Fit Kid: Hódmezővásárhelyen át Belgrádba vezet az út

Csepel.hu

Igazán impozáns létesítményben, a kiváló szervezésnek is köszönhetően remek körülmények között zajlott le az idei harmadik Fit-kid Grand Prix Hódmezővásárhelyen. Szeptember 28-án a csepeli ProfiTeam versenyzői közül többen is kvalifikálták magukat a belgrádi Európa-kupára.

A Fit Kid “A” kategóriás egyéni és Fit Kid “B” csoportos verseny mellett sort kerítettek a Fitness Women Open kategória legjobbjainak megmérettetésére is. Ez a verseny hivatott dönteni több korcsoportban is a novemberi, szerbiai Fit-kid Európa-kupán történő indulásról is.

A csepeliek közül „A” kategória egyéniben: Czinszki Réka I. helyen végzett, így az összesített Grand Prix döntő I. helyén jutott ki az Európa-kupára, ugyanitt Nyéki Ivett az V. helyen zárta a versenyt. Gergely Glória kettős sikert aratott: kategóriájában megszerezte az I. helyezést, s ezzel a Grand Prix döntő végső győzelme is az övé lett, valamint a Fitness Women kategória legjobbjának kijáró díjat is bezsebelte,így ő is kvalifikálta magát Belgrádba. A „B” kategóriában Mészáros Zsófia és Szabó Kitti duó gyakorlata ezüstérmet ért. A dobogó harmadik fokára állhatott fel a Hanzelik Noémi, Ecsedi Anikó, Ecsedi Kinga, Soponyai Bernadett, Szabó Brigitta, Zsinkó Gréta összeállítású csapat, akik zsidó táncprodukciójukkal ugyancsak a Grand Prix döntő I. helyéig meneteltek. Velük tarthat majd Belgrádba Gergely Glória és Rigó Bianka, akik sikeres duó csoportos gyakorlatuknak köszönhetően harcolták ki a részvételt a november 1-je és 3. között sorra kerülő kontinensviadalra.

Forrás: Csepel.hu

3 hozzászólás “Fit Kid: Hódmezővásárhelyen át Belgrádba vezet az út” bejegyzésre

  1. nagyapó szerint:

    Mit csinál, aki Fit Kid sportoló? Fut, focizik, úszik? A kid (kölyök) lehet fiú is? Ők hogy mennek női (Women) kategóriába?
    Nem lehetne magyarul, vagy nem tudunk?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  2. helyi szerint:

    Fit azaz fitness Nagyapó!Ők fitness versenyzők….

  3. Lajosfia szerint:

    A KID az kölköt-kölyök jelet…a képen is gyereklányok vannak! Kedves becézése ez a gyerekeinknek…igaz ….angolul!
    És ha kérhetem ne keverjen politikát ebbe a szép sportsikerbe!

Itt lehet hozzászólni !