Fidesz: kihirdették a harmadik rezsicsökkentésről szóló törvényt

MHO

Fidesz: kihirdették a harmadik rezsicsökkentésről szóló törvényt

A tavalyi 20 százalékos csökkentés után a gáz ára április elsejétől további 6,5 százalékkal, az áramé szeptembertől további 5,7 százalékkal, a távhő ára októbertől további 3,3 százalékkal csökken.

A magyar családok számára még megfizethetőbbek lesznek a rezsiköltségek – hangsúlyozta a Fidesz az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében, miután a Magyar Közlönyben megjelent a harmadik rezsicsökkentésről szóló törvény.
A tavalyi 20 százalékos csökkentés után a gáz ára április elsejétől további 6,5 százalékkal, az áramé szeptembertől további 5,7 százalékkal, a távhő ára októbertől további 3,3 százalékkal csökken – írták.

A Gyurcsány-koalíció több tagja ezúttal sem támogatta, de február 6-án az Országgyűlés a kormánypárti képviselők támogatásával megszavazta az újabb rezsicsökkentést – tették hozzá.

Forrás: MHO

5 hozzászólás “Fidesz: kihirdették a harmadik rezsicsökkentésről szóló törvényt” bejegyzésre

  1. grün szerint:

    “A magyar családok számára még megfizethetőbbek lesznek a rezsiköltségek – hangsúlyozta a Fidesz az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében, miután a Magyar Közlönyben megjelent a harmadik rezsicsökkentésről szóló törvény.”
    .
    Most már csak a választásokat kell megnyerni! 😛 😀

  2. fghfjhgkjhk szerint:

    Már most is olcsóbb a gáz? Hol?

  3. nagyapó szerint:

    Figyeljenek! A komcsik nem szavazták meg az újabb rezsicsökkentést, ellene vannak. Ha nyernek, ne adj Isten, mindjárt visszacsinálják.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

  4. nagyapó szerint:

    fghfjhgkjhk a Főgáz számlán található a gázár és “A rezsidíj…………az Ön megtakarítása” e kééne óvasni!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét,lop

  5. fghfjhgkjhk szerint:

    nagyapó! NEM! Nem, mert nem igaz a szám. 🙂 Elosztom a végösszeget a köbméterrel és máris nem csökkent, csak pár forintot, a többi engem nem érdekel!

Itt lehet hozzászólni !