A nagycsaládosoké a jótékonysági bál bevétele

Csepel.hu

A Királyerdei Művelődési Ház november 23-án este ünneplő ruhába öltözött emberekkel telt meg: a II. Szent Erzsébet jótékonysági bálra gyűltek össze a vendégek. A belépőjegyek megvásárlásával – ahogy tavaly is – jó ügyet támogattak.

Idén a Nagycsaládosok Országos Egyesületének csepeli csoportja kapta az egymillió forintot, melyet Adamcsó Angéla, csepeli elnök vett át jelképesen Németh Szilárd polgármestertől. A pénzből élelmiszercsomagokat vásárolnak, melyeket még a karácsonyi ünnepek előtt megkapnak a rászoruló családok.

Ahogy a kerület polgármestere beszédében elmondta, Csepelen hangsúlyozottan figyelnek a rosszabb körülmények között élőkre, s ez a jövőben is fontos és kiemelt feladata lesz az önkormányzatnak. Németh Szilárd felolvasta Hofmann Rózsa államtitkár levelét is, aki – bár nem tudott jelen lenni az eseményen – a bál fővédnökeként köszöntötte a vendégeket, s Szent Erzsébet életét felelevenítve, a jótékonyság, s a rászorultak segítésére hívta fele figyelmet.

A bál megnyitása után a palotással indult a műsor, majd csepeli gyerekek muzsikáltak, Ungár Anikó bűvészkedett, Koós Réka és Sasvári Sándor énekelt ismert musical számokat. A tombolán számos ajándék várt gazdára, köszönet a felajánlóknak. A vacsora után tánc, és kaszinó várta a szórakozni vágyó vendégeket. A hajnalig tartó színvonalas mulatságot ezúttal is a Csepeli Városkép Kft. szervezte.

Forrás: Csepel.hu

6 hozzászólás “A nagycsaládosoké a jótékonysági bál bevétele” bejegyzésre

  1. bolemann lajos szerint:

    pocok-party

  2. zavart szerint:

    Mit jelent az, hogy pocok -party?

  3. jojo szerint:

    Jaj, de fáj, komcsik!

  4. Éva szerint:

    Úgy látszik a komcsiknak semmi sem tetszik,pedig a vastag pénztárcájukat kinyithatnák ilyen nemes cél érdekében.

  5. Gordon szerint:

    A komcsik csak akkor nyitják ki a vastag pénztárcájukat, ha valakit le kell fizetni. A szegény emberek őket nem érdeklik.

  6. nagyapó szerint:

    Oly sokan elmentek volna, pl. Podolák, Avarkeszi, Szentecky, Szabó, Borka-Szász urak és még többen, csak féltek, hogy csepeli polgároknak néznék őket, valamint az még hagyján, hogy palotással nyitnak, de legalább a zinternacionáléval fejeznék be.
    Bár lehet, hogy Évának van igaza.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !