Hét csepeli sportolót jelöltek az Év sportolója-díjra

Csepel.hu

Kedves csepeli sportbarátok!

Ötvenhatodik alkalommal ítélik oda idén a sportújságírók az Év sportolója-díjakat. Bárki részt vehet viszont a közönségszavazáson, amely azt hivatott eldönteni, ki az év legnépszerűbb sportembere.

A hagyományos Sportcsillagok Gálaestjén adják át az Év sportolója-díjakat. A rangos eseményen a szurkolók is szerephez jutnak: a szavazatukkal hozzásegíthetik kedvencüket a legnépszerűbb sportoló cím eléréséhez. A listán 197 magyar sportoló neve szerepel, akik az idei felnőtt világversenyeken értek el érmes helyezést egyéniben vagy csapatban. Hét csepeli sportoló is a jelöltek között van: Gömbös László, Györe Attila, Harcsa Zoltán, Kiss Tamás, Korisánszky Dávid, Korisánszky Péter, Sastin Marianna.

A szurkolók a december 6-ig adhatják le voksukat a közönségszavazáson, a facebook.com/sportcsillagok oldalon.

Forrás: Csepel.hu

5 hozzászólás “Hét csepeli sportolót jelöltek az Év sportolója-díjra” bejegyzésre

  1. Jaj szerint:

    Németh Szilárd a csepeli önkormányzattal együtt inkább adja vissza a támogatást (az a keveset) a csepeli sportegyesületeknek, amit elvett!
    Tudom nehéz elképzelni egy tohonya hízott disznónak, hogy mi az a sport. De akkor ne hencegjen sporteredményekkel. Fizessen ki mondjuk egy-két terembérletet, úgy ahogy régen tette az önkormányzat (bárki is ült a bársonyszékben).

  2. nagyapó szerint:

    Újabb Ságvári klón jaj! Mit vett el Németh Szilárd a csepeli önkormányzattal együtt? Talán a Csepel SC-t, vagy a Duna TSZ, az MHK pályákra gondolt? Azokat, amiket a szocik elloptak a csepeli sportolni vágyóktól?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. Jaj szerint:

    A gyerekeim sportegyesületének támogatását vette el a mostani ciklusban.

  4. Jaj szerint:

    nagyapó! Mit csinált 56 és 89 között? Csak nem lapított, hogy hátha megússza? Komcsi nem volt, talán elhiszem, de kussolva tűrt és túlélt. Ez aztán a jellem!

  5. Juci szerint:

    Az összes (csepeli) X faktorost, meg a Megasztárokat is tüntessük ki valamivel. Jómunkásemberek vpolta

Itt lehet hozzászólni !