Birkózás: Azerbajdzsánban élesítenek a szabadfogásúak

Csepel.hu

Már csak alig több mint két hét (pontosan 15 nap) van hátra a hazai rendezésű birkózó világbajnokságig, amire gőzerővel készülnek a magyar válogatott tagjai. A Csepeli Birkózó Clubból hárman is szőnyegre lépnek majd a szeptember 16. és 22-e között rendezendő világversenyen, és a XXI. kerületben élő Sastin Marianna is a harcba száll majd a világbajnoki címért.

A felnőtt szabadfogású válogatott Gulyás István szakág-vezető irányításával, tíz fővel edzőtáborozik az azerbajdzsáni Baki melletti “Quba” nevű olimpiai központban, ahol a csepeliek közül Szmik Attila, Lukács Norbert és Gulyás Zsombor készül a csapattal. A távoli vidék kitűnő terep a felkészüléshez, hiszen olyan ellenfelekkel mérhetik össze tudásukat, mint a londoni olimpia 60 kilós bajnoka Ashgarov, vagy az azeri Jamaladdin, és Gazymov illetve -a már azeri színekben versenyző- kubai Rodriguez Valera Alexis, aki világbajnoki címmel is büszkélkedhet.

A csapatban olyan magyar kiválóságok is helyet kaptak, mint a londoni olimpián bronzérmes Hatos Gábor, vagy a szintén az olimpián szerepelt, Eb-ezüstérmes Ligeti Dániel.A kéthetes tábor szeptember 1-ig tart, és már a felkészülés utolsó fázisát jelenti a sportolók és szakvezetőik számára. A budapesti világbajnokságon Németh Zsanett (72 kg), Kardos Róbert (55 kg) és Szmik Attila (96 kg) képviseli a csepeli színeket, illetve Sastin Mariannért (59 kg) is érdemes lesz szorítani.

Forrás: Csepel.hu

4 hozzászólás “Birkózás: Azerbajdzsánban élesítenek a szabadfogásúak” bejegyzésre

  1. gizi szerint:

    remélem a balták el vannak rejtve!

  2. felix szerint:

    Még tart a hála….

  3. nagyapó szerint:

    Hát igen. A szemét csepeli birkózók elmentek Azerbajdzsánba. Oda mentek, ahelyett, hogy a Hegyi-Karabahban falvakat kiirtó örményekhez mentek volna.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. felix szerint:

    Milyen ember vagy te szemétláda?
    Leszemetezed a csepeli birkózókat, csak nem tudsz róluk valamit?

Itt lehet hozzászólni !