méltányos közteherviselést, és kiterjesztették azt a bankokra és a multikra is.

– Le fogják írni – folytatta –, hogy csodaszámba ment, amikor a csőd széléről visszarántották az országukat és négy év alatt szolidan növekvő gazdaságot faragtak belőle. Le fogják írni, hogy a magyarok lehetetlen dolgokra vállalkoztak, de végül sikeresen megküzdöttek a „pénzvilág Góliátjaival”, a birodalmi bürokraták hadseregével, és a dunai árhullámmal is – sorolta, majd kitért arra, hogy a magyarok megvédték a munkahelyeiket és azok százezreit teremtették, és kiszabadították magukat „a Nemzetközi Valutaalap segítő öleléséből” is.

Jöhet a második fejezet

A kormányfő emlékeztetett: a magyarok farkasszemet nézve a fél világgal saját nemzeti alkotmányt alkottak, visszatértek a keresztény gyökereikhez és egyesítették a Kárpát-medencében feldarabolt és a világban szétszórt nemzetüket. – Megmutattuk, hogy lehet összefogással és nem csak erőszakkal, vérrel és fegyverrel történelmet írni – jelentette ki, majd hozzátette: most következhet „e nagyszerű történet” második fejezete.

Most azt kellene megmutatni, hogy „amit tettünk, nem egyszerű fellángolás volt”, hanem „romjainkból való feltámadás”. „Most kell és most lehet olyan Magyarországot teremtenünk, amelyik a gyerekeinket (…) különbbé teszi, mint amilyenek mi vagyunk. Aki végigcsinálta az elmúlt négy évet, az tudja, hogy a lehetetlen szót kihúzhatjuk a szótárunkból” – mondta Orbán.

Magyarnak lenni

A kormányfő arról is beszélt, hogy „nekünk, mindannyiunknak van egy közös szenvedélyünk”, amit úgy hívnak: Magyarország. „A Duna és az Ipoly mentén, végig a Kárpátok lábainál, lent a bácskai szőlőhegyek között, a Hargita alján, mindenhol a világnak ebben a sarkában magyarnak lenni bátorságot jelent” – mondta. Szavai szerint magyarnak lenni azt jelenti, hogy „része vagy egy hatalmas és nyílt összeesküvésnek, hogy nem engedjük kiszorítani a magyar szót a magyarlakta falvakból és városokból, az iskolákból és a templomokból”.

Magyarnak lenni azt is jelenti, hogy „sohasem vagy elégedett a kormányoddal, de ha kell, mindig kiállsz érte, mert tudod, hogy a hazádat szempillantás alatt elfoglalják, kifosztják, felprédálják, és még téged is földönfutó szegénylegénnyé tesznek a saját országodban, ha nem áll az ország élén erős nemzeti kormány” – fogalmazott, azzal zárva gondolatmenetét, hogy magyarnak lenni kifogyhatatlan lehetőséget és kiapadhatatlan tehetséget is jelent.

„Az elmúlt négy évben megmutattuk, nem csak szeretünk, de tudunk is magyarok lenni” – jelentette ki.
A miniszterelnök szerint a most véget érő kormányzati ciklusban nagy dolgokat vittek végbe, de ez még csak a kezdet. Az igazán nagy tettek most várnak ránk” – mondta, a feladatok között említve a mindenkinek munkát adó, új magyar gazdaság felépítését, a népességfogyás megállítását és gyarapodásba fordítását, a magyar föld biztonságba helyezését, a biztonságos időskor megadását és a boldogabb nemzedékeket nevelő iskolák megteremtését.

Egység kell a győzelemhez

A nyolc nap múlva esedékes parlamenti választásról úgy vélekedett: bár „a csillagok jól állnak és szépen vannak elrendezve”, a Fidesz-KDNP az esélyes, ám az esélyesség még nem győzelem, azért keményen meg kell dolgozni. „Sohase felejtsétek, hogy az esélyt be is kell váltani, nekünk kell beváltani a következő nyolc nap munkájával”, mert nincs olyan esély, amelyet ne lehetne eljátszani – mondta, emlékeztetve pártja 2002-es választási vereségére.

Orbán Viktor szerint aki megosztja szavazatát, az egységet bont, aki pedig egységet bont, hazardíroz. „Egységben az erő, egy a tábor, egy a zászló! Csak a Fidesz!” – buzdított a pártelnök-miniszterelnök. Mindenki szavazatára szükség van, egyetlen vokson is múlhat – figyelmeztetett. Ne lankadjatok vasárnap estig! Csak a kihirdetett eredmény a biztos! – szólított fel, hozzátéve: ha úgy érzitek majd vasárnap este, hogy mindent kiadtatok magatokból, akkor a győzelem nem marad el, akkor fényes és nagy diadalt fogunk aratni.

„Büszke vagyok arra, hogy több mint 20 éve harcolhatok Önökkel! Büszke vagyok a második rendszerváltásra, a közösen végigdolgozott négy évre és közösen büszkék lehetünk a hazánkra és a magyar emberekre, akik mindezt végigcsinálták. Alig várom, hogy együtt dolgozhassam Önökkel a következő négy évben is” – jelentette ki a kormányfő. „Magasba a zászlókat, fel, győzelemre! Hajrá, Magyarország, hajrá, magyarok!” – zárta mintegy húszperces beszédét.

Orbán Viktor beszéde után Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője az MTI-nek elmondta, köszöni a részvételt annak a mintegy félmillió embernek, aki eljött a Fidesz választási gyűlésére.

„Folytatni kívánjuk-e azt, amit elkezdtünk? Erről szól a választás!”

Joseph Daul óriási megtiszteltetésnek nevezte, hogy meghívást kapott a Fidesz nagygyűlésére a Hősök terére. Az Európai Néppárt elnöke, aki a beszédek sorát nyitotta, kijelentette: a magyarok büszkék lehetnek a kormánypártok teljesítményére. Méltatta Orbán Viktort bátorságáért, amiért Magyarország szabadságára és függetlenségére hívta fel nemzetét 1989-ben. Megdicsérte a kormányt a költségvetési hiány 3 százalék alatt tartásáért és hogy megvédte az országot a baloldal indokolatlan támadásaival szemben. Végezetül jelezte a magyaroknak: „április 6-án lehetőségük lesz arra, hogy megerősítsék a Fidesz és a KDNP politikáját”.

„Olyan élményben van részem, amit az életem végéig biztos nem fogok tudni elfelejteni” – fogalmazott a tömeg láttán a Vajdasági Magyarok Szövetségének elnöke. Pásztor István Orbán Viktor előszónokaként tolmácsolta a határon túli magyarok üzenetét, akiket a meggyőződés és a hit tartott életben. Ezért köszönetet mondott a Fidesz–KDNP-nek és a kormánynak. A bizalmat és az összefogást emelte ki, mint a külhoni és az anyaországi magyarok közti legfontosabb összetartó erőt. „Folytatni kívánjuk-e azt, amit elkezdtünk? Erről szól a választás!” – hangsúlyozta a politikus, és szavazásra biztatta az összes, határokon túl élő honfitársunkat.

Forrás: MNO

35 hozzászólás “Orbán Viktor: Egy a tábor, egy a zászló, csak a Fidesz” bejegyzésre

  1. elhallgattatni szerint:

    vajon, ez az ember tömeg, csak a menet idején egységes?
    Ma holnap, amikor kétes-nemhiábaszületettek fogják sanyargatni tán pont valamely rokonukat vidéken, ott is megjelennek?
    Vagy csak luxus cikké lett az a szó, hogy szabadság, elkárhoztatott az igazság.
    csak a fidesz, s semmi emberség (ugyanez vonatkozik az összes pártra)
    Könnyebb hátradőlni a hazugság ölében.

  2. Vátesz szerint:

    Egy a tábor, egy a zászló, csak a Jobbik!

  3. felix szerint:

    Szerény a fickó.
    Jogállamban 10-20 év között kapna.

  4. Vátesz szerint:

    Szégyenletes hogy Magyarország miniszterelnöke beáll egy pulpitus mögé, amira “Csak a Fidesz ” van írva! Ő csak oda állhatna, amire “Csak Magyarország” van írva!

  5. Jeniszej szerint:

    A Faterom nagyon büszke, miszerint Csepelen az a hír járja, hogy Kis Hazánknak hosszú kihagyás után Mátyás és „Jimmy” halála után ismét van királya tegnap óta.
    Éljen Viktor a király! 😛

  6. großmutter szerint:

    Folytatják amit elkezdtek?

    -Eladják a Magyar termőföldet?
    -Folytatódik a mutyi? Nemzeti italboltokat hoznak létre?
    -Tovább ölik a pénzt a felesleges felzárkóztatásba?
    -Tovább emelik a szabálysértési összeghatárt? (Jelenleg 50.000 forint!!!)
    -Tovább hazudnak a közbiztonság területén (is)?

    Kontrát Károly szerint Miskolcon jelentősen csökkent a bűncselekmények száma, Pintért Sándor szerint Magyarországon rend van!

    Ha ez igaz is lenne, annak lenne köszönhető, hogy -mint fentebb írtam- a már amúgy is magas 20.000 forintról a Fidesz 50.000 forintra emelte a szabálysértési összeghatárt, kedvezve ezzel a bűnözőknek, manipulálva a statisztikai adatokat. De amit állít Kontrát úr az nem igaz, az alábbi táblázat ezt bizonyítja:

    http://kepfeltoltes.hu/140330/miskolc_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

    Tehát elég a hazugságból, elég a bűnözők pártjára állásából, elég az ország kiárulásából, elég a szédítésből!

  7. grün szerint:

    Békemenetesek: “Ez olyan szép, mint egy katolikus zarándokút”
    “Az 50 év feletti korosztálynak a Békemenet maga a csoda, egyikük például egy katolikus zarándokúthoz hasonlította. A menetelők egy része már napokkal előtte készül, lelkileg. Menetelőket kérdeztünk.”
    .
    Egy a pásztor, egy az akol, sok a birka…..! 😛 😀
    .
    http://www.hir24.hu/belfold/2014/03/29/bekemenetesek-ez-olyan-szep-mint-egy-katolikus-zarandokut/

  8. grün szerint:

    “a 2010 előtti húsz évben amikor végre sikerült előre jutni, mindig megjelentek „a régi elvtársak”, akik az idő kerekét visszafordították a múltba. De „mi, akik ma itt vagyunk, soha nem adtuk fel”, és 2010-ben „csináltunk egy alkotmányos forradalmat”
    .
    Néhányan a jelenlegi és régi forradalmi elvtársakból! 😛 😀
    .
    Stumpf István
    Járai Zsigmond
    Matolcsy György
    Martonyi János
    Pintér Sándor
    Boross Péter
    Pozsgay Imre
    Schmitt Pál
    Kerényi Imre
    Mikola István
    Fónagy János
    Varga Mihály
    Deutsch Tamás
    Orbán Viktor
    Kövér László stb. stb.

  9. Vátesz szerint:

    Ha egy kicsit jobbra állt volna az operatőr, már aranykorona lett volna Orbán fején (az aranyozott oszlopfő)! 😀

    Majd akkor mondjátok “Egy az ország!”, ha Magyarország ismét olyan lesz, mint volt!

    “AZ ESŐVÍZ TUDJA, HOL VAN MAGYARORSZÁG HATÁRA.
    RAINWATER KNOWS WHERE THE HUNGARIAN BORDER IS. Copyright Vátesz.”

  10. Doki szerint:

    Vátesz!

    A Jobbik egy nemzeti jelszavak mögé bújt kommunista párt.
    A Jobbik vezetői átvették a MIÉP szellemiségét és jelszavait, közben pedig megosztották a nemzeti oldalt és 4 évig nem egyszer közösen szavazták az MSZP-vel… Ha nem értettek egyet a Fidesszel, akkor legalább tartózkodtak volna a szavazáskor…

  11. Bugi szerint:

    Micsoda hiszti már megint. Vátesz a sértődött, aki nem kapott pénzt valamiért amiért nem is járt, no meg a kommunista elvtársak. Micsoda hisztérikus társaság! 🙂

  12. Sampon korpás hajra szerint:

    Csodálatos és felemelő érzés volt ennyi jóérzésű emberrel együtt lenni a Békemenetben.Komcsik,lumpenek tiétek a pálya,sétáljatok egyet ma délután ,ne csak a fotelből osszátok az észt,ami úgysincs sok nektek.Mutassátok meg ti milyenek vagytok együtt!Szép kis banda lesztek.

  13. Etikus szerint:

    “Mutassátok meg ti milyenek vagytok együtt!Szép kis banda lesztek.”

    Ők leginkább ezt tudják profi módon, megmutatni, ha kell, teli pofával!

    Na tessék! Itt az újabb mszp jogutódbeli ügy.

    A minap írtam, a Józsa féle lakásbérlet kapcsán (5.5milcsi), hogy a választásokig, minden napra jut valami kuriózum, erről a tetű tolvaj bandáról!

    Akkor hibáztak a nagy elméleti ideológusok, amikor ennek a csürhe galád alávaló bandának megteremtették a lehetőségét szervezet égisze alatt a tolvajlásra. Mit ne mondjak, most már mindenki értheti, miért vállalták a jogutódlással is járó mérhetetlen mocskot magukra az utódok, a továbbfolytatók!
    Az életüket ezekre a mindenáron való tolvajlásra, a szenny ami kezükhöz, lelkükhöz (ha van egyáltalán?!) tapad. Mindent vállaltak, továbbfejlesztve azokat, csak az övék maradhassanak a javak.
    Szintén a közelmúltban tette közzé, az egyik frakció vezető, hogy a “kerekasztali vagyonfelosztáskor,” még a fletó is felemelte a hangját, hogy azt nem lehet, mert a társadalom felfog zúdulni! Tetszenek érteni? Akkor még igen csak fiatal KISZ titkár emelte fel a hangját, és ellenezte a mindenáron magukénak osztó társadalmi tulajdonokat.
    Nagy kérdés, akkor ki, kik rontották el később a fiatal fletót is?
    Jogutódlás, minden tekintetben.
    Büszkék lehetnek magukra, mszmp-sek, mszp-sek!!! Tisztelet a kivétel.

  14. pastorius szerint:

    Nem voltam egyiken sem. De. A narancsvonulas fennkolt tevekenyseg. A masik banda? Megindokolnad bovebben is?

  15. Vátesz szerint:

    Doki, te vagy az akit Lódoktornak hívtunk a MIÉP-ben?

    A Jobbik nem alárendeltje a Fidesznek, nem köteles együtt szavazni vele. Én elég régi ember vagyok, így jól emlékszem a szélsőliberális Fideszre, amely 1990. június 4-én kivonult a parlamenti ülésteremből, amikor következett az egyperces néma felállás Trianonra emlékezve. Innentől a Fidesz csinálhatott akármit, nem az én pártom! Színtiszta machiavellizmus hogy rá húsz évre meg Nemzeti Összetartozás ÜNNEPET csinált június 4-éből! Nincs mit ünnepelni Trianon évfordulóin!
    Orbánnak lehetne annyi esze, mint Putyinnak, ki kellene használni az adódó lehetőségeket Magyarország elvesztett területeinek visszaszerzésére! Körülöttünk minden trianoni utódállam felbomlott, átalakult Romániát leszámítva. Hogy lehet az hogy a mi határaink nem változnak?

    Remélem, hogy rövid időn belül ősszedől a judeo-keresztény euro-atlanti birodalom. Úgy jár mint a Római Birodalom, csak most nem a germánok verik szét, hanem a liberális fartúrók.

  16. Doki szerint:

    Vátesz!

    Engem nehezen hívhattatok Lódoktronak, bár nem tudom, hogy ezt a becenevet kire akasztottátok.

    A Jobbik nem köteles a Fidesszel szavazni, ez ideáig rendben is van, de ne a balliberális oldalt erősítse a szavazatával. Talán az MSZP-vel kötelessége szavazni? akkor miért nem tartózkodtak?

    Én meg arra emlékszem mikor Vona Gábor még polgári körösként azt mondta, hogy ami a Fidesztől jobbra van, az sötét massza és antiszemitizmus, amikkel ő nem azonosul.

  17. Vátesz szerint:

    Az egyik tagtársunkat hívtuk annak, aki civilben állatorvos volt.
    Azért kérdeztem, úgy tűnik mintha személyesen is ismernél!

  18. Doki szerint:

    Vátesz!
    Mindenki tudja rólad, hogy te vagy Tarjányi László a MIÉP egykori tagja és hogy 2006-ig az Önkormányzatban bizottsági tag voltál. Sokszor írtál már erről, ahogy a gázár témáról is. Egyébként Lódoktornak nem a 17. kerületi Fenke Ferencet hívtátok?

  19. Doki szerint:

    Egyébként azért vagyok ennyire képben, mert MIÉP szimpatizáns voltam nagyon sokáig (lélekben most is) és amikor Csurka István halála után elkezdétk újjászervezni a pártot, egy jó darabig bíztam benne, hogy szép lassan sikerülni is fog, de amikor összefogtak ezzel a neve sincs Rendszerváltó Kisgazdapárttal és ezzel a gyanús múltú Takács Andrással, én akkor fordultam el tőlük. A csepeli jelöltjük pedig egyszerűen kabaré volt, ahogyan a nemzetőr ruhájában pózolt.

  20. Vátesz szerint:

    Nem, az egyik csepeli tagtársunkat hívtuk így. Az illető kellemetlen helyzetbe hozott minket, nem kapta meg a listán a második helyet a 2002-es őszi választáson, s ezért a választás előtt visszalépett, így nem lett jelöltünk mind a 17 csepeli választókörzetben.

  21. Doki szerint:

    A 2002-es önkormányzati választás előtt tartott a MIÉP egy kampányrendezvényt a Stop-ban, ahol a helyi listavezető -azt hiszem talán a Hadházy volt- bejelentette, hogy mindenhol sikerült összeszedni az ajánlásokat, de egy jelölttel kevesebb van, mert visszalépett…

  22. Jeniszej szerint:

    Nagy a zűr-zavar odaát!
    A kiváló sertéstenyésztő Fater foglalkozásköri ártalma, hogy messziről megérzi a büdös disznók szagát.
    🙂

  23. Vátesz szerint:

    Igen, visszalépett . . . . . . ., remélem elégedett volt, csak azt nem értem, miért láttam ott mostanában is a Stop-ban rendezvényeken.

  24. Vátesz szerint:

    Meg még azt nem értem, ha az illető megkapta volna a lista második helyét, akkor melyik bizottságba kérte volna magát és ott mit csinált volna?

    Az eszes parasztgyerek híján a Városfejlesztési Bizottságban, nem lett volna, aki megfúrta volna Tóth Mihály és Németh Szilárd közös Wallis-Észak-Csepel szindikátusi szerződését, s akkor bizony a Fadesa által kifizetett 11.3 Milliárdból a Wallis elvitt volna bruttó 4 Milliárdot. Vajon akkor miből költött volna Németh Szilárd Csepelre?
    Az illető volt tagtársunk, ha olvassa ezt a hozzászólást, azért válaszolhatna erre a felvetésre!
    Ugye, kedves Lódoktor!

  25. Etikus szerint:

    Választási nagygyűlés, Hősök tere

    Vajon a kommunisták tudnak ilyet?! Őszinte érzelmeket kiváltani, az emberek százezreiből? Millióiból?

    https://www.facebook.com/photo.php?v=10152313625151093&set=vb.298090296092&type=2&theater

  26. Csak a Jobbik szerint:

    A Jobbik az egyetlen semmiből felépített párt melynek nincsenek pártállami gyökerei, tagjainak nincsenek KISZes, MSZMP-s felmenői.
    Nem érdekeltek két váltópárt mutyijaiban, nem zsarolhatók egymás ügyeivel.
    Aki valódi változást és mindmáig elmaradt elszámoltatást akar, az a Jobbikra szavaz.
    Vissza kell szerezni az ellopott országvagyont, meg kell szüntetni a közpénzek kicsalását, a százmilliárdos ÁFA csalásokat és hipphopp lesz pénz a kasszában.

  27. Balos szerint:

    Nem igaz, hogy a Jobbik üres és a semiből épült. A Jobbik tömény gyűlöletből, rasszizmusból, antiszemitizmusból, irigységből és rosszintulatból épült. És olyan is. Csak azért nem hordanak a jobbikos aktivisták Hitler-bajuszt, mert mégsincs elég gerincük, hogy felvállalják a nézeteiket.

  28. grün szerint:

    T.Etikus!
    Kellő gyakorlással tudnának ilyet! 😛 😀

  29. Csak a Jobbik szerint:

    A balosoknak ennyire futja. Miközben ők a legnagyobb közpénz tolvajok, nem véletlen hogy marnak harapnak mint a sarokba szorított patkány.
    Megint a régi nótát fújják, hogy aki nem hagyja őket lopni csalni az szélsőséges, fasiszta, nyilas csőcselék aki csak azért bántja a tolvajokat mert nagy az orruk vagy éppen sötét a bőrük.

  30. Etikus szerint:

    T. grűn úr
    Megy az kérem minden szinten, ugye? Csupán a vezérkos (ok)-tól függ aki(k) kiadja(ák) vezényszót, s aztán lehet……..
    Azért köszi a figyelemfelkeltését, remek.

  31. Doki szerint:

    Kedves Csak a Jobbik!
    Megcáfolnám az általad leírtakat:

    Nyikos László, aki 2010-ben a Jobbik országos listájának 18. helyéről szerzett parlamenti mandátumot, MSZMP-tagként magas állami pozíciókba jutott 89 előtt.
    1968 – 1973: A GMM Terv- Statisztikai Osztály vezetője, 1973-tól gazdasági igazgatója
    1973 – 1984: A Pénzügyminisztérium ellenőrzési főigazgatóságának vezérigazgató-helyettese
    1984 – 1988: A Szakszervezetek Elméleti Kutatóintézetének igazgatóhelyettese
    1988 – 1989: A Szakszervezetek Országos Tanácsának gazdaságpolitikai osztályvezetője
    1989 – 2001: az Állami Számvevőszék alelnöke

    Kovács Béla Zugló képviselőjelöltje, 1986-ban szerzett nemzetközi közgazdászdiplomát a Szovjetunióban.

    Ha a Jobbikban nincsenek mutyik, akkor Szegedi Csanád ügye mi volt?
    Nincsenek KISZ-es és MSZMP-s felmenők? A ferencvárosi Kohán Ádám felmenői MSZMP-s múlttal rendelkeznek.

    Azt pedig szintén cáfolom, hogy a Jobbik a semmiből épült volna… A Jobbik a MIÉP-ből épült, Vona Gábor pedig a Polgári körökben kezdte a politizálást.

  32. Tarjányi László szerint:

    Mégpedig Orbán Viktorral egy polgári körben! Orbán szégyene, hogy nem tud szótérteni Vonával!

    Sebaj, csepeli fideszes fiúk, vabank! A mostani fideszes alapszervezet nem fog fennállni az őszi önkormányzati választásokig!

  33. Csak a Jobbik szerint:

    ki is lesznek paterolva mint chanád is ki lett.

  34. Doki szerint:

    Kedves Csak a Jobbik!

    Várom, amiről most írtál, mert amíg ilyen alakok vannak a Jobbikban, nem beszélve arról a nem kevés karrierista képviselőről, addig a szememben nem egy vállalható párt és ezzel szerintem nem vagyok egyedül. Nem ártana a tisztogatást az elnökségben kezdeni…

Itt lehet hozzászólni !