Orosz delegáció Csepelen

Csepel.hu

2013. június 12-én Balogh Gábor, a Vienna Konservatorium Budapest igazgatójának meghívására Csepelre látogatott az Orosz Állami Kulturális és Művészeti Egyetem delegációja: köztük az intézmény rektora, nemzetközi dékánja, valamint az orosz kormány oktatási ágazatának vezetője.

A delegáció az első kép napot a bécsi központban tárgyalásokkal töltötte az osztrák – szlovák – magyar – orosz – német és bolgár oktatási ágazat vezetőivel, ahol Dr. Joseph Csikota, a Fúvószenekarok és Együttesek Magyarországi és Közép-Kelet-Európai Szövetségének (WASBE-Tagszervezet) elnöke is részt vett.

A tárgyalások eredményeképp megállapodást kötöttek a csepeli tagintézménnyel, melynek célja az oktatási együttműködés, az intézmények közötti átjárhatóság. Koordinációs vezetőjének Balogh Gábort választották, az együttműködés központja Csepel lett.

A négy nap alatt az orosz vendégek megismerték Budapest és Csepel nevezetességeit. Látogatásuk során betekintést nyertek az intézmény oktató – nevelő munkájába, valamint részt vettek a Vienna Konservatorium Budapest államvizsgáján – tudtuk meg Balogh Gábortól.

Forrás: Csepel.hu

3 hozzászólás “Orosz delegáció Csepelen” bejegyzésre

  1. Gladiátor szerint:

    Miért nem adtatok neki egy gumicsizmát és vittétek ki, a kenyérgyár mögötti területre, ahol a víz, (az embertelen magatartásotok miatt) több idős, szerencsétlen ember, fából készült bungalóját, minden napi munkáját, esetenként, megélhetését tettétek tönkre?

    Megjegyzem szándékosan.

  2. Bernicske szerint:

    Kedves Gladiátor! Ezt nem értem: ki tette tönkre, ráadásul szándékosan az ottaniak megélhetését? Nem az árvíz volt?

  3. Gladiátor szerint:

    Bencsike! Nem baj ha te ezt nem érted. A lényeg az hogy van aki érti.

Itt lehet hozzászólni !