Fotók az Attraction új produkciójából

Blikk.hu/SzeretlekMagyarország.hu

A magyar árnyszínház-csapat előadására az év egyik legpatinásabb rendezvényén, a Royal Variety Performance-on került sor. A rendezvényen általában II. Erzsébet is jelen van, most azonban “csak” a walesi hercegi pár tette tiszteletét. A magyar társulat a You Raise Me Up című számra adta elő produkcióját.

Az előkelő vendégek és a sok ezer néző jelenléte ellenére az Attraction a tőle megszokott könnyedséggel és profizmussal szerepelt a színpadon. A hétfő esti előadás zajos ovációt váltott ki a közönségből.

A csapat az érzelmes előadásaival lett híres, melyekben az élet és a halál körforgását, a házasság és a születés szentségét mutatják be – írja a Daily Mail. A brit újság azt is kiemeli, hogy övék volt az első külföldi előadás, ami megnyerte az ITV tehetségkutatóját, a Britain’s Got Talentet.


„Hihetetlenül nagy megtiszteltetés ez számunkra, ezért már hosszú hetek óta gőzerővel készülünk a show-ra, ami a tőlünk megszokott egyedi, különleges előadás lesz. A jelenet tartalmáról a titoktartási szerződések miatt nem nyilatkozhatunk, de annyit tudni lehet, hogy most is az érzelmeké lesz a főszerep” – mondta Szűcs Zoltán, a csapat vezetője a fellépés előtt a Blikknek.

A Royal Variety Performance:

Az év egyik legpatinásabb rendezvénye. Fellépői nem akárki, hanem a brit királyi család előtt mutathatják be produkciójukat. A II. Erzsébet által patronált alapítvány, az Entertainment Artistes’ Benevolent Fund nevében rendezik meg évről évre, és az előadásokból származó bevételt ennek az alapítványnak ajánlják fel.

Az elsőt 1912-ben rendezték, akkor még Royal Command Performance néven, ám már a következő évben felvette a Royal Variety Performance nevet, amin a mai napig sem változtattak. A legutóbbi évben olyan hírességek léptek fel a rendezvény színpadán mint Robbie Williams, Kylie Minogue, a Girls Aloud, Rod Stewart, a One Direction vagy éppen Andrea Bocelli, de megfordult már a Spice Girls, Elton John, Tom Jones, Janet Jackson, illetve a The Beatles (ez utóbbiért kifejezetten irigykedünk a királyi családra), vagy éppen a Cirque du Soleil, a Riverdance és a Bolshoi Ballet is.

2007 óta pedig minden egyes Britain’s Got Talent győztes meghívást kap, ezért idén az Attraction magyar árnyszínházon a sor, hogy lenyűgözze a királyi családot (ha még eddig nem tette volna meg elképesztő performanszaival).

Forrás: SzeretlekMagyarország.hu

Itt lehet hozzászólni !