Közvélemény-kutatás Csepelen – téged is megkerestek?

Az Együtt-PM máris többet akar?

Csepel.info

Telefonos közvélemény-kutatást végeznek Csepelen: a különböző csepeli pártok  jelöltjeinek vagy képviselőinek népszerűségét, valamint a listás szavazás választottjait mérik – értesítette lapunkat csütörtökön nem sokkal egymás után két olvasónk is.

Információink szerint a telefonos kutatás érdekessége, hogy az Együtt-PM részéről nem csak Szabó Szabolcs ismertségét és népszerűségét, hanem Hudák Jánosét is kérdezik, más pártok részéről viszont csak egy-egy vezető nevére kérdeznek rá. A beszámolók alapján úgy értesültünk, hogy az Együtt-PM említett két politikusa mellett Németh Szilárd polgármester, országgyűlési képviselő (Fidesz-KDNP), Dobák István önkormányzati képviselő (MSZP), Pákozdi József önkormányzati képviselő (Jobbik) nevére kérdeznek rá: arra kíváncsiak, hogy a válaszadók ismerik-e őket, és hogyan értékelik a munkájukat. Ez után a kérdezők kitérnek a pártlista-választásra is.

A közvélemény kutatás megrendelőit a kérdezők úgy tudjuk nem árulják el, de a két Együtt-PM-es politikus alapján könnyen lehet, hogy Bajnai pártja áll a kutatás mögött. Arra, hogy egy pártból miért mérnek két politikust, csak találgatni lehet: előfordulhat, hogy mégsem dőlt el véglegesen Szabó Szabolcs jelölése, de az is, hogy Hudák Jánosnak már az önkormányzati választásokon szánnak nagyobb szerepet, például polgármester-jelöltséget.

Lapunk MSZP-s informátora korábban arról tájékoztatott, hogy a Szenteczky János vezette MSZP az országgyűlési jelölésért cserében magának tartja fenn az önkormányzati választásokon való indulásban a döntés jogát. Ugyanakkor lapunk MSZP-s informátora arra is felhívta figyelmünket, hogy “gyorsan ki fog nyílni a csipája” a csepeli Együtt-PM kampánycsapatának, és főként egy győztes országgyűlési választás után biztosan lesznek a jelöltekre nézve külön kéréseik, újabb követeléseik.

Csepel.info

7 hozzászólás “Közvélemény-kutatás Csepelen – téged is megkerestek?” bejegyzésre

  1. Józsi szerint:

    A Hudák jó polgármester jelölt lesz! Majd a neje összegyűjti neki a kopogtató cédulákat a néptánc csoportokban úgy, mint 2010-ben. És baromira nem fogja zavarni, hogy törvénytelenül teszi, mert iskolai, munkahelyi stb. közösségekben ilyent tilos csinálni.

    Majd megint megzsarolja a néptáncos gyerekek szüleit, hogy ha nem adják nekik a kopogtató cédulájukat, kirakja a gyereküket a koreográfiából. Egy-kettőből meg képviselőjelöltet csinál, mint az előző választáson. Én tudom, megtapasztaltam.

    De, hogy mi lesz Csepellel, ha ő lesz a polgármester???!!! Jajjjj nekünk!

    Az az ember teljesen alkalmatlan a városvezetésre. Még a saját családját sem tudja vezetni, mert otthon is az asszony dirigál, akkor hogyan tudna elvezetni egy nyolcvanezres kerületet???!!! A neje nélkül a kilincset sem találja meg az ajtón…

  2. Tóth Kati szerint:

    Ki az a Hudák meg a Szabó?Én hála istennek egyiket sem ismerem,nem is akarom megismerni őket.

  3. Bugi szerint:

    Jót röhögnék, ha a Tóth Mihály is lemondana a polgármester-jelöltségről a Hudák javára. Irtó vicces lenne, és szerintem van is rá esély. 😀

  4. Schebesch szerint:

    Érdekes… Tenk Andrásról nem kérdeztek. Hmmmmm. Nyami…. Tán félnek tőle? Kutatási szempontból is érdekes egy szűrt lista lekérdezése, mivel nem a teljes sokaság leképezését jelenti.

  5. Értékes szerint:

    A Hudák viselt dolgairól én is hallottam.
    Ha őt indítják, segítenek a mostani városvezetésnek a kampányban, mert bőven lesz mibe belakapaszkodniuk.

  6. Szomszéd szerint:

    Ez a Hudák jó pénzes gyerek. A nagykátai kereskedőházból van mit a tejbe aprítania!

  7. Hudák János szerint:

    Kedves Józsi!

    Bár gondolom, hogy a kérdés inkább költői volt, én mégis megfogalmaztam néhány gondolatot, mit csinálnék másként, mint Németh Szilárd, ha valamilyen véletlen folytán én lennék a polgármester: http://hudakjanos.blog.hu/2013/09/13/ha_en_lennek_a_polgarmester

    Jó olvasást!

Itt lehet hozzászólni !