Idén is buli volt a jégen

Csepel.hu

Ugyan Axeleket, Lutzokat és Rittbergereket nem láttunk, de egyéb mókás ugráskombinációknak szemtanúi voltunk a Szent Imre téri jégpályán december 21-én. A téli Napforduló napján rendezett jégdiscóra sok csepeli fiatal volt kíváncsi. A főleg általános- és középiskolásokból álló csapat szombat este manapság divatos zenékre bulizott. A lányok-fiúk sorba álltak, hogy Dj Free teljesítse zenei kívánságaikat.

Az esemény ötletgazdája és szervezője a csepeli önkormányzat ifjúsági referense, Varga Norman, aki a Nemzeti Ifjúságvédő és Tehetségkutató Egyesület elnökeként pontosan tudja, mire van igénye az általa felkarolt korosztálynak.

Norman a Csepel.hu kérdésére elmondta, a mostani program nem csak a bulizásról szólt, hanem arról is, a fiatalok hogyan tudják kulturált és biztonságos környezetben eltölteni a szabadidejüket. „Ehhez nagy segítségünkre volt a csepeli rendőrség és közterület-felügyelet, akik a rendezvényt és a Szent Imre teret biztosították.

Szeretnénk az ifjúság számára élhető, szerethető várost teremteni ahol jól érzik magukat és sok programon vehetnek részt. Ezt a törekvést jól szemléltetik a Csepelen nemrég átadott közösségi és sportcélú területek: kültéri fitneszpark, BMX-pálya, erdei tornapálya, Tamarisak-dombi tanösvény. Az ilyen és ehhez hasonló kezdeményezések folytatódnak 2014-ben is, ezért reméljük, minél több fiatal tudja majd hasznosan, értékesen eltölteni a szabadidejét kerületünkben”.

Forrás: Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !