Bezárt Zámbóék zöldségese

Blikk.hu

Néhány hónappal ezelőtt még boldogan várta vásárlóit Edit asszony

Mi történt Edit asszony zöldségesével? Mint ahogyan arról a Blikk korábban beszámolt, májusban nyitotta meg Csepelen a zöldségesét Zámbó Jimmy özvegye és fia.

A nagy hírt akkor az interneten harangozta be Szebasztián: „Megnyílt Zámbó Edit és Szebasztián első közös zöldségese Csepelen, a HÉV végállomásán, a plázával szemben. Mindenkit várunk sok szeretettel! Fő az egészség!” – írta a Zámbó fiú, aki édesanyjával nagyon lelkesen vágott bele a bizniszbe.

Amikor nem sokkal a nyitás után felkerestük Zámbóék bódéját, meglepődve láttuk, hogy Edit asszony állt be a standba, és ő szolgálta ki a vásárlókat friss sárgarépával, káposztával vagy petrezselyemmel. Edit akkor úgy sürgött-forgott a kis birodalmában, mint egy profi zöldséges. Leste a vevők minden kívánságát, és boldogan csevegett velük a friss árú mellett. Igaz, lapunknak már szűkszavúan beszélt a vállalkozásról.

– Az ötlet nem új, hiszen már tavaly is piacozott a család, de egyébként köszönöm szépen, nagyon jól érzem itt magam – mondta még májusban Edit asszony. Úgy tűnt tehát, megtalálta a számításait, azonban a jelek szerint nem tartott sokáig az üzlet lendülete, ugyanis mostanában zárva van a kis csepeli zöldséges, így a járókelőknek másutt kell beszerezniük az árut.

A Blikk szeretett volna meggyőződni arról, hogy végleg bezárt-e Zámbóék üzlete, ezért elmentünk Csepelre.

– Ritkán vannak itt. Valami nem stimmelhet, mert konkrét nyitva tartásuk sincs, a vásárlók nem tudják, ha jönnek, tudnak-e majd venni ezt-azt. Mi is nagyon hiányoljuk őket, remélem, hogy nem zártak be végleg. Talán csak elmentek nyaralni, vagy az is lehet, hogy még nem rázódtak bele az üzletbe – magyarázta a szomszédban újságot áruló férfi, aki azt is elárulta.

Lapunk megkereste  Zámbó Szebasztiánt, hogy megkérdezzük, fuccsba ment-e az üzlet, vagy csak időlegesen szünetel a bizniszük, de ő nem kívánt nyilatkozni az ügyben.

A család többi tagja viszont nem sokat tud a boltról. Jimmy testvérének, Zámbó Tihamérnak speciel fogalma sincs, miért nincs nyitva a zöldséges, ugyanakkor elképzelhetőnek tartja, hogy valamilyen oknál fogva Editék csakugyan kiszálltak az üzletből.

Forrás: Blikk.hu

10 hozzászólás “Bezárt Zámbóék zöldségese” bejegyzésre

  1. ... Grün szerint:

    A további zöldségeket Krisztián termeli és terjeszti?! 😛

  2. Mr. Gabee szerint:

    admin: Ez a cikk nem állja meg a helyét, mivel ma reggel munkába menet láttam, hogy kipakoltak, és Edit asszony ott van.

  3. ... Grün szerint:

    Mr. Gabee!
    A szemednek hiszel vagy egy megbízható forrásnak, a Csepel.infónak?!
    Amúgy még tart az uborka-szezon! Kell egy kis színes! ))) 😛 (((

  4. felix szerint:

    Lassan terjed a hír.
    Zámbóékhoz még nem jutott el.
    Majd holnap…………..

  5. Mari nénye szerint:

    Miért fáj az,ha valaki dolgozni szeretne?

  6. großmutter szerint:

    Kinek fáj?

  7. nagyapó szerint:

    Idióta Dr. grün t.t.! Forrás: Blikk.hu.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja, száját hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  8. ... Grün szerint:

    Öreg Komcsi!
    Ha átvette a Csepel.infó akkor hiteles!
    Csak nem kételkedel a szavahihetőségében?! 😛

  9. Anyuka szerint:

    Ez most egy hír???? Kit érdekel, hogy bezárt vagy sem – ezer másik üzlet kinyit és bezár, mégsem ír róla senki…..

  10. fghfjhgkjhk szerint:

    Anyuka! Megtekinti a Csevak üzlethelyiségeit és Ön is láthatja, hogy a zöme üres. 🙁

Itt lehet hozzászólni !