Horváth László a Csepel Evezős Klub új elnöke

Csepel.hu

Az ország mindmáig egyik legeredményesebb evezős egyesülete a Csepel Evezős Klub új vezetéssel vág neki a jövő terveinek megvalósításához.

Horváth Lászlót az egyesület egykori ifjúsági válogatott versenyzőjét (aki jelenleg a  L.A.C. Holding cégcsoport tulajdonosa, és nem mellékesen tiszteletbeli kazah konzul) választották meg a kék-piros klub új vezetőjének.

Az egyesület az elmúlt évtizedekben számos híres versenyzőt nevelt a magyar evezős sportnak, a legnagyobb sikert a Melis testvérek érték el, akik a mexikói olimpián az ezüstéremig repítették a magyar egységet. A 63 éves Csepel Evezős Klubot a legutóbbi olimpián Széll Domonkos képviselte párosban.

Melis Antal immáron tiszteletbeli elnökként, testvére Zoltán pedig edzőként segíti a Csepel EK-t, amelyhez szorosan kötődnek korábban ott versenyzők is. Közülük került ki az új elnök, aki korábban már jelentős mértékben támogatta az egyesületet.

„Örülök, hogy segíthetek egykori klubomnak, annak a közel százötven versenyzőnek, fiatalnak, idősebbnek, akik nap nap után itt készülnek ezen a csodálatos helyszínen. A sporttól és a klubtól sokat kaptam anno, mivel megtehetem, most rajtam a sor, hogy adjak.” – nyilatkozott a frissen megválasztott elnök.

Forrás: Csepel.hu

Itt lehet hozzászólni !