Közösségi szobát adtak át az Adu iskolában

Csepel.hu

Közösségi teret rendeztek be az Adu Vállalkozói Szakközépiskola, Szakiskola és Gimnáziumban a Budapest Bank csepeli és Boráros téri bankfiókjának munkatársai. A munkálatokra a bank Törődés Napja önkéntes programsorozatának részeként került sor, amelynek keretében a pénzintézet munkatársai idén ősszel országszerte 11 helyszínen járulnak hozzá környezetük fejlesztéséhez.

A Törődés Napja önkéntes akciósorozat célja a gyermek- és ifjúsági, valamint oktatási és egészségügyi intézmények támogatása, a helyi lakosok életkörülményeinek és környezetének javítása. A mostani akció keretein belül a pénzintézet munkatársai és az iskola tanárai egy olyan közösségi szobát alakítottak ki az intézményben, ahol tanítás után a fiatalok kulturált körülmények között, hasznosan tölthetik el a szabadidejüket. A kétkezi segítségen túl a Budapest Bank százezer forinttal támogatta a munkálatok elvégzését.

„Fontos számunkra, hogy jótékonyan járuljunk hozzá a térség intézményeinek fejlődéséhez. Az iskola régóta szeretett volna tanítási időn kívül is minőségi elfoglaltságot kínálni diákjainak. Reméljük, hogy kétkezi munkánkkal és a bank anyagi támogatásával nemcsak kényelmes, hanem a tanulás szempontjából is hasznos közösségi tér megvalósításához járulhattunk hozzá” – mondta el Schreinerné Kiss Ildikó, a Budapest Bank csepeli és Boráros téri fiókjainak vezetője.

A pénzintézet több mint tíz éve rendezi meg – minden évben kétszer, tavasszal és ősszel – a Törődés Napját. Az önkéntes akciók során évente országszerte több száz munkatárs, összesen körülbelül 2600 önkéntes órával nyújt segítséget különböző helyi intézményeknek.

Forrás: Csepel.hu

Egy hozzászólás “Közösségi szobát adtak át az Adu iskolában” bejegyzésre

  1. fghfjhgkjhk szerint:

    A rohadt kizsigerelő bank.
    Mennyit dobott bele a kerület???

Itt lehet hozzászólni !