Fiatal csepeli úszó támogatása

csepel.alpiq.hu

Fiatal csepeli úszó támogatása

Az Alpiq Csepeli Vállalatcsoport együttműködési megállapodást kötött Tóth Bence csepeli úszó támogatására, amellyel a fiatal versenyző fejlődését kívánja elősegíteni.

Tóth Bence, a csepeli úszó fiatal kora ellenére sorra éri el sikereit a sportban. Bence az idei évben “robbant” be igazán az úszás élmezőnyébe, amikor az országos bajnokságot megnyerte.

Tehetségét mindennapos edzésmunkával fejleszti, emellett pedig továbbra is jeles tanuló a csepeli Herman Ottó Általános Iskolában, így remek példát mutat arra, hogy magas színvonalú, intenzív sportolás mellett is lehet kiváló eredménnyel tanulni.

Bence az úszást hatéves korában kezdte el amatőr szinten, de azóta már régen kinőtte ezeket a kereteket, hiszen 2013 májusától a KSC igazolt úszója és első három versenyén rögtön két arany- és egy ezüstérmet szerzett, köztük a már korábban említett országos bajnoki címet.

Az Alpiq Csepeli Vállalatcsoport támogatási koncepciója elsődlegesen a csepeli tehetséggondozásra, valamint a csepeli gyermekek tömegsportjának fejlesztésére koncentrál. Az együttműködés így jól illeszkedik abba a programba, melynek például a Csepel Diáksport Egyesület és a Csepeli Birkózó Club utánpótlás csapata is évek óta tagja.

Forrás: csepel.alpiq.hu

2 hozzászólás “Fiatal csepeli úszó támogatása” bejegyzésre

  1. helyi szerint:

    Miért nem csepeli színekben indulókat, csepeli klubot támogatnak vajon?

  2. Feri szerint:

    1963-1967 között volt a Csepel Sportklubnak úszószakosztálya. 1967- ben támogatás nélkül megszünt. Akkor az edző, dr Dörflinger Károlyné, Ida néni volt. Nem rajta és az akkori versenyzőkön múlt elsősorban a szakosztály megszünése.
    Oklevéllel bizonyítható, hogy tehetséges versenyzők voltak az úszók.

Itt lehet hozzászólni !