Németh Szilárd a Napi aktuális vendége volt

Echo TV/Fidesz.hu

Átláthatóbb számlák január 1-jétől. Vendég: Németh Szilárd, a rezsicsökkentést ellenőrző munkacsoport vezetője (Fidesz)

A felvétel megtekinthető ide kattintva.

Forrás: Fidesz.hu

5 hozzászólás “Németh Szilárd a Napi aktuális vendége volt” bejegyzésre

  1. Katkaa szerint:

    ” azt elfelejtették ráírni kurva nagy betűkkel, hogy a cégek kárára spóroltak, és hogy milyen rohadt nagy szopás lesz emiatt pár éven belül. de sebaj, csak a hídig kell eljutni… ”

    ” Pár év múlva összedől a szarvár, mert a fidesz látványtevékenysége abból áll, hogy sikereket dumálnak, erőszakosan nem piaci alapon beleszólnak a gazdasági folyamatokba. ”

    ” Javaslom a bolti számlán is legyen élénksárga színnel feltüntetve mennyivel fizetünk többet a kormányváltás óta, így könnyű lesz összehasonlítani a rezsicsökkentés kioltja-e az áremelkedést, és akkor könnyű lesz eldönteni a választási kampányban melyik táblát vigyük, a rosszabbul, vagy a jobban élünk mint négy éve feliratút. “

  2. Nagyapó szerint:

    Eetásak! Nem kellene elhatárolódniuk ettől a trágár bunkótól? Nem vet jó fényt a baloldalra. Igaz így legalább mindig figyelmezteti a polgári oldalt, hová kell szavazni.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. ebihal szerint:

    Mi van Nagyapó? Zavarja az igazság?

  4. Vátesz szerint:

    Németh Szilárd inkább a NÉPNYÚZÓ TÍZSZERES TALAJTERHELÉSI DÍJAT töröltesse el Tarlóssal és a Fővárosi Közgyűléssel! Valószínűnek tartom, hogy ő 2014-től már nem akar csepeli polgármester lenni, mert az ÁLLÁSHALMOZÁS TILTÁSA miatt azt már nem teheti, ő viszont az országgyűlési képviselőséget nem hagyja veszni! Ha a csepeliek-soroksáriak esetleg nem őt választanák, akkor is bérelt helye van befutó listás helyre. Aztán Csepel illetően meg utánnam az özönvíz, az sem érdekes ha jelenlegi alpolgármesterei netán állás nélkül maradnának. Magukra vessenek, minek álltak be alá untermannak!
    Hiába a fenyegetés a tízszeres, 3600Ft/köbméter talajterhelési díjjal, sokan nem fognak január elsejéig rákötni a csatornára, vagy később sem. Majd megvárják, hogy az új fővárosi közgyűlés illetve az új csepeli képviselőtestület eltörölje azt! Én sem fogok egy csepp könnyet sem ejteni értük!

  5. grün szerint:

    0 forint gáztartozás miatt is kikapcsolják a gázt – itt a szolgáltató levele!
    “Nulla, azaz 0 forintos gáztartozás miatt fenyegette meg kikapcsolással és a szolgáltatási szerződés felbontásával a fogyasztót a gázművek.”
    .
    Mi az, hogy nulla fogyasztás?! Ha már bevezettette tessék használni!
    Mint a kocsmáros esete:
    Ha nem jössz be két ember fog meghalni, Te szomjan én éhen! 😛 😀
    .
    http://hir.ma/belfold/0-forint-gaztartozas-miatt-is-kikapcsoljak-a-gazt-itt-a-szolgaltato-levele/165296?utm_source=ENY&utm_medium=ENY&utm_campaign=ENY

Itt lehet hozzászólni !