I. Tavaszváró Torna: a birkózóké a vándorserleg

Csepel.hu

I. Tavaszváró Torna: a birkózóké a vándorserleg

Az első alkalommal kiírt Tavaszváró Torna amatőr labdarúgó verseny a lehető legjobbkor került megrendezésre, tekintve, hogy az időjárás és a csapatok hozzáállása is maximálisan megfelelt a szervezők elképzeléseinek.

A labdával is jó barátságot ápoló Csepeli Amatőr Birkózó Iskola (CSABI) sportolói ezúttal futballban bizonyultak a legjobbnak.

A csepeli önkormányzat támogatásával létrejött torna megnyitóján Borbély Lénárd alpolgármester illetve a házigazda, Tóth Endre a Nagy Imre ÁMK intézményvezetője köszöntötte a meghívottakat, s a kissé korinak tűnő reggel 8 órai kezdés ellenére is frissnek tűnő csapatoknak kívántak sportszerű versengést. Négy egyesület fogadta el a szervezők meghívását: a Király Team Kick-box Akadémia két gárdával is képviseltette magát, rajtuk kívül a CSABI, a Csepeli Box Klub és a Csepel DSE mérette meg magát. A végig sportszerű, jó hangulatú, a labdarúgást, valamint a csepeli sportot népszerűsítő találkozók során a birkózók csapata bizonyult a legjobbnak, megelőzve a bokszolókat és a Csepel DSE futballban sem utolsó teljesítményt nyújtó legjobbjait. A birkózók díszes vándorserleggel, az első három helyezett pedig érmekkel gazdagodva zárta az első alkalommal kiírt labdarúgó tornát, amit a tervek szerint minden évben szeretnének majd megrendezni.

Forrás: Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !