Megszólal az informátor

Csepel.info, Youtube

Örömmel értesítjük olvasóinkat, hogy a Csepel.info MSZP-s informátorát sikerült meggyőzni arról, hogy a valószínűsíthető sértegetések, agresszió és retorziók elkerülése érdekében ne lépjen a saját arcával a nyilvánosság elé. Cserében egy vicces videót szinkronizálva küldte el mai elemzését.

Lapunk továbbra is bízik abban, friss információkkal, hírekkel tud szolgálni a csepeli baloldali pártok környezetéből – ha már ők olyan szótlanok mostanában.

66 hozzászólás “Megszólal az informátor” bejegyzésre

  1. Aladár szerint:

    Ez fos.

  2. Szabó Szabolcs szerint:

    El kell ismernem, hogy ez jó lett. Gratulálok.

    Szabó Szabolcs

  3. doki szerint:

    Igen, ez tényleg jó lett. Az viszont szomorú, hogy a videófelirat alapja a valóság, és van olyan új politikai mozgalom, aki azonnal ezekkel szűri össze a levet.

  4. Szigetjáró szerint:

    Vigyázzon Szabolcs, mert aki korpa közé keveredik, azt megeszik a disznók!

  5. Balos szerint:

    Egy pont a Szabolcsnak. Én támogatom a csepeli baloldal megtisztulását, csak az magától nem fog menni. Ahhoz a Mesterházyéknak fel kell oszlatni előbb a csepeli MSZP-szervezetet. Remélem ezt fog történni, a Fidesz kisebb ügyekért kinyírta az esztergomi csapatát. Delete, aztán jó alapokon lehet újrakezdeni. Lefogadom, hogy Esztergomban nyolc év alatt visszaszerzik a támogatásukat, itt meg, ha marad Szenteczky vagy Tóth, akkor soha.

  6. Balos szerint:

    Amúgy vicces, de volna tippem pár fideszes kerületre vagy városra, ahol még viccesebb kamuvideót is lehet csinálni.

  7. Királyerdei szerint:

    Akasszátok fel (megint) egymást szemét komcsik!

    “A szombathelyi kokainbotrányt kirobbantó Czeglédy Csaba nekiment a Facebookon az MSZP-nek, amiért nem támogatja a NAV-botrány kapcsán felállítandó parlamenti vizsgálóbizottságot.

    Czeglédy Csaba először “balfasznak” nevezte az MSZP parlamenti frakciójának tagjait, ezt mára a szolid “balfékre” írta át.

    “a világ balfékjei ülnek az MSZP parlamenti képviselőcsoportjában… (tisztelet a kivételnek)

    kit érdekel, hogy a Jobbik aláírta?!
    választott képviselők ők is

    aki finnyás, ne menjen politikusnak…”

    A ballib médiára panaszkodik már Török Zsolt is

    A bejegyzést először Oroszvári Péter kommentálta, aki az Egyenlítő TV nevű blognak adott korábban tanácsokat a szerkesztést illetően. Ő annyit írt, hogy “most nincs igazad”, majd Török Zsolt is beszállt a beszélgetésbe, közölve, hogy

    “Próbáld ki! Írj alá valamit együtt a nácikkal és pár percen belül Neked esik a ballib média, az összes többi ballib párt, majd még egy hétig az lesz minden esti beszélgetés témája. Később elhatárolódnak Tőled az álcivil liberoszervezetek stb Már próbáltuk az E-ON vizsgáló bizottsági kapcsán. Ez volt.”

    Czeglédy Csaba az újságírókról: “drogos pesti firkászok”

    Czeglédy Csaba minderre úgy reagált, hogy “puha pöcsűek vagyunk…vagytok”, majd ő is nekiment az újságíróknak.

    Zsolt, ki a frászt érdekelnek a drogos pesti firkászok?
    ne nekik politizáljunk már végre!
    nem veszitek észre, hogy a Fidesz kottájából játszatok?!

    A beszélgetésbe ezután szállt be Lukács Zoltán, az MSZP kommunikációs stábjának legújabb tagja, aki ugyancsak arra panaszkodott, hogy mennyien bántanák őket, ha a Jobbik mellé beálltak volna.

    “Csaba! Nehezen vitatkozom a jogi képviselőmmel:), de nem oly rég az ellenkezőjét is megpróbáltuk, ugyanannyian rugdostak minket, mert éppen volt, vagy nem volt rajtunk sapka.”

    A képviselők ezután még elvitatkozgattak egymással, de előre nem jutottak.”

  8. Királyerdei szerint:

    Szemét,gyilkos,hazaáruló kommmunisták!

    “Amikor 1920-ban kitört a háború Lengyelország és Szovjet-Oroszország között, az Új Nemzedék című lap ezt írta: „Nem tudjuk, mit tesz a Koalíció, de nekünk készen kell állnunk arra, hogy Lengyelország oldalára álljunk. Lengyelország sorsa a mi sorsunk.”

    S úgy lett. Teleki Pál elrendelte, hogy a Weiss Manfréd Művek összes lőszer- és fegyvertartalékát bocsássa Lengyelország rendelkezésére, továbbá, hogy a gyár a következő hetekben csak Lengyelország számára termelhet. A szovjetekkel vívott döntő ütközet előtt 48 millió Mauser típusú lőszert, 13 millió Mannlicher típusú lőszert, megszámlálhatatlan tüzérségi lőszert, harmincezer Mauser karabélyt, több millió karabélyalkatrészt és 440 tábori konyhát szállítottunk a lengyeleknek.

    És a lengyelek ezt sem felejtették el nekünk.

    Josef Pilsudski marsall a lengyel győzelem után több beszédében mondott köszönetet a magyaroknak, amiért felbecsülhetetlen mértékben járultak hozzá a „visztulai csodához”, vagyis a szovjetek legyőzéséhez. S 1921-ben a szejm megtagadta a trianoni békeszerződés ratifikálását, vagyis Lengyelország soha nem ismerte el jogi értelemben Magyarország feldarabolását.

    A lengyelek erre is emlékeznek. És őrzik az emlékezetet. Mi ezt is elfelejtettük. És csak önmagunkat hibáztathatjuk mindezért.

    Meg persze egy kicsit az Aczél-Acsády-féle kútmérgezőket és boldog ostobákat. Akiknek még az sem tűnik fel, hogy a székelység döntő része, például a teljes Csíki-medence – Bethlen protestantizmusa ellenére – katolikus vallású. Lásd még: csíksomlyói búcsú. Úgyhogy ha már Aczél-Acsády szerint vallási alapon kell Lengyelországba látogatni, akkor ezen az alapon is rendjén való volt a székely zászló jelenléte Krakkóban.

  9. robi szerint:

    Mi ebben a hír?

    Dezertőrök (akiket némi aprópénzen meg lehetett vásárolni) mindig is voltak. Ez nem újdonság. Szóra sem érdemes figurák, akik később gyakran szembesülnek azzal, hogy: ” a mór megtette kötelességét…..”

    – az óriási szenzáció felvezetőjében olvashattunk karról, hogy:
    “A csepeli MSZP gyakorlatilag marginális törpepárttá változott.” Ez bizonyára igaz lehet, mert a lakókörnyezetemből már minden egykori aktív párttag ismerősöm lemorzsolódott. Arról nem szívesen beszéltek, hogy kigolyózták-e őket, vagy maguktól álltak félre?
    A magukat baloldaliként aposztrofáló nagy generáció elvonult, a káderpolitikájukat a kialakult helyzet jól jellemzi. Integráló helyett megosztó személyeket zúdítottak a kerületiek nyakába.
    – ha igaz a megállapítás, hogy marginális párt lett a csepeli MSZP, akkor nagy maszlag, hogy a spionnak bármitől is félnie kéne. Akik már évek óta hátat fordítottak a pártjuknak, azok aligha lesznek indulatosak, legfeljebb legyintenek egyet és elfordítják fejüket egykori cimborájukat látván.

    Summa summárum: szenzáció nincs,a csak vihar a biliben.

    Bugiék megszokott nívóján.

  10. Katkaa szerint:

    Orbán fajtestvére röhög, mint a vadalma, biztos tőle tanulta a fidesz vajdája az idióta vigyorgást! Akinek ez tetszik, annak nagyobb élménye ne legyen az életben!

  11. Katkaa szerint:

    Cseszd meg királyerdei, menj vissza egész az őskorba. De szánalmas életed lehet, akaszd fel a komcsikat, kezd Orbán rohadt komcsi családdal, úgy hogy ne pofázz, komcsizz állandóan, mikor tele a fidesz őskomcsikkal. Te is az lehettél, mert marha jól ismered őket…

  12. Bugi szerint:

    Katkaa a legjobb példa arra, hogy a kommunisták meg a nácik egy politikai családba tartoznak.

  13. szigetország szerint:

    Noha a videón látható úr nem beszél magyarul, remekül ismeri a csepeli helyzetet. Helyzetértékelése pompás, találó. Hála neki, hogy felfedte a valóságot.

  14. Jaj szerint:

    Királyerdei! Maga össze-vissza beszél, összefüggéstelenül. Ja, mert volt pártitkárként busás nyugdíjával húsz éve otthon döglik és elbutult már a semmittevéstől.

  15. Pákozdi József szerint:

    Bugi, hagyjuk már ezt a szánalmas magyarázkodást! 19.29 bejegyzéséhez.

    Erre mi a válasz?
    NAV-botrány: a Fidesz és az MSZP is nyakig benne van a csalásokban.

    „Felszólítom a mostani állapotokért felelős adóhivatali vezetőket, hogy lépjenek vissza! Lépjenek vissza az oligarchák is, akik a kezüket fogják! – mondta Horváth András, a volt adóellenőr, aki szerint a NAV hagyja csalni a legnagyobb cégeket. Horváth kilátásba helyezte, hogy ha nem történik semmi – tehát nem indul el az ügyészségi eljárás vagy a parlamenti vizsgálóbizottság -, akkor arra is sor kerülhet, hogy ő maga közzéteszi a nála lévő terhelő dokumentumokat.

    Horváth az óriási érdeklődés mellett zajló sajtótájékoztatóján elmondta, hogy nevetségesnek tartja az egy hétvége alatt lezavart átvilágítást, de azt pláne, hogy nem találtak semmit.

    Ha tényleg átvilágítottak volna, akkor „látniuk kellett volna a cselekményeket”, mert a lekérdezéseket mindig rögzítik és elmentik. „Tehát az én kereséseimet is látni kellett volna. Van egy biztonsági főosztály, aminek jogkörében áll, hogy évekre visszamenőleg megnézze” a kérdéses ügyeket.

    Azt is elmondta, hogy „irdatlan adatmennyiségről van szó”, mivel csak ő három szektor összadócsalási teljesítményeit vizsgálta, ha tényleg történt volna bármi érdemleges felülvizsgálat a NAV-nál, akkor ezekre érdemben kellett volna reagálniuk, de nem így történt.

    Az elnökhelyettes nyilatkozata, miszerint a vizsgálat során 1500 ellenőrzést néztek meg, szerinte nehezen hihető. Ha a revizor fiktív számlázást és adócsalást lát, akkor azon végig kell menni, de ez sokáig tart. Szerinte nem tárják fel azokat a láncolatokat, amelyek jól láthatóan ezen óriáscégek beszerzései mögött vannak.

    A NAV feljelentésétől nem tart, mivel „nyilvánvaló, hogy a kommüniké nem felel meg a valóságnak, nincs a kezükben semmi, amivel rágalmazás vagy becsületsértés ügyében fel tudnának jelenteni”.

    Csak húzzák az időt

    A feljelentés-kiegészítést kérő ügyészség hozzáállása szerinte egyértelműen és tisztán időhúzásra utal, mivel Horváth elmondása szerint „több ügyben is átfogó bizonyítékokat bocsátott rendelkezésre, amikor vizsgálatokat állítottak le”, és több koronatanút is tudna adni ezekhez az ügyekhez.

    Azt tette még hozzá, hogy ha ilyen jelentőségű az ügy, akkor már régóta el kellett volna rendelni a nyomozást, de mivel végül úgyis lesz valamiféle vizsgálat, ezzel csak néhány hónapot próbálhatnak nyerni az érintettek. És „aki nem támogatja a vizsgálóbizottság felállítását, az a korrupció mellett van” – mondta még Horváth András, a kormánypárt mellett az MSZP-re is célozva. A Fidesz meg az MSZP azért nem akar vizsgálóbizottságot, mert nyakig benne vannak a csalásokban.

    Ha nem marad más választása, és a közvélemény mellette marad, akkor közzé is teheti a terhelő dokumentumokat – helyezte kilátásba Horváth, hozzátéve, tudja, hogy minden érintett be fogja perelni ebben az esetben.

    Számít emellett a sajtóra is, mert tart attól, hogy minden eszközzel hátráltatni fognak bárminemű felülvizsgálatot vagy nyomozást, mivel a vétkesek érezhetik, hogy most nagy a veszély. Különösen azért aggódik Horváth, mert nagy a nyomás a neki az adóhivatalon belülről segítőkön.

    A volt adóellenőr emellett Csányi Sándort megszólalását is feltétlenül várja, mivel másfél éve a Bonafarm nevében ők jöttek ki egy kommünikével, miszerint a kiskereskedelmi polcok tele vannak adócsalt holmival. „Miért nem jön elő most Csányi Sándor, miért nem szólal meg?” – szólította Horváth az OTP vezérét.

    Lapítanak a fideszes harcostársak is

    Horváth szerint „ki fog derülni, hogy működik-e bejelentővédelmi törvény, azzal, ahogy engem és a szűkebb környezetemet védik. Ha bármiféle bántódása lesz a segítőimnek és tanúimnak, az kormányzati felelősség lesz”.

    Azt is fájlalta, hogy „a kormánynak a legmagasabb szintű védelmet kellene adniuk nekem, és tanúimnak. De amióta kitört ez a botrány, a kormány mélyen hallgat. Vajon mit jelent ez?” Különösen, hogy néhány magas rangú Fidesz tagot eddig harcostársának tartott. Pontosabban „én annak idején harcostársa voltam két mostani közjogi méltóságnak, Orbán Viktornak és Áder Jánosnak – tudják, Fidesz-tag voltam. Nagyon régről ismerem őket. Elvártam volna, hogy ők mellém álljanak, de nem tették meg.”

    Kormányzati szereplőket már korábban is megkeresett az ügyével, de Rogán Antal kivételével mindenki elküldte, pedig legalább egy NGM-államtitkár mindent közelről látott. De Rogán is csak annyit mondott 2011 novemberében, hogy jelezte a NAV-nak a „problémát”.

    Újságírói kérdésre válaszolva elmondta, hogy azért állt elő cégek megnevezése nélkül, mert kell egy szerv, ami hozzáférhet legálisan az adótitokhoz és ezekhez az adatokhoz. És csak a nyilvánosság adhat igazi védelmet az ügynek. Azt is hozzátette, hogy azért is fontos a mostani fellépése, mert az érintett esetek nagy része 2011-es vagy későbbi, tehát még nem évültek el.

    Lapít a politika, mint szar a gazban. Ilyenek ezek – 23 éve már. Semmi meglepő nincs a magatartásukban.

  16. Vátesz szerint:

    Nincs itt semmiféle pártpolitika és pártérdek, személyi érdekek vannak mindkét oldalon, az MSZP oldalon és a Fidesz oldalon is! Annyi a különbség, a Fidesz oldalon Németh Szilárd egyszemélyben dönt. Akár Orbán.
    Ezt az is mutatja, amikor érdeke volt, akkor elfogadta a sporttanácsnoki poziciót és a velejáró lét, meg a mikor kellett, 2000. november 7-én (sic!) összefeküdt az MSZP-vel a Wallis-Észak-Csepel szindikátusi szerződés ügyében. Amikor itt volt Kövér László a Munkásotthonban, mondom Kosztolányi Dénesnek, hogy mi történt itt Csepelen, azt válaszolta, rajta vagyunk, majd kezeljük a problémát. Aztán meg amikor beültem a terembe, Németh Szilárd olyan vörös lett mint a cékla. Persze, kezelték. A Wallisnál dolgozott/dolgozik Wachsler Tamás, aki 1994-ben Orbán kihívója volt a pártelnöki székért, majd 2005-ben vele íratott egy szakértői véleményt Németh Szilárd Wallis-ügyben, mint független szakértővel (a HID Rt. nevű Wallis-leánycég igazgatójával!), hogy micsoda veszteség érte Csepelt a szindikátusi szerződés felbontása miatt. Még jó hogy nem Bajnai Gordonnal íratta, aki akkor a Wallis vezérigazgatója volt, ma az Együtt-PM vezetője! Így függenek össze a dolgok és a klientúrák, meg a tiszta párterkölcsök!

  17. Pákozdi József szerint:

    A Fidesz semmivel sem különbözik az MSZP-től, csak más színben és más stratégiával kommunikál!

  18. Aladár szerint:

    Csalódtam Szabó Szabolcsban. Erre azt mondani, hogy jó? Hát ez egy primitív fos! Amilyet Ábel Attilától már megszokhattunk.

  19. "?!" szerint:

    Figyelj, szerencsétlen szánalmasan hülye Bugris “Bugi”!

    Most az egyszer hiteles állításnak tekintem a 19:29-kor megjelent állításodat, miszerint “a kommunisták meg a nácik egy politikai családba tartoznak”.

    Azért fogadom el az állításodat, mert családtagként Te biztosan jól informált vagy.

    Ráadásul az alábbiak tények is megerősítik az állításod megalapozottságát:

    1.) Orbán Viktor apja mszmp-s pártitkár, az anyja pedig mszmp-s pártbizottsági dolgozó volt.
    Viktor nevű fiacskájuk előbb gimnáziumi KISZ-titkár, majd egyetemi KISZ-titkár, majd Soros-ösztöndíjas liberális, majd liberális párt-alapító, majd a Liberális Internacionálé alelnöke, majd a Keresztényszocialista Unió alelnöke, majd az Európai Néppárt alelnöke volt. Miniszterelnökként pedig átváltott a “nemzeti” (nacionalista) irányvonalra és lett belőle “kvázi” nemzetvezető!

    2.) A sokunk által alaposan félreismert “nagyon” Szilárdunk is hasonló “politikai családi viszonyok” között politizálva jutott a jelenlegi pozíciójába.
    Először a kisgazdáknál tüsténkedett, majd szörnyen szilárd szdsz-es lett, majd az SZDSZ-ből állt át az mszmp-s pártitkár-csemete és volt KISZ-titkár által vezetett előbb soros-liberális, majd keresztényszocialista, majd néppárti, majd a lószart is nemzetinek minősítő nemzetvezető által vezetett Fidesz csepeli szervezetébe, ahol belső puccsal ragadta magához a hatalmat, és lett belőle öntörvényű kerületi diktátor!

    Ugye egyetértesz velem bugris “Bugi”, hogy a fenti két pontban ismertetett családfa-részlet is a komcsik és a nácik egy családba tartozását bizonyítja?!

  20. Bugi szerint:

    Nevess Ali, nevess! A nevetés gyógyít. A Szabó Szabolcsot meg eddig is utáltad, mert nem az akolból való. Vélhetően még kommunista sem volt, mint te.

    Pákozdi, neked meg javaslom, hogy azokra a kérdésekre adj választ, melyeket Szegedi Csanád nemzettestvéred felvetett az elmúlt egy évben. Még mielőtt a következő nemzettestvér is kérdéseket vet fel.

  21. Aladár szerint:

    De azért az szerintem elég ciki, hogy egy alpolgármester azzal tölti az idejét, hogy ilyen vicces videókat gyárt.

  22. Bugi szerint:

    Írásjel, három éve nem olvastam el egyetlen baromságodat sem. És szerintem más sem.

  23. Szabó Szabolcs szerint:

    Kedves Aladár!

    A választási kampány nem lányregény. Az pedig szerintem el kell ismerni, ha az ember ellenfele jó kampányanyagot csinál. Itt most nem a konkrét tartalom a lényeg, hanem maga a módszer, amivel hatni akar a választókra. Szerintem ez ügyes húzás volt az admin részéről. Az is ahogy felvezették az anyagot, és az is ahogy “El Risitas” anyagát feliratozták csepeli témákkal. Ez profi munka volt. Egyébként ha ez lenne a kampány legdurvább része, akkor összetehetnék a kezünket.

    További szép napot!

    Szabó Szabolcs

  24. Bugi szerint:

    Ali, szerintetek mindent az Ábel csinál? Viccesek vagytok. Annyi eszetek biztos van, mit a showman elvtársatoknak a bejátszásban 😉

  25. Aladár szerint:

    Egyébként a videó készítője maga Ábel Attila. Ezt be is bizonyítom. A youtube-ra “Árpád Csepel” néven van feltöltve a videó. Ki lehet ez az Árpád Csepel? Nos, tessék megnézni a következő cikket:
    Rocklegendák Csepelen
    http://csepel.info/?p=16052

    Ott van egy kép, alatta a képaláírás: “A kiállítás megnyitójáról készült képeket itt lehet megtekinteni (a képeket Ábel Attila készítette)”

    Rákattintasz a linkre, bejön egy fotóalbum, s oda van írva fölé, hogy ezek “Árpád Csepel” fotói. Tehát “Árpád Csepel” = Ábel Attila.

    El lehet gondolkodni, akarunk-e olyan alpolgármestert, aki munkaidejében ilyen vicces videók készítésével és csepelinfós bemutatásával foglalkozik.

  26. Bugi szerint:

    Tehát akkor itt mindenki Ábel Attila. Még a Pákozdi meg a Vátesz is. Már ha azt fel sem tételezed, hogy Ábel készíthet úgy képet, hogy elküldi másoknak.

    😉

  27. "?!" szerint:

    Ne ködösíts, hogy Te szerencsétlen szánalmasan hülye Bugris “Bugi”!

    Azt el tudom képzelni, hogy Te nem olvastad el az írásaimat, mert nem tudsz olvasni, de helyetted elolvastattad valakivel, hogy reagálhass rájuk.

    Azt pedig jegyezd meg, hogy nem azért küldöm a neked címzett írásaimat, hogy Te olvasgasd azokat (hiszen az általam leírt tényeket magad is tudod), hanem azért küldöm, hogy az általad leírt gátlástalan hazugságokat és rágalmakat cáfoló valós tényeket a kevésbé tájékozott fórumozók is megismerhessék!

    Világos, Te sötétagyú címeres ökör?!

  28. Bugi szerint:

    Mivel nem olvasom az írásaidat, írhatsz bármit írásjel. És van egy rossz hírem: más sem olvassa. Persze, ez csak neked rossz hír, mindenki másnak jó. 😀

  29. Vátesz szerint:

    http://csepel.info/?p=30218#comment-186148 “Pénzügyi rezsicsökkentésről dönt a parlament”
    Vátesz szerint:

    2013. november 11., hétfő – 22:40

    ?! Írd be kedvenc politikusod nevét a google-ba és olvasd el a tizedik találatot, aztán írd le a véleményed!

    Na, elolvastad? Mi a véleményed?

  30. "?!" szerint:

    Melyik témára gondoltál “Vátesz”?

    Csak nem arra, hogy a gerinctelenül hazudozó tetves rezsi-rikkancsnak a hazudozás miatt nincs ideje arra, hogy polgármesterként fogadja a hozzáforduló csepeli lakosokat és ezért több százan várják, hogy az ügyükkel mikor juthatnak be hozzá fogadóórára?

    Ez nekem nem újdonság, mert a társasházunk felújításával kapcsolatban 2012. május közepéig közös képviselőként neki írt leveleim egyikére sem válaszolt a tetű egy betűt sem, és a fogadóórára 2012. áprilisban történt bejelentkezésemre a mai napig nem írták meg, hogy mikor tud fogadni.

    Ha nem erre a témára gondoltál, akkor írd meg, hogy mit kellett volna elolvasnom!

  31. Ábel Attila szerint:

    Kedves Pákozdi József!

    A Jobbik-MSZP-s közös kampánycsapatot, amelyet 2010-ben összehoztatok, nehéz lenne alulmúlni, úgyhogy szerintem ne hasonlíts bennünket a tesótokhoz.

    Emlékeztetőül: http://csepel.info/?p=8961

    Javaslom nézd meg az alsó képet, amely jól mutatja, hogy a jobbikosok milyen szépen együtt tudnak dolgozni az MSZP-s testvéreikkel, ha a Fidesz mocskolásáról vagy plakáttépésről van szó, miközben egymás plakátjait békén hagyják. Ti képesek voltatok 2006 októbere után 2010-ben Avarkeszivel meg Podolákkal összefogni, amit nehéz szavakkal kifejezni. Az MSZP-s önkormányzat meg persze hagyta a zsidógyűlölő, patkányos plakátjaitokat az utcán, nem szedették le. Ennyit erről, ennyit az MSZP-ről meg a Jobbikról, no meg az összefogásról. Halkan jegyzem meg, ekkor Szenteczky János volt a Csevak vezérigazgatója, ő dönthetett (volna) azonnal a gyűlölködő plakátok leszedéséről.

    Aladár: hízelgő, hogy azt hiszitek, minden mögött én állok. Sajnos ez fizikai képtelenség. A Csepel.info az én receptem alapján jött létre, amit most nem írnék le. A lényege a demokrácia. Ez egy csodaszer, amely az ilyen oldalakon folyamatos feszültséget tart fenn, és emiatt vonzza az olvasókat, a fórumozókat, a különböző világnézetű embereket. A Csepel.info több száz fotót is kapott tőlem, melyek többsége ugyan nem került ki az oldalra, de sok igen. Cserébe néha odaírták, hogy tőlem van a fotó.

  32. Vátesz szerint:

    Arra, amit a volt párttársa írt róla, google-ban név + csepel keresőszónál a tizedik találat.

  33. Aladár szerint:

    Ábel, ne játszd a hülyét. Elmondtad a rendőrségen, hogy a csepel.info domain a te tulajdonod, és az üzemeltetésében is “részt veszel” – te üzemelteted.

  34. Aladár szerint:

    Hasonlítsuk csak össze a csepeli önkormányzati vezetők teljesítményét annak alapján, hogy hány előterjesztést nyújtottak be a képviselő-testületnek! Ezen jól lemérhető, mennyi érdemi munkát végeznek az önkormányzatban.

    Egy google keresés az “előterjesztő: x.y.” kifejezésre a csepel.hu domainen ad egy számot arra, hányszor találta meg a google x.y. előterjesztéseit. Ez persze nem azt jelenti, hogy ennyi előterjesztése volt az illetőnek, mivel a sok ide-oda linkelés miatt a google ugyanazt sokszor megtalálja. De nyilván a kapott szám arányos az előterjesztések számával. Nézzük:

    “Előterjesztő: Németh Szilárd” – 3530 találat
    “Előterjesztő: Borbély Lénárd” – 1980 találat
    “Előterjesztő: Morovik Attila” – 1400 találat
    “Előterjesztő: Ábel Attila” – 292 találat.

    Azt hiszem, ehhez nem kell kommentár. Mindenki látja, hogy melyik alpolgármester teljesítménye van mélyen a többieké alatt.

  35. Ábel Attila szerint:

    Aladár! Van bármilyen halvány sejtelmed arról, hogy mi a különbség egy domain-név és egy folyamatosan működő internetes újság között? Úgy tűnik nincs. Láthatóan az önkormányzati munkáról sem tudsz semmit, különben nem jöttél volna az előterjesztések számával. Engem nem zavar, hogy mítoszokat gyártasz rólam. Na de ilyen otromba tudatlanság mellett van képed okoskodni…

  36. Aladár szerint:

    Ábel, ilyen otromba visszapofázás helyett próbálj meg inkább beszámolni a választóidnak, hogy ugyan mi a fészkes fenét csinálsz te az önkormányzatnál azon kívül, hogy a csepel.infóra írogatsz meg a városban fényképezgetsz naphosszat. Ugyanis nagyon nem látszik, hogy bármi érdemi munkát végeznél! Fideszes pártkampányt csinálsz – közpénzből!

  37. Ábel Attila szerint:

    Ha én nem lennék demokrata, akkor nyilván cenzúráznám az idióta hozzászólásaidat. Viszont az összes baromság itt van, amit leírtál. Akkor most én demokrata vagyok vagy nem én szerkesztem a Csepel.info oldalt?

    Na?

  38. Aladár szerint:

    Egy Fidesz-tag a “demokrácia” szót ne vegye a szájára! Hírből sem ismered, kisapám.

  39. Balos szerint:

    Aladár, hogy te milyen szellemi béka vagy vaze. Simán megszivatott. A Szabó Szabolcs meg akármilyen kezdő, magasan Szenteczkyék színvonala felett van. Szenteczkyéket, azt a brancsot ki kellene tenni az MSZP-ből.

  40. grün szerint:

    Ha már ilyen szépen összejöttünk halljuk végre a minden titkok tudóját!
    Vagy úgy jártunk ezzel is mint hős Vezírünkkel?!
    .
    “Egyelőre csak annyi konkrétumot mondhatok, hogy semmi konkrétumot nem mondhatok!”
    Helyette hallgassanak meg egy dakota viccet valamelyik csicskámtól! 😛 😀

  41. grün szerint:

    “Rettegnek a bakiktól, vaskézzel irányítják a Fidesz kampányát”
    .
    big Brother is watching You! 😛 😀
    .
    http://hvg.hu/itthon/20131120_Fidesz_kampany_kontroll

  42. grün szerint:

    Politikai pedofília vagy csak kampány kézfogás?! 😛 😀
    .
    http://www.hir24.hu/Root/Shared/Pictures/2013/11/20/orban-kisgyerek.jpg

  43. Királyerdei szerint:

    Vonyítanak a komcsik megint.
    Folytassa Attila! 🙂

  44. Aladár szerint:

    A “Balos” néven írogató köcsögnek senki ne dőljön be. Valamelyik fideszes írogat ezen a néven.

  45. "?!" szerint:

    Te szerencsétlen húgyagyú bugris “Bugi”/Ábel ATTila!

    Annyi ésszel, amennyi neked van, hogy mersz másokat kioktatni?

    A tegnap este 23:42-kor írt alább idézett szövegeddel ismét bizonyítottad, hogy egyedül hülyébb vagy, mint egy egész ökörcsorda, és arcátlanabb hazudozó vagy, mint a náci propaganda-miniszter Göbbels volt.

    Ezt írtad 23:42-kor Te címeres ökör:
    “Az MSZP-s önkormányzat meg persze hagyta a zsidógyűlölő, patkányos plakátjaitokat az utcán, nem szedették le. Ennyit erről, ennyit az MSZP-ről meg a Jobbikról, no meg az összefogásról. Halkan jegyzem meg, ekkor Szenteczky János volt a Csevak vezérigazgatója, ő dönthetett (volna) azonnal a gyűlölködő plakátok leszedéséről.”

    A fent idézett pofátlan hazugságod cáfolata céljából emlékeztetlek arra, hogy a 2010-es választások évében Szenteczky Jánosnak senkitől nem volt felhatalmazása annak eldöntésére, hogy melyik választási plakátot kell leszedetni, mert az “gyűlölködő plakát”!
    Ezen felül a gyűlöletet folyamatosan szító fideszes falkák által újságírók és Hír tv riporterek jelenlétében szinte folyamatosan üldözött Szenteczky János csak 2010. július 31-ig volt a Csevak Zrt. vezérigazgatója!

    Tehát az állításoddal szemben, Szenteczky nem volt jogosult eldönteni, hogy melyik plakátot kell leszedetni, és ráadásul az őszi plakátozások időszakában már nem volt a Csevak vezérigazgatója, ezért sem dönthetett (volna) a gyűlölködő (fideszes) plakátok leszedéséről!

    Megjegyzem, hogy veletek ellentétben, Szenteczky a választások szabadsága, és véleménynyilvánítás szabadsága miatt, nem is szedette volna le a politikai ellenfelek plakátjait!

    Ti viszont a közpénzből most folyó fideszes-propaganda konzultáció 3. kérdésével most pontosan ahhoz akartok hivatkozási alapot teremteni, hogy korlátozhassátok a politikai vetélytársaitok választási plakátjainak a közterületekre történő kihelyezését!

    Pedig mindenki jól emlékezhet rá, 2010-ben még Te is milyen intenzíven plakátoltál a bandáddal a kerületben, és ennek eredményeként minden második villanyoszlopon (kár, hogy nem életnagyságban) Németh Szilárd, vagy valamelyik mamelukja volt látható.

    Most azzal a helyzettel visszaélve akarjátok korlátozni a csepeli közterületen történő plakátozást, hogy a közüzemi szolgáltatókkal (a szolgáltatók költségére) minden közüzemi számla fejlapján megküldetitek a saját választási reklámotokat!

    Visszatérve a Szenteczkyre vonatkozó hazugságodra, az újabb leégés elkerülése érdekében jegyezd meg Te pofátlan hazudozó, hogy 2010-ben Szenteczkynek nem volt döntési joga a kihelyezett plakátok minőségének a megítéléséhre és leszedetésére, ráadásul a 2010. őszén zajló plakátozások időszakában Szenteczky már nem is volt a Csevak vezérigazgatója!

    Világos, Te sötétagyú címeres ökör?!

    Utóirat:
    A fenti szöveg írása közben hívott fel gépi hangon (nyilván szintén közpénzből) a rezsi-rikkancsunk és a szabad véleménynyilvánítás korlátozására irányuló konzultációs irat visszaküldését sürgette, mert be van szarva attól, hogy tavasszal nem kerül be az országgyűlésbe, és elveszti a mentelmi jogát, amely mentesíti a viselt dolgai miatti felelősségre vonás alól! És persze félti a meg nem érdemelt magas jövedelmét is!

  46. "?!" szerint:

    Szegény szerencsétlen bugris “Bugi”/Ábel Attila!

    felhívom a figyelmed arra, hogy ismét pocsékul leszerepeltél a havonként több mint fél millió forintos alpolgármesteri fizetésért, valamint egy önkormányzati közpénzből üzemeltetett gépkocsi ingyenes használatáért készített fenti „Megszólalt az informátor” című primitív bejegyzéseddel és a hozzá tartozó kamu-videóval!

    A csökött agyad miatt eszedbe sem jutott, hogy ezzel a primitív kampánydumával saját magad leplezed le az „mszp-s informátora hivatkozva korábban előadott összes infos hazugságotokat!

    A fenti bejegyzésed és a kamu-videó egyértelműen bizonyítja, hogy az mszp-s informátorotok soha nem létezett, és az mszp-s informátorra hivatkozva előadott hazugságokat alpolgármesteri munkaidőben Te találtad ki!

    A bejegyzésedben és a kamu-videón emlegetett bűncselekményekkel, és a börtön-válogatottal kapcsolatban felhívom a figyelmed az alábbiakra:

    1.) Neked munkaidőben nem fideszes hazugságok kitalálása és infos terjesztése a feladatod, hanem az összes csepeli lakos érdekét szolgáló munkavégzés, még akkor is, ha a rendőrségi tanúvallomásod szerint ez az infos oldal a tulajdonodat képezi, és az üzemeltetésében is részt veszel!
    Tehát munkaidő alatt ne fideszes propagandával és infos hazugságokkal foglakozz, hanem dolgozz a havonként több mint fél millió forintos alpolgármesteri fizetésedért, valamint az önkormányzati közpénzből jogellenesen üzemeltetett gépkocsi ingyenes használatáért!

    2.) Ha munkaidőben nincs mit csinálnod, akkor inkább arról tájékoztasd a csepelieket, hogy az alpolgármester társaiddal együtt, mikor fizetitek be a Csepeli Önkormányzat kasszájába, a Vörös Csepel című könyvben általad eltűntnek hazudott északi pénzből részetekre beszerzett és teljes egészében önkormányzati közpénzből üzemeltetett gépkocsik használati díját, továbbá az önkormányzat kasszájából üzemeltetési költség címen annak ellenére felvett közpénzeket, hogy az önkormányzat egyik legfontosabb rendelete úgy rendelkezik, hogy a hivatalon kívüli munkátokat tömegközlekedési eszközök igénybevételével kell végezni, és csak indokolt esetben vehettek igénybe hivatali gépjárművet?!

    3.) Ha még az előző pontban említett tájékoztató közzététele után is unatkozol, akkor arról is tájékoztathatnád a csepelieket, hogy mikor fizetitek be a Csepeli Önkormányzat kasszájába az általad fideszes propaganda anyagként szerkesztett Vörös Csepel című hazugsággyűjtemény 32 ezer példányban történő kinyomtatására és terjesztésére elköltött 8 millió forintot?!
    Arra tekintettel, hogy a Vörös Csepel című förmedvényben általad leírtak hazugságokat
    3 év alatt sem tudtátok bizonyítani, és több hazugságodról (pl.: az északi pénzek eltűnéséről szóló hazugságról) kiderült, hogy az általad leírtaknak semmi köze nincs a valósághoz.

    4.) Unalmas perceidben arról is írjál, hogy mikor fizetikek be a gerinctelen hazug cimboráiddal az önkormányzat kasszájába, a fideszes választási kampányban vállalt fedett uszodaépítési ígéret alóli felmentés céljából lefolytatott írásbeli konzultációra elpazarolt több mint 10 millió Ft önkormányzati közpénzt?!

    5.) Arról is tájékoztasd a csepelieket, hogy mikor fizetitek be az önkormányzat kasszájába, a hajléktalanok kitiltása és a politikai ellenfeleitek köztéri plakátolásának a korlátozása érdekében meghírdetett, de a Fővárosi Közgyűlés mult csütörtöki határozata miatt okafogyottá vált jelenleg is folyó konzultációra elherdált milliókat?!

    6.) Újabb infos hazugságok kitalálása helyett, arról is tájékoztasd a csepelieket, hogy az mszp-s vezetéstől 2010 őszén átvett, de 2012 október 27-ig eltüntnek hazudott (általatok ellopni szándékozott) 3,6 milliárd Ft-ról miért állítottad a 32 ezer példányban kipostázott Vörös Csepel című hazugsággyűjteményben, hogy az pénz az utolsó forintig eltűnt, miközben ezzel 3,6 milliárd Ft-tal trükköztetek úgy, hogy feladatokhoz rendelve beterveztétek az éves költségvetésekbe, de mivel a betervezett feladatokat nem végeztétek el a megmaradt pénzekre hivatkozva, évenkénti 2 milliárd Ft-os megtakarításról hazudoztatok!

    7.) Ne felejtdsd el azt is közhírré tenni, hogy a semmittevés eredményeként elért évenkénti 2 milliárd Ft-os megtakarításaitok miatt, elmaradt az önkormányzati vagyonnak az értékcsökkenést kompenzáló pótlása, és ezért önkormányzat évente több mint 2 milliárd Ft vagyonvesztést szenvedett el! (Amelyért majd Ti is felelni fogtok, és mentek Deme Gábor után.)

    Kap össze magad Te sötétagyú bugris „Bugi”/Ábel Attila, és üres óráidban válaszolj a fenti kérdésekre még azelőtt, hogy bíróság előtt kellene izzadnotok, mint szerinted az mszp-seknek eddig kellett!

  47. szigetország szerint:

    Emberek!

    ?! magában beszél vagy valakivel társalog?

  48. fickó szerint:

    Ez kurva jó! Tök mindegy, ki csinálta, nagyot alkotott.

    Mondhatni: TELITALÁLAT

    Ja, és valaki kűggye mán el azt a szöröncsétlen Pábár Lájost (alias ?!) nyaralni (úgy, hogy vissza se gyűjjön), me má naon uncsi a seggnyaló komenyistabarát alpári dumája.
    Lassan ki kőne tennyi a 18-as karikát…

  49. felix szerint:

    Szeretnék már olvasni egy Pabart megcáfolni képes hozzászólást, mert így csak égnek a gyalázói.
    Azt hittem, hogy legalább eredeti a videó ötlet, de csak lopkovics.
    Nem véletlen.

  50. Bugi szerint:

    Felix, írásjelet senki nem olvassa el. Te sem. Így megcáfolni sem lehet. De azt sem lehet mondani, hogy igazat ír, mivel azért nem olvassa el senki, mert már a hozzászólásai eleje is idióta baromságokból áll.

  51. "?!" szerint:

    Ne ködösíts Te szerencsétlen bugris “Bugi”!

    Az állításoddal ellentétben Te úgy nyeled az általam leírt szöveget, mint kacsa a nokedlit, és csak az vele a bajod, hogy mindig a torkodon akad, és azért nem tudsz rá cáfolatokkal válaszolni!

    Azt pedig csak azért állítod, hogy nem szoktad elolvasni, mert Te már a születésedkor is olyan cseles gyerek voltál, hogy még a bábát is átverted azzal, hogy Ő elől várt, de Te hátul jöttél.

    Ugye ezt a tényt sem cáfolod Te gerinc nélkül hátul világra jött bugris “Bugi”?!

  52. robi szerint:

    félix!

    Csepel az évtizedek során vörös településnek lett bélyegezve a termelő munkát nagy ívben elkerülő, élősködő dumagépek számára.
    A 2002 és 2010 közötti impotens szocialista kormányok kritikán aluli bénázása és a helyi nagy generáció káderpolitikája miatt Csepel is váltott.
    Őszintén: nem is lehetett másképp.

    Az itt élők megváltoztatására Csepelre összeverbuvált káderek otthonról hozott intelligenciáját, vitaképességét itt az infóban megismerhettük.
    Nincs mit csodálkozni, hogy a feltett kérdésekre ( finoman szólva) rendszeresen kerülik a választ. Őket nem is szellemi elemzésekre hozták ide, hanem tolvajkomcsizni és végrehajtani a kiadott utasításokat.

    Csodákra ne várj, csodák nincsenek.

  53. abcd szerint:

    Megszólal a GKI informátor !!

    “http://www.gki.hu/sites/default/files/users/Petz%20Raymund/Rezsicsokkentes.pdf”

  54. felix szerint:

    Bugi!
    Most is mint mindig nagy tévedésben vagy.
    Akiket itt érdekel Csepel az leginkább őt olvassa, nem téged és nem engem. Dokumentált infó szinte csal tőle olvasható.
    A fasorban sem vagytok hozzá képest.

  55. felix szerint:

    Robi.
    Mindenben egyetértek.

  56. Etikus szerint:

    Tegnap este a Duna TV-n Presszer Pici a riporteri kérdésre válaszolta: “Mit csináltam volna, szálltam volna szembe az akkori államhatalommal? (“Akiket Erdős és csapata” képviselt szinte teljes tejhatalommal) Ma sincsen másképpen? De hiszen ezt tudhatják. Ki mer itt egy szót szólni, egy bizonyos szint alatt? Legfeljebb, bizonyságot nyerhet, hogy elmebeteg, dacára annak, hogy egészséges is lehet.

    “Fáradt vagyok, ringass el, ó, halál:
    Az érdem itt koldusnak született
    És hitvány Semmiségre pompa vár
    És árulás sújt minden szent hitet
    És Becsületet rút gyanú aláz
    És szűz Erényt a gaz tiporni kész
    És Tökéletest korcs utód gyaláz
    És Érc-erőt ront béna vezetés
    És Észre láncot doktor Balga vet
    És Hatalom előtt néma a Szó
    És Egyszerű kap Együgyű nevet
    És Rossz-kapitány rabja lett a jó.
    Fáradt vagyok; jobb volna sírba mennem:
    Meghalnék, csak ne hagynám el szerelmem!”

  57. Etikus szerint:

    Tudom nem könnyű feldolgozni az előző írást, (különösen az idézőjelben foglaltakat!),
    de legalább sikerült elérnem, hogy bezárásra kerüljön ez a parttalan eszmecsere.
    Még is, kinek az élete? Mégis, kiút…………….?

  58. bolemann lajos szerint:

    Már uncsi

  59. grün szerint:

    Már uncsi?!
    De hiszen még meg sem szólalt! 😀 😛

  60. csaba péter szerint:

    Ez nektek informátor? Ezt admin vagy ÁA találta ki

  61. GONDOLKODÓ! szerint:

    Újabb narancsos forradalom Kijevben? MH.

    Vlagyimir Putyin orosz államfő szerint 2004 példájára ismét a Nyugat biztat zsarolással tömegtüntetésekre Ukrajnában

    Julija Timosenko volt ukrán kormányfő vasárnapra az utcára szólította híveit, hogy az egykori narancsos forradalom mintájára újra az „európai útra” kényszerítsék Kijevet. A megmozdulásokat Moszkva szerint megint Nyugatról szervezik, s hasonló véleményen van az ellen demonstrációra készülő ukrán kormány is.

  62. felix szerint:

    Ábel Attila szerint:
    2013. november 20., szerda – 01:18
    Ha én nem lennék demokrata, akkor nyilván cenzúráznám az idióta hozzászólásaidat. Viszont az összes baromság itt van, amit leírtál. Akkor most én demokrata vagyok vagy nem én szerkesztem a Csepel.info oldalt?

    Kedves Atilla. Tényleg ennyire primitív a demokrácia felfogásod?
    Azt hiszed, hogy elég egy fórum ahol az emberek leírhatják, hogy milyen szemetek vagytok és azonnal demokratikussá válik a föld, dohány és legújabban a minden ízében törvénytelen pénztárgép mutyitok.

Itt lehet hozzászólni !