Megszűnt a kátyú a Lila ABC előtt

Csepel.info

Már egy kátyú foltozásához is a Fidesz és a sajtónyilvánosság kell?

Mint arról lapunk korábban beszámolt, 2008. december 9-én Németh Szilárd és Borbély Lénárd fideszes képviselők nyílt levélben fordultak Tóth Mihály polgármesterhez 3 probléma megoldását kérve.

A Fidesz-KDNP frakció képviselői elsőként arra hívták fel a figyelmet, hogy a Táncsics Mihály utca – Tanácsház utca kereszteződésénél, a Lila ABC előtt óriási kátyút mélyítettek ki a gépjárművek, ami közel két hétig zavarta kerületünk egyik főútvonalának közlekedését. A levél megírása után az utat megjavították!

A helyszínen járva – szintén december 10-én – a Kis-Duna-part rendbetétele még várat magára, de bízunk benne, hogy erre a problémára is fogékonyak lesznek kerületünk vezetői.

A harmadik téma, a Kossuth Lajos utca 112-122. ház mögötti parkoló kialakítása, amiben a fideszes képviselők szintén a polgármesterhez fordultak, talán a jövő évi költségvetésben megoldásra talál.

Csepel.info

43 hozzászólás “Megszűnt a kátyú a Lila ABC előtt” bejegyzésre

  1. Szilveszter szerint:

    Kedves Admin!
    Nekem ez így, ahogy van, nagyon tetszik. Az út továbbra is a fővárosé, és gondolom, hogy ők is csinálták meg, de rendben is van ez így.
    Határozottan üdvözlöm a pozitív jövővárást, ami a jövőévi költségvetést illeti a Kis-Dunapart, és a Kossuth utcát illeti!
    Köszönöm!

  2. miska72 szerint:

    Szilveszter, nem te vagy véletlenül Tóth Mihály?

  3. Laja szerint:

    Nem fővárosi út…

    Köszönjük szépen azoknak, akik foglalkoztak a gonddal.

  4. Jenő szerint:

    De bírom ezt, amikor a fiúk maguknak tulajdonítják, ha valami megoldódik a kerületben. Egyszer tegyetek is már valamit könyörgöm. Aláírásgyűjtés, nyílt levelek stb., állandóan csak a balhék. De még egy olyan kerületi megmozduláson sem láttam őket, ahol tehettek is volna valamit. Ugyan a másik oldalból is elegem van, de ők még mindig többet tesznek a narancssárgáknál. Kezdjetek el dolgozni! szorítok, hogy sikerüljön. 😉

  5. miska72 szerint:

    Elvtársak! Lári fári! Én dolgozom!
    Minden reőmmel azon vagyok, hogy tönkre tegyem ezt a “QRVA” országot!
    Igen igen! Megcsináljuk!
    Ehhez várom az együttműködésüket.
    Gyerünk! Csináljuk meg!
    Dübörög a gazdaság?
    Megigértük, megcsináltuk!
    Tyű a betyár mindenit.
    A szocialista párt nagyjából ere képes!

  6. xy szerint:

    Jenő, esetleg olyan tüntetésre gondolsz, amit az MSZP tagság szervez…

    Nemrég erre is volt példa…Csepel SC…

    Ne legyél már ilyen elfogult, még akkor sem, ha pártfeladatot hajtasz végre. Az a kátyú ott volt két hétig. Aztán jött ez a nyílt levél, másnapra kijavították.

    Ennyi.

  7. xy szerint:

    Nem kell itt felmagasztalni senki, a puszta tények magukért beszélnek.

    És van itt még sok más dolog is, amivel érdemes foglalkozni.

  8. Szilveszter szerint:

    Kedves Miska! Hogy jut ilyesmi az eszedbe? 🙂 Ugye csak vicc volt?
    Kedves Jenő! Szívem szerint azt mondanám, hogy nincs igazad! De persze mondom is! Azért nincs igazad, mert egy kátyúból messze nem kellene politikai ügyet csinálni. No persze rengeteg olyan dolog van, amiből pláne nem kellene politikai ügyet csinálni, de valahogy mindíg rácsúszik az ügy a politikára. Talán még gyakrabban a politika csúszik rá az ügyre!
    Nincs igazad Jenő épp azért, mert ez a kátyú nem a “fiúk” ügye. Ez mindannyiunk ügye volt, és minden a mi ügyünk, vagyis polgároké, civileké, csepelieké. Erősen dolgozom a társadalmi tunyaság ellen. Ha valami nincs rendben, akkor mindenkinek polgári joga – sok esetben-, kötelessége tenni a felmerülő probléma ellen!
    Hogy végül mi volt valójában a konkrét oka annak, hogy kimentek, és megcsinálták, nem tudom, de ha Szilárdnak köszönhetjük, akkor Neki köszönjük, ha a csepel.info publikálásának köszönhető, akkor a csepel.infonak köszönjük. Vagy épp a kettejük összefogásának.
    A folyamat az, ami nekem tetszik! Ha van valami, akkor tenni kell az ügyben, beszámolni kell róla, és ha az megvalósult, akkor azt is jó olvasni.
    Hja…. és még valami, amiért igyekszem sokat tenni: Tudjunk már végre örülni, értékelni a kis dolgokat is, és tudjunk már végre együtt örülni!

  9. Bubus szerint:

    Onnantól politikai ügy egy kátyú, hogy az MSZP-SZDSZ-es főváros nem foltozza be, csak azért, mert úgy gondolják, hogy itt hülyék az emberek, mert 12 éve rájuk szavaznak.

    Mert itt így kell kampányolni:

    MSZP-s vagyok, semmi jót nem csinálok!
    MSZP-s vagyok, bezárom a kórházat!
    MSZP-s vagyok, eltitkolom és itt hagyom a galvániszapot!
    MSZP-s vagyok, nem építem meg a gerincutat!
    MSZP-s vagyok, nem építek utat és csatornát, pedig 1998-ra megígértem!
    MSZP-s vagyok, szétverem a Csepel SC-t!
    MSZP-s vagyok, ide deportálom a ferencvárosi cigányokat!

    STB., STB…

    A ti kérdésetek kedves Szilveszter csak az, hogy mikor jön meg az emberek esze.

  10. Jenő szerint:

    már bánom is, hogy írtam ide. Ti annyira szemellenzősek vagytok, hogy azon csak nevetni tudok. Idézgethetnék én is Viktortól, aki azt mondta azon a zártkörű beszéden, hogy ha ők kerülnek hatalomra, akkor befagyasztják a nyugdíjakat stb. na meg hogy nem is akartak ők igazán múltkor nyerni, mert tudták, hogy olyan intézkedések sorát kell majd ebben a ciklusban meghozni, amivel népszerűnek nem lehet lenni. De közbe verik az asztalt most, hogy szegény nyugdíjasoktól miért vonnak el nyugdíjat.
    Hangsúlyozom mégegyszer nem hogy pártfeladatot nem hajtok végre, hanem ha most lennének a választások valószínűleg el sem mennék szavazni, mert elegem van már mindkét oldalból. Egyszerűen csak tájékozódom a helyi ügyekről, de amikor ide feljövök az mindig meggyőz arról, hogy a két szar közzül a szocik még a kisebbik szar. Komolyan mondjátok már meg, hogy Szilárdék, akiket annyira védtek mit tettek a kerületért? Az a baj, hogy míg én látom mindkét oldal hibáit, Ti a saját emeretieket hibátlannak gondoljátok és elhiszitek nekik, h értetek élnek. Ébredjetek már fel! 🙂 Nincs politikus, aki így védene Titeket, ha bajban lennétek, mint ahogy Ti őket. És nem azért írogatja ezeket a nyílt leveleket, mert Nektek akar jót, hanem azért mert magának szeretne hatalmat, képviselő vagy polgármester lenni, karriert befutni és sok pénzt keresni. És ez mindenkire igaz, aki a politikából él. szép hétvégét mindenkinek!

  11. Laja szerint:

    Jenő!

    Szilárdék mit tettek a kerületért? Ezt komolyan kérdezed. A válasz erre pl. az is lehet, hogy azzal a figyelemfelhívással, hogy lassan 15 éve vannak hatalmon a szocik és ők kaptak felhatalmazást Csepel vezetésére, tehát ezzel a kitétellel pl. mondom, hogy ha nincs Szilárd, még ma is szivárog a mérgező galvániszap a Dunába. Mit szólnál, ha valamelyik rokonod emiatt lenne rákos? Feltehető, hogy sok megbetegedést okozott az iszap ittléte, amelyet most már a Fidesznek köszönhetően elvittek innen. Azért ezt illene értékelni. De ez csak egy példa.

    Tóth Mihály mit tett a kerületért? Légyszíves sorolj fel 3 dolgot. Várom.

  12. Prendick szerint:

    Jenő, speciel Szilárdékat tisztelni kell. Ők azok, akiknek az életben nem lehet itt Csepelen esélyük arra, hogy jelentősebb politikai karriert érjenek el, ezért az, hogy tartják a frontot, határozottan tiszteletreméltó. 😉
    Nagyon jól csinálják ezt a “tüske a köröm alatt” feladatot.

    Nem is fogják őket megválasztani soha, mert a csepeli proli nehezen viseli, ha fel akarják ébreszteni a legszebb punnyadásából /gy.k. punnyadás=döglés, tohonya lapítás/.

    Laja, Tóth Mihály három legnagyobb alkotása a kerületért:
    1. Szent Imre tér átépítése a választásokra
    2. Szent Imre tér újabb átépítése a választásokra
    3. Szent Imre tér legújabb átépítése a választásokra

    Többet én sem tudok. 🙂

  13. Bubus szerint:

    A sétáló “átszálló” utcát is háromszor sikerült felújítani.

  14. Nándi szerint:

    Pendrick, én másként emlékszem. A Szent Imre teret “csak” kétszer újították fel. Igaz mind a két alkalom 2006-ban volt. Először az országágyűlési választásokra, utána az önkormányzati választásra.

  15. Nándi szerint:

    Bocs, elírtam a neved. Prendick.

  16. Prendick szerint:

    Ha igazad van, az sem baj, nyugodtan számíthatunk rá, hogy a következő választásokra is át lesz építve és akkor kijön a három. 🙂

    /Mindenki elírja a nevemet. Pedig egy híres könyv főhősétől vettem. Wells Dr. Moreau szigete c. könyvének főhőse Edward Prendick. Ő az, aki döbbenten járkál az emberállat szörnyek és az eszelős diktátor szigetén. Úgy vélem, politikai fórumokon különösen találó ez a névválasztás. 🙂 /

  17. miska72 szerint:

    Tisztelt Szilveszter!

    Hogy jut ilyen az eszembe?
    A multkor azt írtad nekem, hogy szidom az MSZP-t, és el akarom távolítani ezt a gazember bandát a hivatalból, hogy mindent meg fogsz tenni, hogy ez ne sikerüljön.
    Na ezért gondoltam, hogy csak nem te vagy Tóth Mihály vagy Szeles Gábor vagy CSI, vagy valaki az Önkoriból.
    Tudo ki a CSI?
    Ő volt az építésügyi iroda vezetője.
    Na vele töbször kerültem összetűzésbe.
    A hivatal GAZEMBER MUNKÁLYA MIATT JELENTET FEL A RENDŐRSÉG HAMIS ADATOK ALAPJÁN!
    VAGY POLITIKAI MEGRENDELÉSRE LETTEM FELJELENTVE!
    Mindenre van BIZONYÍTÉKOM!
    2004. SZEPTEMBER. 07.-ÉN CTETTÜNK BEJELENTÉST AZ ÖNKORINÁL ÉS AZ ÜGY A MAI NAPIG NINCS LAZÁRVA!
    2004. 09. 07-TŐL 2008. 12. 14.-IG MENNYI ÉV TELT TELT EL?
    4!!!!!!!!!! MONDOM TÖBB MINT 4 ÉV!
    Milyen munkának nevezed te ezt?
    Mert én GAZEMBER MUNKÁNYK!
    A csepeli ÖNKORMÁNYZAT 3 évig kuldte nekem a hamis adatokat!
    Utána a XX.kerület szolgáltatott HAMIS ADATOKAT mert a jegyző kizárást jelentett be a viselkedésem miatt!
    A bíróságon kiderült, hogy csepel jegyzője HAZUDOTT nem a viselkedésemmel van a hiba, hanem az ÜGYINTÉSÉSSEL!
    2 Közigazgatási pert azaz két Közigazgatási pert nyertem meg ügyvéd nélkül!
    A JEGYZŐT A MAI NAPIG NEM VONTA FELELŐSÉGRE SENKI!
    a törvény szerint a jegyző FELEL A TÖRVÉNYES MŰKÖDÉSÉRT!
    MINDENT MEG FOGOK TENNI, HOGY EZ A GAZEMBER BEANDA ELTÜNJÖN A KERÜLETBŐL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  18. miska72 szerint:

    Ja és ezért kampányolok is rendessen!
    Reklám! reklám! reklám!
    Reklámozni kell a gazember munkát!
    A reklám meghozza az eredményt!

  19. lolka szerint:

    Ha egy Őnkormányzat ennyi ideje űl hatalmon, már fejből kéne tudni,hogy pl. melyik utcában mennyi égő nem világit stb. Micsodadolog, hogy nyiltlevél kell egy kátyú kijavitásához. Egy ilyen hatalmas feladat elvégzése után kb. őtven-száz embernek oda kéne állni a Polgármester-hivatal elé és legalább fél óráig tapsolni”SZÉP VOLT MISI…SZÉP VOLT MISI” és akkor szétvetné az őrőm, hogy Ő most milyen fa….a gyerek a kerületben! Tisztelt PRENDICK a 4. jó munka a Csepeli út volt az kimaradt a sok százból…

  20. Szilveszter szerint:

    Tévedsz Miska, nem Neked írtam, hogy megteszek mindent, ami tőlem telik, hanem Szilárdnak. Neked azt írtam, hogy valszeg a viselkedésed miatt sz@rnak le a hivatalok, pedig Neked lehet igazad, ha ügyet nyertél kétszer is a bíróságon. Lehet, hogy ha normálisan viselkednél, szóba állnának Veled. Egyszer próbáld ki. De már ne Csepelen, mert itt eljátszottad Magad.
    Nekem nem kell sorolnod, hogy ki vagy, mert én jól tudom, hogy ki vagy!
    CSI-t megtalálod a minisztériumban, ha netán tovább szeretnéd az ügyed vinni! 😀

  21. Jeniszej szerint:

    Mi ez a nagy felhajtás!
    A szóban forgó betemetett kátyú után a piactér felé haladva még négy v. öt hasonló úthiba található.
    Azért ennyire nem kellene rövidlátónak lenni – azt hiszem.

  22. kontrolcé+kontrolvé szerint:

    Jenő, ott a pont. “Nincs politikus, aki így védene Titeket, ha bajban lennétek, mint ahogy Ti őket.”

  23. miska72 szerint:

    Tisztelt Szilveszter!

    Nem a viselkedésemmel van a hiba, hanem az ügyintézéssel! Ezt már a bíróság megállapította! Én 2 azaz kettő évig normálisan viselkedtem, de akkor is HÜLYÉNEK NÉZTEK A HATÓSÁGOK, és most is HÜLYÉNEK NÉZNEK A HATÓSÁGOK! Akkor is lesz@rtak és most is lesz@rtak!
    Akkor szerinted, hogy viselkedjek?
    Szilveszter én normálisan megírtam a törvényeket, ez szerinted viselkedési probléma? Akkor se történt semmi lesz@rták!
    Na utána elmagyaráztam, hogy milyen szellemi fogyatékos emberek intézkednek? Nem tudnak két számot összeadni? A HATÓSÁGOK EZT MEG ÁTVESZIK? Az igazságügyi szakértő szerint 45. 000 + 30. 000 =85. 000!
    Két évig próbáltam a normális hangnemet! Akkor is LESZ@TAK!
    Szerinted nem voltam türelmes?
    Majdnem minden hétfőn a polgármesteri hivatalba vitt az utam!
    Az első perctől kezdve NEM működtek velem együtt! Az elkövetőt védték!
    Vajon miért? Le lettek fizetve? KORRUPTAK?
    2 év után még én legyek türelmes? Ha 2 évig nem érti meg a hatóság a problémát, és a bejelentést, akkor ott szellemi fogyatékosok „dolgoznak”!
    azért van az idéző jel, mert ez minden csak nem munka!
    Nem én játszottam járattam le magam, hanem a hatóságok!!!!! Nem kicsit! NAGYON!
    Tehát a bíróság nekem adott igazat akkor nem a viselkedéssel van a probléma, hanem az ügyintézéssel!
    Remélem érthető.

  24. csollány szerint:

    Kedves Jenő! Ha elégedetlen vagy az info-val, ajánlanám figyelmedbe a csepeli szocik honlapját. Oda nem ír be minden, velünk hasonszőrű ( igaz nem is kíváncsiak a te véleményedre sem), nem rontja a színvonalat.
    A hangulata békebeli, csupa pozitív kisugárzás. Neked való.

  25. Szilveszter szerint:

    áááá, nem hiszek Neked Miska! Itt is azt csinálod, mint egy háborodott!
    SZÉLHÁMOS MAFFIA GAZEMBER, stb. Pláne, mikor Gyurcsányt idézed folyton NEM KICSIT NAGYON! (gondolom, hogy mondták már, hogy ezek a Fletó szavai)
    Vagy csak simán Gyurcsány fan vagy? Sőt lehet, hogy mégis csak Te vagy Tóth Mihály, csak felvetted a Miska 72-őt és kíváncsi vagy, hogy hogy reagál a néped a provokációra! Megnyugodhatsz, sehogy!
    (nyugi! 🙂 )

  26. Olivér szerint:

    Amellett mindenki csak úgy elmegy, hogy egy rohadt kátyú kijavításához (ami ilyen meghatározó helyen rontja a forgalmat) nyílt levél megírására van szükség?

    Egy normális helyen a polgármester azonnal kellett volna intézkedjen, és magától!

    De úgy látszik ismét, Csepel nem egy normális hely, mert a polgármester nem foglalkozik ilyen ügyekkel, csak a nagy beruházásokkal. Hogy is mondta Gyurcsány: “Szeretném, ha több jutna a családnak” Kicsit freud-i, nem?

    Mindenesetre köszönet a problémára való figyelemfelhívásra. Úgy látszik, Csepelen ez csak így működik.

  27. Nagyapó szerint:

    Jó olvasni a hozzászólásokat. Kb. a 3. után már nem a cikkben leírtakról van szó.
    A csepeli utakon rengeteg a kátyú. Sajnos a 2001 után épített un. fidesz utak is repedeznek, de még a később építettek is. A 10 éves garancia lejárta előtt ki kellene a hibákat javíttatni. Ezért javaslom, hogy ne legyünk restek, emeljük föl a telefont, és jelentsük be a kátyúk helyét. Jó példa, hogy utcánkban 3 év után keresztben megrepedt az úttest. Igaz, hogy a többedik bejelentésünkre, de kijavították.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját hazudik, ha kinyújtja kezét lop.

  28. Szilveszter szerint:

    No látod Nagyapó! Nagyszerűen működik Csepelen a lakossági igények kiszolgálása! Hol itt a gond? 😉
    Szerintem egy reprezetntatív felmérés sem igazolná, hogy bárhol a polgármester foglalkozna személyesen a kátyúkkal. Mindenhol úgy van, hogy kedves polgár nem arra vár, hogy majd valaki (dehogynem!), hanem felemeli popsiját, és tesz az ügyben. Megtudakolja, hogy az adott útszakasz kinek a kezelésében van, és bejelenti a dolgot.
    Nem kellett volna ennek nyílt levélnek lennie, de hát ha egyszer nem állnak szóba vele, hát mit csináljon? Álnéven betelefonálhatott volna, azzal többre ment volna, de az nem politikai teljesítmény.De ez így, mármint a nyílt levél alkalmazása egyrészt hozot a népszerűségnek, másrészt pedig hasznos is volt, lévén, megcsinálták az utat. Mindenki örül!

  29. miska72 szerint:

    Tisztelt Szilveszter !

    Ismered a BELGÁT? ez egy Magyar együttes!
    Van egy olyan számuk hogy: AZ A BAJ!
    Az eredetinek más a szövege!

    Na nálam is ez van a hivatalokkal!

    Ha bejelentést teszek az a baj.
    Ha az igazat mondom az a baj.
    Ha két év után hangnem et váltok az a baj!
    ha türelmes vagyok az a baj!
    Met kifutok a fellebezésből az a baj!
    Nekik ez nem baj!
    Csak nekem baj!
    Ha hülyének néznek az a baj!
    Ha én nézen hülyének őket az is baj!
    A törvényeket nem tartják be az is baj!
    Hol a harminc napos ügyintésés, ez is baj!
    Nem tudnak számolni az is baj!
    Negyvenöt ezer meg harminc ezer az nyolcvanöt ezer, az is baj!
    Nálam ez csak hetvenöt ezer nembaj?
    Na ez a baj!

  30. miska72 szerint:

    Szilvezter h nem vetted volna észre tökmindegy, hogy mit csinálok!
    LESZ@rnak!
    Akkor nem mindegy a hangnem?
    Szerinted?
    Ha én lennék Tóth Mihály vagy Fletó, már rég felkötöttem volna magam!
    Ez nem vicc!
    Én szégyellem hogy MIHÁLY vagyok!
    Nem kicsit!
    NAGYON!
    De ha Feri lennék, még jobban szégyelném magam!

  31. LB szerint:

    “Mindenhol úgy van, hogy kedves polgár nem arra vár, hogy majd valaki (dehogynem!), hanem felemeli popsiját, és tesz az ügyben. Megtudakolja, hogy az adott útszakasz kinek a kezelésében van, és bejelenti a dolgot.”

    Nem, nem így van! “Jobb helyeken” az adott önkormányzat “illetékesei” – ide értve a képviselőket is – veszik a fáradságot, és lakossági bejelentésre felveszik a telefont, és ők keresik meg a a valóban illetékes szervet. Hisz ezért (is) kapják a fizetésüket, tisztelet díjukat.

    A példánál maradva. Miért nekem kell körbe telefonálnom, hogy az adott útszakasz kinek a kezelésébe tartozik. Miért nem elég az önkormányzat “illetékesének” figyelmét felhívni az adott kátyúra? Ha nem oda tartozik az ügy, akkor ŐK keressék meg HIVATALBÓl a valóban illetékest, és ne minket küldözgessenek hivataltól hivatalig. 🙁

  32. Laja szerint:

    Igazad van LB. Teljesen! Ha egy hivatal jelzést kap, és esetleg nem az ő illetékessége, kötelessége jelezni annak, akinek a dolga vele foglalkozni. Szerintem a kátyú csepeli fennhatóságú úton volt. Azon a részen ugyanis nem jár BKV busz. Ha pedig nem jár, nem fővárosi út. Tehát csepeli.

    Szilveszter!

    Amikor valami probléma van és foglalkozni kell azzal, akkor az olyan dolog, amivel nem a polgármester kell foglalkozzon, hanem mondjuk a lakosság kell jelezze, stb. Tehát szerinted a kerület első embere ilyenkor nem felel, nincs semmi dolga.

    De ha a mi adónkból valamit megcsinálnak, valamit felújítanak, és az nagy sikernek számít, akkor azon boldogan vesz részt a polgármester, elvágja a szalagot, fényképezteti magát, nagy dobra verik, stb.

    Polgár “szájmosató” elvtárs pedig ráparancsol szolgalelkű csicskására, hogy azonnal címlapon jelenjen meg. A bárányok ilyenkor persze nem hallgatnak…

    Na ezt gondold végig.

    Miska! Neked pedig igazad van. A stílusod kicsit “papagájos”, de megértelek. 45+30 az szerintem is 75. De Csepelen lehet, hogy 85 valóban. Ez már csak így van itt.

    Jenő! Tőled pedig még mindig várom az a 3 óriási tettet, amit Tóth Mihály tett a kerületért. Vagy azért nem válaszolsz, mert nincs mit? Ez a legvalószínűbb.

  33. Szilveszter szerint:

    Oké Miska, rendben is van amit írsz, és megértem. Direkt nem mondom, hogy egyetértek Veled, mert akkor itt Neked véged! Legalábbis Prendick szerint. 🙂
    Laja! Jenőt cseszteted, hogy írjon 3-at, közben meg azon lüktetsz, hogy ha valamit megcsinálnak az adónkból, akkor Tóth Mihály címlapon van. No ha annyira nem volt mit átadni, akkor hogy lett címlapon, ha meg ott van, akkor hogy nincs 3 dolog?

  34. Gordon szerint:

    Szilveszer! Egyáltalán nem baj, ha egy kátyuból politikai ügy válik. Ez a demokrácia része. Ha demokrata lennél, mint én, akkor erre magadtól is rájöttél volna. Nem sikerült. A helyi választott képviselők feladata, hogy foglalkozzanak akár az úthibákkal is. Bizony, bizony. Bár neked, aki állítólag “oda készül” egyenlőre ez nem világos. Emiatt szomorú vagyok.

  35. Gordon szerint:

    Jenő!
    Első hsz-ed ennél a blogbejegyzésnél számomra úgy hangzott, mintha egy volt állampárti szólt volna hozzá. Szerintem a jövőben kerüld az arrogáns, a munkavégzés tényét kizárólag magadnak tulajdonító hozzászólásokat.

  36. Laja szerint:

    Szilveszter,

    én ezt csak általánosságban írtam. Régen nem volt mivel címlapon lenni.

  37. Jenő szerint:

    Ugye Gordon nem fogod megmondani, hogy mit csináljak? Először nézd meg a Te hozzászólásaidnak milyen stílusa van, utána oktass másokat. Ja bocs, elfelejtettem, hogy ez az oldal a saját hibáival képtelen szembenézni.

  38. Szilveszter szerint:

    Ne szomporkodj Gordon! Van még egy csomó dolog, amit másképp látunk. Lényeg, hogy Szilárd, és Lénárd választókörzetében egyetlen kátyú nincs, mert ők naponta járják az utat, és kátyúztatnak. 😀

  39. Gordon szerint:

    Sajnos bőven van gond minkét egyéni körzetben. Köszönhető ez a jelenlegi kerületi és fővárosi vezetésnek. Örülök, hogy ezt te magad is világossá tetted.
    Mivel azonban a kerületet, a várost, és az országot is az MSZP-SZDSZ vezeti, ezért az ellenzéki képviselők szerepe legfeljebb abból áll, hogy felhívják a figyelmet a problémákra, javaslatokat tesznek, és politikai nyomást gyakorolnak a többséggel rendezőkre. Ez a Lila ABC előtti kátyú ügyében gyakorlati intézkedést vont maga után, tehát az ellenzéki képviselők jól végezték a dolgukat. Vagyis képviselték, képviselik a körzeteikben élő minden ember érdekét, közérdeket. Választott képviselőként ez a feladatuk. A “képviselő” nem egy szóvirág, mely elszáll, tartalommal kell és lehet megtölteni. Szilárd és Lénárd ezt megteszi.
    Persze a bolsevik típusú állampárt regnálása idején is voltak úgynevezett képviselők, ők azonban a fentieknek nem mindig tettek eleget.
    A demokráciához az is hozzátartozik, hogy a számszerű többségben lévő politikai erő(k) vállalják a felelősséget a döntéseikért. Ma ezt nem látjuk megvalósulni a csepeli MSZP részéről. Persze aki nem demokrata annak a fenti okfejtés idegenül hangzik, nem érti, és nem tud vele mit kezdeni.

  40. Gordon szerint:

    Jenő! Meg fogom mondani neked, hogy mit csináljál, már abban a tekintetben, hogy véleményeket fűzök a hozzászólásaidhoz. Erre ez a hírblog lehetőséget ad, és én ennek örülök. Gondolom te is – aki állítólag sokat dolgoztál- örülsz ennek.
    Mindössze arra kívánom felhívni a figyelmedet, hogy ne írj csacsiságokat, mert nyilvánvaló, hogy nem csak te dolgoztál eddig ebben az országban. Sajnálom, hogy kizárólag csak politikai alapon tudod eldönteni, hogy vajon ki és mennyit melózott korábban. Ezzel az álláspontoddal kizárólag korlátoltságodat, és tartalmi érvekben való szegénységedet bizonyítod.

  41. […] hogy az egyik legszembetűnőbb probléma megoldásra talált, és a Lila ABC előtti kátyút végre betömték. A jelzett úthiba körülbelül két hétig bosszantotta azokat a csepelieket. A nyílt levelet […]

  42. miska72 szerint:

    Kedves Szilveszter és mindenki!

    Az a baj hogy az elvtársank NEM tudják mi a hatáskörük!
    TAPASZTALAT!
    Ha a kátyú miatt bejelentést teszek az Önkorinál, HIVATABÓL KELL INTÉZKEDNIÜK!
    Caak az a baj hogy azért nem intézkednek, mert hozzánemértő Szélhámos gazemberek ülnek a hivatalban!
    Gazemberek vezetik az országot!
    Gazemberek vezetik Csepelt, meg egy Szélhámos!

  43. Papi szerint:

    Uraim!
    Istenbizony kezdem élvezni ezeket a beírásokat. Szilveszter neked csak annyit, hogy a látyú “király” szintén tiltakozott a kátyuk ellen. Az azért volt furcsa mert többek között a fővárosí utakon is nagyon sok kátyú van.
    De politikától függetlenül az a nagy baj, hogy hiába van jó ismétlem jó technológia az utak megépítésére az többe kerül mint ezek a fércmunkák mait ma csinálnak. Csak arra nem gondolnak, hogy a javítgatással toldozással-foldozással sokkal többet fizetnek ki mint ha egyszer tiszteségesen megcsinálnák. Igaz akkor nem kapnának egy kis zsebbe valót bizonyos személyek.

Itt lehet hozzászólni !