Diagnosztikai műszerek a Dél-pesti Kórháznak

Csepel.hu

Két betegellenőrző monitort, valamint egy magzati szívműködést regisztráló CTG készüléket adományozott a csepeli önkormányzat a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház szülészeti- és nőgyógyászati osztályának. Az összesen másfél millió forintot érő készülékeket Morovik Attila alpolgármester adta át dr. Ralovich Zsoltnak, a kórház főigazgatójának november 20-án.

Morovik Attila az átadás során arról beszélt, hogy az önkormányzat és a kórház között intenzív kapcsolat alakult ki az utóbbi években, s ennek köszönhetően a kerület vezetése aktív részt vállal az egészségügyi intézmény körülményeinek javításában.

Teszi ezt azért is, hogy a kórházban ápolt csepeli polgárok a lehető legmagasabb színvonalú diagnosztikai és terápiás ellátásban részesüljenek. A csepeli képviselő-testület idén nyáron döntött úgy, hogy az említett értékes készülékek megvásárlásával támogatja a kórházban folyó betegellátást. A tervek között szerepel, hogy a csepeli önkormányzat hamarosan újabb gyógyászati eszközt ad át a kórháznak.

Dr. Ralovich Zsolt megköszönte az adományt, s méltatta azt a jó együttműködést, amely a csepeli önkormányzat és a kórház között kialakult.

Forrás: Csepel.hu

4 hozzászólás “Diagnosztikai műszerek a Dél-pesti Kórháznak” bejegyzésre

  1. grün szerint:

    “Diagnosztikai műszerek a Dél-pesti Kórháznak
    Két betegellenőrző monitort, valamint egy magzati szívműködést regisztráló CTG készüléket adományozott a csepeli önkormányzat a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház szülészeti- és nőgyógyászati osztályának.”
    .
    Vigasztaljon már meg valaki, mennyiben diagnosztikai (betegségfelismerő) berendezés a betegellenőrző és a regisztráló készülék?! 😀

  2. grün szerint:

    “Közvetlenül hamvasztása előtt felsírt egy halottnak nyilvánított csecsemő szerdán Kínában. Az egyhónapos fiút azonnal visszavitték az anhuji tartományi gyermekkórházba.”
    .
    Nálunk most már ilyen nem fordulhat elő!
    .
    http://www.life.hu/anyaskodj/20131121-hamvasztasa-elott-felsirt-a-csecsemo-kinaban.html

  3. ebihal szerint:

    A konzultációnak nevezett baromság helyett, azt a pénzt is ilyen költhettétek volna!

  4. Szkeptikus szerint:

    Aki ebbe a kórházba bekerül, annak inkább egy ásót kellene adni. A temető éppen szemben van. Legalább ennyivel segítenék az elhunyt családját. Mert aki ide betette a lábát, az élve nem jön ki többet.

Itt lehet hozzászólni !